therion13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, poulinos είπε εγω θα σχολιασω την φωτογραφια διοτι μου κανει για cisco router και βλεπω και ενα zx sfp Εγώ αεκτσιδες βλέπω
Dr_Pepper Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 17 ώρες πριν, poulinos είπε εγω θα σχολιασω την φωτογραφια διοτι μου κανει για cisco router και βλεπω και ενα zx sfp πες μας πως να ρυθμίσουμε τα ρουτερ για τζάμπα internet
rafa1919 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε πες μας πως να ρυθμίσουμε τα ρουτερ για τζάμπα internet Να πληρώσεις τα οφειλόμενα στον πάροχο και θα έχεις internet. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2021 από rafa1919
Dr_Pepper Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 26 λεπτά πριν, rafa1919 είπε Να πληρώσεις τα οφειλώμενα στον πάροχο και θα έχεις internet. Όχι εγώ θέλω τζάμπα
rafa1919 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Όχι εγώ θέλω τζάμπα Είναι ωραίο να θέλεις πράγματα.
Dr_Pepper Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, rafa1919 είπε Είναι ωραίο να θέλεις πράγματα. Γίνεται σίγουρα το μόνο που σου κόβει την γραμμή είναι κάποιος server ενδιάμεσα δεν είναι ότι δεν έχεις σύνδεση. Με τις σωστές ρυθμίσεις όλα γίνονται.
rafa1919 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Dr_Pepper είπε Γίνεται σίγουρα το μόνο που σου κόβει την γραμμή είναι κάποιος server ενδιάμεσα δεν είναι ότι δεν έχεις σύνδεση. Με τις σωστές ρυθμίσεις όλα γίνονται. Κλειδώνει το authentication σε ISP επίπεδο και δεν παίρνεις ενεργή IP που να σε βγάζει WAN. Κατά τα άλλα όπως είπα, είναι ωραίο να θέλεις πράγματα σε αυτή την ζωή.
Dr_Pepper Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, rafa1919 είπε Κλειδώνει το authentication σε ISP επίπεδο και δεν παίρνεις ενεργή IP που να σε βγάζει WAN. Κατά τα άλλα όπως είπα, είναι ωραίο να θέλεις πράγματα σε αυτή την ζωή. Εμένα μου είπαν πως γίνεται σε forum με τεχνικούς ISP απλά δεν πρόκειται να μου πούνε Παρεμπιπτόντως τώρα που τα κάνανε ψηφιακά οι άτιμοι σου κόβουν και τις εισερχόμενες κλίσεις με την μια παλιότερα δεν ήταν έτσι, όχι μόνο δεν κοβόταν τόσο γρήγορα η γραμμή αλλά κρατούσε μέρες αλλά ακόμη και τότε σου έκοβαν τις εξερχόμενες όχι τις εισερχόμενες (με την δικαιολογία φαντάζομαι να μην μπορείς να δημιουργήσεις καινούργιες χρεώσεις γιατί το συμβόλαιο γιατί το κάνεις αν ειναι μεροδούλι μεροφάι; υποτίθεται ότι δεν θα την γλιτώσεις να πληρώσεις τα συμφωνημένα έτσι και αλλιώς γιαυτό κάνεις συμβόλαιο ) και φαντάζομαι δεν ήταν έτσι γιατί υπήρχε νόμος που μάλλον τώρα τον παραβλέπουν. Μόνο αν μαθευτεί πως να συνδέεσαι τζάμπα θα βάλουν μυαλό όπως με τα κινητά που έβαζες τζάμπα internet και τώρα αρχίσανε τα απεριόριστα απο εκει που σε χρέωναν με το MB αλλιώς ουτε τιμές θα ρίξουν ούτε τίποτα το καρτέλ Εκτός και αν ο Elon κάνει το θαύμα του και έρθει μια ώρα αρχύτερα (και άρα φθηνύνει μια ώρα αρχύτερα) το starlink Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2021 από Dr_Pepper 1
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 On 29/06/2021 at 18:02, Dr_Pepper said: Γίνεται σίγουρα το μόνο που σου κόβει την γραμμή είναι κάποιος server ενδιάμεσα δεν είναι ότι δεν έχεις σύνδεση. Με τις σωστές ρυθμίσεις όλα γίνονται. για να μην ονειρευεσαι δωρεαν ιντερνετ.ναι ειναι θεμα ρυθμισεων στον isp ΜΕΧΡΙ να σταλει αιτημα καταργησης αφου δεν πληρωσες για κανα διμηνο και μετα μπορει να σε αποσυνδεσουν απο το port ή να δοθει το ζευγαρι χαλκου σε αλλον. On 29/06/2021 at 18:14, Dr_Pepper said: Εμένα μου είπαν πως γίνεται σε forum με τεχνικούς ISP απλά δεν πρόκειται να μου πούνε Παρεμπιπτόντως τώρα που τα κάνανε ψηφιακά οι άτιμοι σου κόβουν και τις εισερχόμενες κλίσεις με την μια παλιότερα δεν ήταν έτσι, όχι μόνο δεν κοβόταν τόσο γρήγορα η γραμμή αλλά κρατούσε μέρες αλλά ακόμη και τότε σου έκοβαν τις εξερχόμενες όχι τις εισερχόμενες (με την δικαιολογία φαντάζομαι να μην μπορείς να δημιουργήσεις καινούργιες χρεώσεις γιατί το συμβόλαιο γιατί το κάνεις αν ειναι μεροδούλι μεροφάι; υποτίθεται ότι δεν θα την γλιτώσεις να πληρώσεις τα συμφωνημένα έτσι και αλλιώς γιαυτό κάνεις συμβόλαιο ) και φαντάζομαι δεν ήταν έτσι γιατί υπήρχε νόμος που μάλλον τώρα τον παραβλέπουν. Μόνο αν μαθευτεί πως να συνδέεσαι τζάμπα θα βάλουν μυαλό όπως με τα κινητά που έβαζες τζάμπα internet και τώρα αρχίσανε τα απεριόριστα απο εκει που σε χρέωναν με το MB αλλιώς ουτε τιμές θα ρίξουν ούτε τίποτα το καρτέλ Εκτός και αν ο Elon κάνει το θαύμα του και έρθει μια ώρα αρχύτερα (και άρα φθηνύνει μια ώρα αρχύτερα) το starlink αν εχεις φιλο τεχνικο σε οτε οκ εκει παμε αλλου
Dr_Pepper Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 1/7/2021 στις 8:11 ΜΜ, poulinos είπε για να μην ονειρευεσαι δωρεαν ιντερνετ.ναι ειναι θεμα ρυθμισεων στον isp ΜΕΧΡΙ να σταλει αιτημα καταργησης αφου δεν πληρωσες για κανα διμηνο και μετα μπορει να σε αποσυνδεσουν απο το port ή να δοθει το ζευγαρι χαλκου σε αλλον. Στις 29/6/2021 στις 6:14 ΜΜ, Dr_Pepper είπε Δεν νομίζω να καταργεί τις γραμμές ο ΟΤΕ μέσα σε 2 μήνες Αλλά και να τις καταργεί παλι ειναι ένα καλό αντίμετρο( μέχρι που να τον ξεπληρώσεις αν δεν θες να μπιστολιάσεις :P) για να έχεις ιντερνετ Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2021 από Dr_Pepper
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 On 04/07/2021 at 17:40, Dr_Pepper said: Δεν νομίζω να καταργεί τις γραμμές ο ΟΤΕ μέσα σε 2 μήνες Αλλά και να τις καταργεί παλι ειναι ένα καλό αντίμετρο( μέχρι που να τον ξεπληρώσεις αν δεν θες να μπιστολιάσεις :P) για να έχεις ιντερνετ O ote δεν ξερω αλλα αλλοι παροχοι στον δευτερο απληρωτο λογαριασμο.... αρχιζουν .... για να σου λυθουν οι αποριες και εσενα και αλλον. ενας παροχος μπορει να σε κοψει με εναν απο τους παρακατω τροπους αναλογως το πως λειτουργει. α.απενεργοποιει το Username σου /εχεις συγχρονισμο αλλα δεν θα παρεις Ip/αν βρεις αλλο Username από κανα φίλο ή κλεισει το δικο του ρουτερ και βαλεις τα δικα του στοιχεια θα συνδεθεις. για οσους παροχους εχουν radius β.απενεργοποιει την port στο dslam> δεν κανεις τιποτα παρα μονο αν εχεις γνωστο μεσα. γ. μετα απο χ διαστημα σου καταργει τον χαλκο. στο vdsl επειδη το dslam μπορει να μην ειναι του ιδιου παροχου θα σου απενεργοποιησει πχ το Username σου. On 28/06/2021 at 22:44, therion13 said: Εγώ αεκτσιδες βλέπω το κιτρινο ειναι απο τα πιο διαδεδομενα χρωματα σε single mode οπτικες ινες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα