Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, poulinos είπε

εγω θα σχολιασω την φωτογραφια διοτι μου κανει για cisco router και βλεπω και ενα zx sfp

Εγώ αεκτσιδες βλέπω

Δημοσ.
17 ώρες πριν, poulinos είπε

εγω θα σχολιασω την φωτογραφια διοτι μου κανει για cisco router και βλεπω και ενα zx sfp

πες μας πως να ρυθμίσουμε τα ρουτερ για τζάμπα internet

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

πες μας πως να ρυθμίσουμε τα ρουτερ για τζάμπα internet

Να πληρώσεις τα οφειλόμενα στον πάροχο και θα έχεις internet. :)

Επεξ/σία από rafa1919
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rafa1919 είπε

Είναι ωραίο να θέλεις πράγματα. :)

Γίνεται σίγουρα το μόνο που σου κόβει την γραμμή είναι κάποιος server ενδιάμεσα δεν είναι ότι δεν έχεις σύνδεση. Με τις σωστές ρυθμίσεις όλα γίνονται. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dr_Pepper είπε

Γίνεται σίγουρα το μόνο που σου κόβει την γραμμή είναι κάποιος server ενδιάμεσα δεν είναι ότι δεν έχεις σύνδεση. Με τις σωστές ρυθμίσεις όλα γίνονται. 

Κλειδώνει το authentication σε ISP επίπεδο και δεν παίρνεις ενεργή IP που να σε βγάζει WAN.
Κατά τα άλλα όπως είπα, είναι ωραίο να θέλεις πράγματα σε αυτή την ζωή. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, rafa1919 είπε

Κλειδώνει το authentication σε ISP επίπεδο και δεν παίρνεις ενεργή IP που να σε βγάζει WAN.
Κατά τα άλλα όπως είπα, είναι ωραίο να θέλεις πράγματα σε αυτή την ζωή. :)

Εμένα μου είπαν πως γίνεται σε forum με τεχνικούς ISP απλά δεν πρόκειται να μου πούνε :P 

Παρεμπιπτόντως τώρα που τα κάνανε ψηφιακά οι άτιμοι σου κόβουν και τις εισερχόμενες κλίσεις με την μια παλιότερα δεν ήταν έτσι, όχι μόνο δεν κοβόταν τόσο γρήγορα η γραμμή αλλά κρατούσε μέρες αλλά ακόμη και τότε σου έκοβαν τις εξερχόμενες όχι τις εισερχόμενες (με την δικαιολογία φαντάζομαι να μην μπορείς να δημιουργήσεις καινούργιες χρεώσεις γιατί το συμβόλαιο γιατί το κάνεις αν ειναι μεροδούλι μεροφάι; υποτίθεται ότι δεν θα την γλιτώσεις να πληρώσεις τα συμφωνημένα έτσι και αλλιώς γιαυτό κάνεις συμβόλαιο ) και φαντάζομαι δεν ήταν έτσι γιατί υπήρχε νόμος που μάλλον τώρα τον παραβλέπουν.  

Μόνο αν μαθευτεί πως να συνδέεσαι τζάμπα θα βάλουν μυαλό όπως με τα κινητά που έβαζες τζάμπα internet και τώρα αρχίσανε τα απεριόριστα απο εκει που σε χρέωναν με το MB αλλιώς ουτε τιμές θα ρίξουν ούτε τίποτα το καρτέλ 

Εκτός και αν ο Elon κάνει το θαύμα του και έρθει μια ώρα αρχύτερα (και άρα φθηνύνει μια ώρα αρχύτερα) το starlink 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 1
Δημοσ.
On 29/06/2021 at 18:02, Dr_Pepper said:

για να μην ονειρευεσαι δωρεαν ιντερνετ.ναι ειναι θεμα ρυθμισεων στον isp ΜΕΧΡΙ  να σταλει αιτημα καταργησης  αφου δεν πληρωσες για κανα διμηνο και μετα μπορει να σε αποσυνδεσουν απο το port ή να δοθει το ζευγαρι χαλκου σε αλλον.

On 29/06/2021 at 18:14, Dr_Pepper said:

Εμένα μου είπαν πως γίνεται σε forum με τεχνικούς ISP απλά δεν πρόκειται να μου πούνε :P 

Παρεμπιπτόντως τώρα που τα κάνανε ψηφιακά οι άτιμοι σου κόβουν και τις εισερχόμενες κλίσεις με την μια παλιότερα δεν ήταν έτσι, όχι μόνο δεν κοβόταν τόσο γρήγορα η γραμμή αλλά κρατούσε μέρες αλλά ακόμη και τότε σου έκοβαν τις εξερχόμενες όχι τις εισερχόμενες (με την δικαιολογία φαντάζομαι να μην μπορείς να δημιουργήσεις καινούργιες χρεώσεις γιατί το συμβόλαιο γιατί το κάνεις αν ειναι μεροδούλι μεροφάι; υποτίθεται ότι δεν θα την γλιτώσεις να πληρώσεις τα συμφωνημένα έτσι και αλλιώς γιαυτό κάνεις συμβόλαιο ) και φαντάζομαι δεν ήταν έτσι γιατί υπήρχε νόμος που μάλλον τώρα τον παραβλέπουν.  

Μόνο αν μαθευτεί πως να συνδέεσαι τζάμπα θα βάλουν μυαλό όπως με τα κινητά που έβαζες τζάμπα internet και τώρα αρχίσανε τα απεριόριστα απο εκει που σε χρέωναν με το MB αλλιώς ουτε τιμές θα ρίξουν ούτε τίποτα το καρτέλ 

Εκτός και αν ο Elon κάνει το θαύμα του και έρθει μια ώρα αρχύτερα (και άρα φθηνύνει μια ώρα αρχύτερα) το starlink 

αν εχεις φιλο τεχνικο σε οτε οκ εκει παμε αλλου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/7/2021 στις 8:11 ΜΜ, poulinos είπε

για να μην ονειρευεσαι δωρεαν ιντερνετ.ναι ειναι θεμα ρυθμισεων στον isp ΜΕΧΡΙ  να σταλει αιτημα καταργησης  αφου δεν πληρωσες για κανα διμηνο και μετα μπορει να σε αποσυνδεσουν απο το port ή να δοθει το ζευγαρι χαλκου σε αλλον.

Στις 29/6/2021 στις 6:14 ΜΜ, Dr_Pepper είπε

Δεν νομίζω να καταργεί τις γραμμές ο ΟΤΕ μέσα σε 2 μήνες 

Αλλά και να τις καταργεί παλι ειναι ένα καλό αντίμετρο( μέχρι που να τον ξεπληρώσεις αν δεν θες να μπιστολιάσεις :P) για να έχεις ιντερνετ 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 04/07/2021 at 17:40, Dr_Pepper said:

Δεν νομίζω να καταργεί τις γραμμές ο ΟΤΕ μέσα σε 2 μήνες 

Αλλά και να τις καταργεί παλι ειναι ένα καλό αντίμετρο( μέχρι που να τον ξεπληρώσεις αν δεν θες να μπιστολιάσεις :P) για να έχεις ιντερνετ 

O ote δεν ξερω αλλα αλλοι παροχοι στον δευτερο απληρωτο λογαριασμο.... αρχιζουν ....

για να σου λυθουν οι αποριες και εσενα και αλλον.

ενας παροχος μπορει να σε κοψει με εναν απο τους παρακατω τροπους αναλογως το πως λειτουργει.

α.απενεργοποιει το Username σου /εχεις συγχρονισμο αλλα δεν θα παρεις Ip/αν βρεις αλλο Username από κανα φίλο ή κλεισει το δικο του ρουτερ και βαλεις τα δικα του στοιχεια θα συνδεθεις. για οσους παροχους εχουν radius

β.απενεργοποιει την port στο dslam> δεν κανεις τιποτα παρα μονο αν εχεις γνωστο μεσα.

γ. μετα απο χ διαστημα σου καταργει τον χαλκο.

στο vdsl επειδη το dslam μπορει να μην ειναι του ιδιου παροχου θα σου απενεργοποιησει πχ το Username σου.

On 28/06/2021 at 22:44, therion13 said:

Εγώ αεκτσιδες βλέπω

το κιτρινο ειναι απο τα πιο διαδεδομενα χρωματα σε single mode οπτικες ινες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...