sphinxgr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Επικαιροποίηση ζητάνε όλες οι τράπεζες κάθε χρόνο. Είναι νομοθετημένο μετά το επικό 2015. Αν είχατε e banking ή είχατε δώσει mail, θα είχατε ενημερωθεί σχετικά. Πλέον γίνεται και ηλεκτρονικά μέσω ebanking / ggps Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από sphinxgr
Nabuko Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Φαντάσου να τρέχεις μέσα στον καύσωνα με τη γριά τη μάνα σου για να πας στην τράπεζα νομίζωντας ότι είναι κάτι σημαντικό για να σου πει ο υπάλληλος "έχουμε ένα ωραίο προγραμματάκι για σας και ίσως και αυτή την ασφάλεια"
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 1. H επικαιροποιηση στοιχείων είναι κάτι που το κάνουμε όλοι σχεδόν πλεον, δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε, πάτε στην τράπεζα με αντίγραφο ταυτότητας, εκκαθαριστικό, λογαριασμό ΔΕΚΟ για διεύθυνση κατοικίας, βεβαίωση ότι δεν εργάζεστε. 2. Από την στιγμή που κάνατε αποποίηση κληρονομιάς, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα απολύτως. Πηγαίνετε στην τράπεζα με όλα τα χαρτιά καθώς και κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει την αποποίηση, κι αν σας κάνουν χουνέρια (που δεν παίζει), τους κάνετε την μούρη κρέας μεταφορικά. Δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα.
pavlovic Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 36 λεπτά πριν, livornian7 είπε προγραμμα θα σας προτεινουν....διατηρω και εγω ενα ποσο στην Πειραιως και με καλεσαν μηπως και με πιασουν κοτσο...τα ακουσαν κιολας που με ταλαιπωρησαν μεσα στην ζεστη με τετοιο υπουλο τροπο ναι τι ακριβως προγραμματα προτεινουν? ανεφερε μου ενα παραδειγμα
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 42 λεπτά πριν, livornian7 είπε προγραμμα θα σας προτεινουν....διατηρω και εγω ενα ποσο στην Πειραιως και με καλεσαν μηπως και με πιασουν κοτσο...τα ακουσαν κιολας που με ταλαιπωρησαν μεσα στην ζεστη με τετοιο υπουλο τροπο Καλά είναι για πολλές μπατσες αν σας κάλεσαν εκεί για να σας προτείνουν πρόγραμμα ενώ μπορούν να σας το πουν από τηλεφώνου. Εγώ θα έκανα καταγγελία κιόλας κάπου. Από την Eurobank συνήθως καλούν κάθε 4 μήνες για προώθηση κάποιων υπηρεσιών, το να σε καλέσουν από το να σου πουν χαθήκατε έχουμε πρόβλημα περάστε από το κατάστημα έχει χαώδη διαφορά. 1
livornian7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 8 λεπτά πριν, pavlovic είπε ναι τι ακριβως προγραμματα προτεινουν? ανεφερε μου ενα παραδειγμα στοχος στοχοι ζωης νομιζω λεγοταν...τα υπολοιπα που μου ειπε και δεν τα καταλαβα και δεν με ενοιαξε για να κατσω να τα καταλαβω
agnostos13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Καλά είναι για πολλές μπατσες αν σας κάλεσαν εκεί για να σας προτείνουν πρόγραμμα ενώ μπορούν να σας το πουν από τηλεφώνου. Εγώ θα έκανα καταγγελία κιόλας κάπου. Από την Eurobank συνήθως καλούν κάθε 4 μήνες για προώθηση κάποιων υπηρεσιών, το να σε καλέσουν από το να σου πουν χαθήκατε έχουμε πρόβλημα περάστε από το κατάστημα έχει χαώδη διαφορά. Το "πρόβλημα" είναι η επικαιροποίηση, τα υπόλοιπα έπονται! Σαν αυτούς που πάνε να ανοίξουν ένα λογαριασμό και τους φορτώνουν μια πιστωτική, ένα καταναλωτικό δάνειο και μία ασφάλεια ζωής μέχρι να πάρουν τον αριθμό λογαριασμού στα χέρια τους. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από agnostos13
nick125 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Όταν κάνεις αποποίηση ΤΕΛΟΣ. Η αποποίηση την κανεις και ισχυει για ΠΑΝΤΑ. Όσον αφορά τα άλλα που ρωτάς, ΔΕΝ εχει το δικαίωμα καμία τράπεζα να μπαίνει σε λογαριασμούς κληρονόμων εφόσον έκαναν αποποίηση, ούτε πουθενά. Πολύ απλά θα σου πασάρουν προγράμματα, θα πειτε ένα ωραιότατο ΟΧΙ και όλα καλά 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Έπρεπε να τον έχετε αδειάσει το λογαριασμό, Βεβαια απο την άλλη δεν θα την γλυτώσετε αν τα διεκδικήσει η τράπεζα. Πατε απο εκει και οτι σας πουν Kαλά μιλάμε είσαι το μεγαλύτερο τρολ και ο χειρότερος άνθρωπος που έχει περάσει από εδώ μέσα 3
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, sphinxgr είπε Επικαιροποίηση ζητάνε όλες οι τράπεζες κάθε χρόνο. Επικαιροποίηση πρέπει να γίνεται το ανώτερο μέχρι 5 χρόνια, αν δεν έχει γίνει στα 5 χρόνια τότε σου κλειδώνουν τα πάντα, για αυτό ακριβώς οι τράπεζες σου ζητάνε κάθε 3 ώστε να υπάρχει περιθώριο. Νωρίτερα στο ζητάνε μόνο αν έχει λήξει κάποιο από τα στοιχεία που ήδη έχουν.
nick125 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Επικαιροποίηση πρέπει να γίνεται το ανώτερο μέχρι 5 χρόνια, αν δεν έχει γίνει στα 5 χρόνια τότε σου κλειδώνουν τα πάντα, για αυτό ακριβώς οι τράπεζες σου ζητάνε κάθε 3 ώστε να υπάρχει περιθώριο. Νωρίτερα στο ζητάνε μόνο αν έχει λήξει κάποιο από τα στοιχεία που ήδη έχουν. To ότι σου κλειδώνουν τα πάντα όπως λες, δεν σημαίνει ότι θα χάσεις τα λεφτά σου. Δηλαδή αν εσύ στη Πειραιως έχςι ενα Χ ποσό και δεν πας τα στοιχεία επικεροποίησης δεν σημαίνει ότι θα σου φάνε τα λεφτά. Θα τα δώσεις και θα στο ξεκλειδώσουν
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, nick125 είπε To ότι σου κλειδώνουν τα πάντα όπως λες, δεν σημαίνει ότι θα χάσεις τα λεφτά σου. Δηλαδή αν εσύ στη Πειραιως έχςι ενα Χ ποσό και δεν πας τα στοιχεία επικεροποίησης δεν σημαίνει ότι θα σου φάνε τα λεφτά. Θα τα δώσεις και θα στο ξεκλειδώσουν Δεν είπα κάπου το αντίθετο. Το point μου ήταν ότι οι τράπεζες ζητάνε επικαιροποίηση κάθε 3 χρόνια, και όχι κάθε 1 όπως ειπώθηκε παραπάνω.
xxatziva Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 το δανειο εφοσον το ειχε μονο ο πατερας σου στο ονομα του χωρις εγγυητη τοτε δεν μπορουν να κανουν κατι. εφοσον εχει γινει αποποιηση επισης δεν γινετε κατι. αποποιηστε τα παντα(ενεργητικο-παθητικο χρεος) δεν εχει επιλογη. χανεις σπιτι-αμαξι-δανεια-καταθεσεις που αφοραν το ατομα που εφυγε απο τη ζωη-εφοσον ειχε τετοια στην κατοχη του πριν πεθανει. εφοσον ενημερωσες αποποιηση για τα παντα σε οσους χρωστουσαν τοτε πηγαινουν στον επομενο ζώντα συγγενη και μεχρι καποιος να κανει αποδοχη για να παρει οτι ειχε ο θανων(περιουσια-χρεη). υπαρχουν περιπτωσεις ολοι να κανουν αποποιηση οπου καταλήγουν στο κρατος σαν τελευταιο βαθμο ας πουμε συγγενειας. εκει δεν ξερω αν διαγραφονται τα χρεη και μενει η περιουσια προς εκμεταλευση απο το κρατος ώντας πλεον καθαρη απο βάρη. 1
agnostos13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Βέβαια αν υπήρχαν και κοινοί λογαριασμοί με τον πατέρα που άδειασαν μετά θάνατον εκεί ίσως υπάρχει θέμα...
xsterg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 μπερδεμενη υποθεση φιλε. δεν τα εβαλες ολα απο την αρχη στο τραπεζι. ετεροθαλης αδελφη που σημαινει και αλλος γαμος, κοινοι λογαριασμοι και ποιος ξερει τι αλλο που ''ξεχασες''. κανε μια επισκεψη στην τραπεζα γιατι παιζει να σε θελουν και για ασχετο με την υποθεση θεμα.
pavlovic Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 19 λεπτά πριν, xsterg είπε μπερδεμενη υποθεση φιλε. δεν τα εβαλες ολα απο την αρχη στο τραπεζι. ετεροθαλης αδελφη που σημαινει και αλλος γαμος, κοινοι λογαριασμοι και ποιος ξερει τι αλλο που ''ξεχασες''. κανε μια επισκεψη στην τραπεζα γιατι παιζει να σε θελουν και για ασχετο με την υποθεση θεμα. Όταν ο πατέρας μου απεβίωσε, πήγα μια μια στις τράπεζες με τη ληξιαρχικη πραξη θανατου και το πιστοποιητικο εγγυτέρων συγγενών, να δω που είχε χρέος και τα ποσά. Δεν είχε τεράστιο χρέος, απλά θυμάμαι ότι είχα παει στο δικηγορο που μαζι πήγαμε και κάναμε την αποποίηση και δεν μου είπε κάτι ότι θα έχω μπλέξιμο με την ετεροθαλή αδερφή. Δηλαδή μου είχε πει ότι κάνεις την αποποίηση και ΤΕΛΟΣ. δεν χρειάζεται να αποποιηθώ και της ετεροθαλής αδερφής μου τα πράγματα. Αν αναφέρεσαι στη σύνταξη χηρείας, η συνταξη χηρειας πήγε στη μητέρα μου καθώς βάση νόμου ήταν η τελευταία σύζυγος του και με τη προηγούμενη συζυγο του ειχε παντρευτει μονο για 3 χρόνια. Έπρεπε να ήταν πάνω από 10 χρόνια μαζί για να δικαιούται και αυτή μέρος της σύνταξης χηρείας. Επίσης η σύνταξη χηρείας δεν έχει σχέση με την αποποίηση κληρονομιάς Ο πατέρας μου δεν είχε ουδεμία σχέση με τη πρωην κόρη του. ΑΠλά της πλήρωνε διατροφή και όταν τελείωσε τις σπουδές της δεν είχαν επαφή. Ούτε με τη πρώην γυναίκα του. Να σου δώσω να καταλάβεις ο πατέρας μου παντρεύτηκε για 3 χρόνια τη πρώην συζυγό του και μετά πήρε διαζύγιο. Δεν είχαν τίποτα κοινό λογαριασμό μαζί και ο πατέρας μου δεν είχε καν καταθέσεις στη τράπεζα. Παρά μόνο το χρέος που ανέφερα Τα έψαξα όλα ένα προς ένα. ΔΕΝ μου είχε ξεφύγει κάτι 49 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Βέβαια αν υπήρχαν και κοινοί λογαριασμοί με τον πατέρα που άδειασαν μετά θάνατον εκεί ίσως υπάρχει θέμα... είχαμε εναν κοινο λογαριασμο μαζί αλλά δεν είχαμε λεφτά μέσα. εγώ έτσι και αλλιώς είχα ενημερώσει επί τάπητος τη τράπεζα μετά το θάνατο για να μην έχω τρεχάματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα