pavlovic Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Καλημέρα και Καλή εβδομάδα σε όλους Πριν 3,5 χρόνια απεβίωσε ο πατέρας μου. Εγώ και η μητέρα μου κάναμε αποποίηση κληρονομιάς. Εγώ και η μητέρα μου είχαμε και έχουμε ένα λογαριασμό σε τράπεζα Πειραιώς ένα Χ ποσό. Δηλαδή είμαστε δύο άτομα στο εν λόγω λογαριασμό. Σε αυτό το λογαριασμό ΔΕΝ ήταν ουδέποτε ο θανόν πατέρας μου. Έκτοτε τον εν λογω λογριασμό που έχω εγώ και η μητέρα μου με το Χ ποσό δεν τον κινήσαμε παρά μόνο κάναμε ηλεκτρονικά μέσω e-banking 1-2 ευρώ κατάθεση μεταξύ λογαριασμών για να δείξουμε ότι τον κινούμε. Σήμερα λοιπον μετά από 3,5 χρόνια, μας πήραν τηλέφωνο από τη Τράπεζα πειραιώς να μας πουν οτι η μητερα μου πρεπει να πάει κάποια χαρτιά για επικαιροποίηση στοιχείων και της είπαν με τρόπο ΧΑΘΗΚΑΤΕ ελάτε να τα πούμε να συζητήσουμε. Φοβάται η μητέρα μου, δηλαδή υπέθεσε όμως, ότι πέρα από την επικαιροποίηση στοιχείων, μη τυχόν θελουν να της πουν και για το δάνειο που είχε πάρει ο πατέρα μου και κάναμε εμείς αποποίηση κληρονομιάς. Όταν είχαμε κάνει αποποίηση κληρονομιάς, με το συγκεκριμένο έγγραφο την είχαμε ενημερώσει τη Τράπεζα για να γνωρίζει και να ψάχνει τους επόμενους κληρονόμους που θα κάνουν αποδοχή. Υπάρχει περίπτωση παρόλο που κάναμε αποποίηση κληρονομιάς, να σηκώσει η τράπεζα με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, κάποιο ποσο για το δανειο απο το λογαριασμό που έχω εγώ και και η μητέρα μου ή δεν έχει το δικαίωμα?
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Έπρεπε να τον έχετε αδειάσει το λογαριασμό, Βεβαια απο την άλλη δεν θα την γλυτώσετε αν τα διεκδικήσει η τράπεζα. Πατε απο εκει και οτι σας πουν 1
pavlovic Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Έπρεπε να τον έχετε αδειάσει το λογαριασμό, Βεβαια απο την άλλη δεν θα την γλυτώσετε αν τα διεκδικήσει η τράπεζα. Πατε απο εκει και οτι σας πουν Μα το δάνειο ήταν στο όνομα του πατερα μου και ΔΕΝ ειχε εκεινος καμια σχεση με το λογαριασμό που εχω εγω με τη μητερα μου. Εγω τον ελεγχω το λογαριασμό μεσω e-banking και δεν εχουν τραβηξει κατι προς το παρον παντως
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 10 λεπτά πριν, pavlovic είπε Καλημέρα και Καλή εβδομάδα σε όλους Πριν 3,5 χρόνια απεβίωσε ο πατέρας μου. Εγώ και η μητέρα μου κάναμε αποποίηση κληρονομιάς. Εγώ και η μητέρα μου είχαμε και έχουμε ένα λογαριασμό σε τράπεζα Πειραιώς ένα Χ ποσό. Δηλαδή είμαστε δύο άτομα στο εν λόγω λογαριασμό. Σε αυτό το λογαριασμό ΔΕΝ ήταν ουδέποτε ο θανόν πατέρας μου. Έκτοτε τον εν λογω λογριασμό που έχω εγώ και η μητέρα μου με το Χ ποσό δεν τον κινήσαμε παρά μόνο κάναμε ηλεκτρονικά μέσω e-banking 1-2 ευρώ κατάθεση μεταξύ λογαριασμών για να δείξουμε ότι τον κινούμε. Σήμερα λοιπον μετά από 3,5 χρόνια, μας πήραν τηλέφωνο από τη Τράπεζα πειραιώς να μας πουν οτι η μητερα μου πρεπει να πάει κάποια χαρτιά για επικαιροποίηση στοιχείων και της είπαν με τρόπο ΧΑΘΗΚΑΤΕ ελάτε να τα πούμε να συζητήσουμε. Φοβάται η μητέρα μου, δηλαδή υπέθεσε όμως, ότι πέρα από την επικαιροποίηση στοιχείων, μη τυχόν θελουν να της πουν και για το δάνειο που είχε πάρει ο πατέρα μου και κάναμε εμείς αποποίηση κληρονομιάς. Όταν είχαμε κάνει αποποίηση κληρονομιάς, με το συγκεκριμένο έγγραφο την είχαμε ενημερώσει τη Τράπεζα για να γνωρίζει και να ψάχνει τους επόμενους κληρονόμους που θα κάνουν αποδοχή. Υπάρχει περίπτωση παρόλο που κάναμε αποποίηση κληρονομιάς, να σηκώσει η τράπεζα με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, κάποιο ποσο για το δανειο απο το λογαριασμό που έχω εγώ και και η μητέρα μου ή δεν έχει το δικαίωμα? Όχι, δεν έχει τέτοιο δικαίωμα. 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Έπρεπε να τον έχετε αδειάσει το λογαριασμό, Βεβαια απο την άλλη δεν θα την γλυτώσετε αν τα διεκδικήσει η τράπεζα. Πατε απο εκει και οτι σας πουν Ότι να ναι η απάντηση σου. 4 2
Nabuko Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Βεβαια απο την άλλη δεν θα την γλυτώσετε αν τα διεκδικήσει η τράπεζα. Γιατί δε θα τη γλυτώσουν? Αποποίηση έχουν κάνει 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Πατε απο εκει και οτι σας πουν Αν τους πουν να πληρώσουν θα πληρώσουν?
GREGORYMO Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 14 λεπτά πριν, pavlovic είπε Καλημέρα και Καλή εβδομάδα σε όλους Πριν 3,5 χρόνια απεβίωσε ο πατέρας μου. Εγώ και η μητέρα μου κάναμε αποποίηση κληρονομιάς. Εγώ και η μητέρα μου είχαμε και έχουμε ένα λογαριασμό σε τράπεζα Πειραιώς ένα Χ ποσό. Δηλαδή είμαστε δύο άτομα στο εν λόγω λογαριασμό. Σε αυτό το λογαριασμό ΔΕΝ ήταν ουδέποτε ο θανόν πατέρας μου. Έκτοτε τον εν λογω λογριασμό που έχω εγώ και η μητέρα μου με το Χ ποσό δεν τον κινήσαμε παρά μόνο κάναμε ηλεκτρονικά μέσω e-banking 1-2 ευρώ κατάθεση μεταξύ λογαριασμών για να δείξουμε ότι τον κινούμε. Σήμερα λοιπον μετά από 3,5 χρόνια, μας πήραν τηλέφωνο από τη Τράπεζα πειραιώς να μας πουν οτι η μητερα μου πρεπει να πάει κάποια χαρτιά για επικαιροποίηση στοιχείων και της είπαν με τρόπο ΧΑΘΗΚΑΤΕ ελάτε να τα πούμε να συζητήσουμε. Φοβάται η μητέρα μου, δηλαδή υπέθεσε όμως, ότι πέρα από την επικαιροποίηση στοιχείων, μη τυχόν θελουν να της πουν και για το δάνειο που είχε πάρει ο πατέρα μου και κάναμε εμείς αποποίηση κληρονομιάς. Όταν είχαμε κάνει αποποίηση κληρονομιάς, με το συγκεκριμένο έγγραφο την είχαμε ενημερώσει τη Τράπεζα για να γνωρίζει και να ψάχνει τους επόμενους κληρονόμους που θα κάνουν αποδοχή. Υπάρχει περίπτωση παρόλο που κάναμε αποποίηση κληρονομιάς, να σηκώσει η τράπεζα με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, κάποιο ποσο για το δανειο απο το λογαριασμό που έχω εγώ και και η μητέρα μου ή δεν έχει το δικαίωμα? Δεν υπάρχει προβλήμα. Όντος, επικαιροποιηση στοιχείων θέλουν να κάνουν και να σας προτείνουν κάποιο πρόγραμμα. 2
Kthulhou Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 α) πήγαινε και εσύ μαζί με τη μητέρα σου β) πριν πάτε, ρώτα έναν δικηγόρο τι γίνεται γ) αν πέραν της επικαιροποίησης θέλουν και οτιδήποτε σχετικά με το δάνειο που είχε ο πατέρας σου κλπ, μην υπογράψετε τίποτα ΠΡΙΝ το δει δικό σας δικηγόρος υποθέτω, στο δάνειο ΔΕΝ είσασταν εσείς εγγυητές... 1
pavlovic Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, Kthulhou είπε α) πήγαινε και εσύ μαζί με τη μητέρα σου β) πριν πάτε, ρώτα έναν δικηγόρο τι γίνεται γ) αν πέραν της επικαιροποίησης θέλουν και οτιδήποτε σχετικά με το δάνειο που είχε ο πατέρας σου κλπ, μην υπογράψετε τίποτα ΠΡΙΝ το δει δικό σας δικηγόρος υποθέτω, στο δάνειο ΔΕΝ είσασταν εσείς εγγυητές... Όχι δεν ήμασταν εγγυητές και δεν είχαμε ουδεμία σχέση με το δάνειο του θανόντος πατερα μου
Kthulhou Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 τότε λογικά (αλλά δεν είμαι δικηγόρος) δεν έχετε τίποτα να φοβάστε από την τράπεζα 1
pavlovic Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 13 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όχι, δεν έχει τέτοιο δικαίωμα. Ότι να ναι η απάντηση σου. 13 λεπτά πριν, Nabuko είπε Γιατί δε θα τη γλυτώσουν? Αποποίηση έχουν κάνει Αν τους πουν να πληρώσουν θα πληρώσουν? 10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δεν υπάρχει προβλήμα. Όντος, επικαιροποιηση στοιχείων θέλουν να κάνουν και να σας προτείνουν κάποιο πρόγραμμα. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μήπως πρεπει να ξανακανουμε αποποιηση? Πριν λιγο πηρα στο ειρηνοδικειο της γειτονιάς μου, και μου είπαν οτι οσον αφορα το θανων πατερα μου, οι αποποιησεις εχουν μεινει οπως ηταν. εγω , η μητερα μου και η ετεροθαλης αδερφη μου. Μου ειπε αυτη που τη ρωτησα στο Ειρηνοδιικειο οτι απαξ και κανεις αποποιηση ΜΙΑ ΦΟΡΑ, η αποποιηση ισχυει για παντα. ΠΙστευω να εχει δικιο
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Υπόψιν επικαιροποίηση στοιχείων πλέον μπορεί να γίνει και μέσα από το winbank, αρκεί βέβαια η μητέρα σου να έχει κωδικούς και να λειτουργούν. Επίσης μπορείτε να καλέσετε στην τράπεζα και να ρωτήσετε τι ακριβώς είναι αυτό που θέλουν να συζητήσετε μια και δεν έχετε χρόνο για χάσιμο, το πιθανότερο είναι να θέλουν να σας πουλήσουν κάποιο πρόγραμμα. 2 λεπτά πριν, pavlovic είπε Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μήπως πρεπει να ξανακανουμε αποποιηση? Πριν λιγο πηρα στο ειρηνοδικειο της γειτονιάς μου, και μου είπαν οτι οσον αφορα το θανων πατερα μου, οι αποποιησεις εχουν μεινει οπως ηταν. εγω , η μητερα μου και η ετεροθαλης αδερφη μου. Μου ειπε αυτη που τη ρωτησα στο Ειρηνοδιικειο οτι απαξ και κανεις αποποιηση ΜΙΑ ΦΟΡΑ, η αποποιηση ισχυει για παντα. ΠΙστευω να εχει δικιο Και τι είναι η αποποίηση, εμβόλιο κατά της γρίππης που πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο? Καλό θα ήταν να μην αμφισβητείς ότι σου λένε και να μην φαντάζεσαι διάφορα. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από Joshua21 1
Silverage Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Επικαιροποίηξση στοιχείων θέλουν να κάνουν, καμία σχέση με το δάνειο. Αν πάει να έχει μαζί τα κλασικά, εκκαθαριστικό, ένα λογαριασμό κλπ. 2
PLACEBO_89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 43 λεπτά πριν, pavlovic είπε Καλημέρα και Καλή εβδομάδα σε όλους Πριν 3,5 χρόνια απεβίωσε ο πατέρας μου. Εγώ και η μητέρα μου κάναμε αποποίηση κληρονομιάς. Εγώ και η μητέρα μου είχαμε και έχουμε ένα λογαριασμό σε τράπεζα Πειραιώς ένα Χ ποσό. Δηλαδή είμαστε δύο άτομα στο εν λόγω λογαριασμό. Σε αυτό το λογαριασμό ΔΕΝ ήταν ουδέποτε ο θανόν πατέρας μου. Έκτοτε τον εν λογω λογριασμό που έχω εγώ και η μητέρα μου με το Χ ποσό δεν τον κινήσαμε παρά μόνο κάναμε ηλεκτρονικά μέσω e-banking 1-2 ευρώ κατάθεση μεταξύ λογαριασμών για να δείξουμε ότι τον κινούμε. Σήμερα λοιπον μετά από 3,5 χρόνια, μας πήραν τηλέφωνο από τη Τράπεζα πειραιώς να μας πουν οτι η μητερα μου πρεπει να πάει κάποια χαρτιά για επικαιροποίηση στοιχείων και της είπαν με τρόπο ΧΑΘΗΚΑΤΕ ελάτε να τα πούμε να συζητήσουμε. Φοβάται η μητέρα μου, δηλαδή υπέθεσε όμως, ότι πέρα από την επικαιροποίηση στοιχείων, μη τυχόν θελουν να της πουν και για το δάνειο που είχε πάρει ο πατέρα μου και κάναμε εμείς αποποίηση κληρονομιάς. Όταν είχαμε κάνει αποποίηση κληρονομιάς, με το συγκεκριμένο έγγραφο την είχαμε ενημερώσει τη Τράπεζα για να γνωρίζει και να ψάχνει τους επόμενους κληρονόμους που θα κάνουν αποδοχή. Υπάρχει περίπτωση παρόλο που κάναμε αποποίηση κληρονομιάς, να σηκώσει η τράπεζα με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, κάποιο ποσο για το δανειο απο το λογαριασμό που έχω εγώ και και η μητέρα μου ή δεν έχει το δικαίωμα? Αυτο με την επικαιροποιηση στοιχειων ισχυει! Το ''χαθηκατε'' προφανως εχετε καποιο ποσο και θελουν να σας προτεινουν καποιο προγραμμα γιατι εχουν πεσει πολυ τα επιτοκια! Επειδη ομως οι γονεις σου ηταν παντρεμενη μηπως υπαρχει καποιο παραθυρακι να διεκδικησει η τραπεζα τα χρεη του συζυγου? Λεω εγω τωρα.. Τοτε ειχατε ρωτησει δικηγορο και σας ειπε οτι ειστε οκ? ΥΓ. Μακρια απο αμοιβαια και ομολογα αν θες να κρατησεις το κεφαλαιο!!! 1
l337 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Άπαξ και έχεις κάνει αποποίηση δεν έχεις να φοβάσαι απολύτως τίποτα. Και αποποίηση κάνεις μια φορά στο ειρηνιδικείο και τέλος. 1
livornian7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 προγραμμα θα σας προτεινουν....διατηρω και εγω ενα ποσο στην Πειραιως και με καλεσαν μηπως και με πιασουν κοτσο...τα ακουσαν κιολας που με ταλαιπωρησαν μεσα στην ζεστη με τετοιο υπουλο τροπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα