ZHNAP Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Γεια σας και απο εμενα. Σας διαβαζω συχνα αλλα τωρα χρειαζομαι την βοηθεια σας οποιος ξερει. Περιοχη Ανω Λιοσια και τκ.13342 μετα απο πολλα προβληματα με ADSL24 NOVA ψαχνω για νεο συμβολαιο με σταθερο αξιοπιστο ιντερνετ στην περιοχη κοντα στον Ακρατητο. ο οτε που απευθυνθηκα ως η πιο ασφαλης λυση στην τηλεργασια, δεν εχει διαθεσιμες γραμμες για μεταφορα. καποιος που εχει εδω σε εμενα εμπειρια καλη με την συνδεση του ως προταση ? ευχαριστω εκ των προτερων.
neo80 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 το ρουτερ είναι συνδεδεμένο σε πολύμπριζο, αν ναι βγάλτο και βάλε το απευθείας σε πρίζα και δες αν το πρόβλημα σου λύθηκε. επίσης τι ρούτερ έχεις και ποιο το πρόβλημα σου; Δώσε και στατιστικά της γραμμής σου. Συνήθως το πρόβλημα είναι στο ρούτερ ή στην καλωδίωση του σπιτιού ή στον πάροχο παρόλο που δεν το παραδέχονται ορισμένοι. Ρίξε και μια ματιά στα παρακάτω λινκς. https://www.wind.gr/support/idiotes/techniki-ipostirixi/i-sindesi-mou-sto-internet-diakoptete https://www.wind.gr/support/idiotes/techniki-ipostirixi/pii-paragontes-epireazoun-tin-tachitita-sindesis-sto-internet
ZHNAP Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 To προβλημα με την nova δεν ειναι απο εμενα , ηρθε και τεχνικος της nova και με χρεωσαν και την επισκεψη οτι δεν βρηκαν βλαβη. οπως επισης μου ειπαν οτι τα 3 mbps ταχυτητα ειναι στα κατωτατα που επιτρεπει στους παροχους και ειναι οκ απλα το θεμα μου ειναι εαν εχει καποιος αλλον παροχο που ειναι ευχαριστημενος για την περιοχη να μου προτεινει.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Στις 28/6/2021 στις 1:15 ΜΜ, ZHNAP είπε To προβλημα με την nova δεν ειναι απο εμενα , ηρθε και τεχνικος της nova και με χρεωσαν και την επισκεψη οτι δεν βρηκαν βλαβη. οπως επισης μου ειπαν οτι τα 3 mbps ταχυτητα ειναι στα κατωτατα που επιτρεπει στους παροχους και ειναι οκ απλα το θεμα μου ειναι εαν εχει καποιος αλλον παροχο που ειναι ευχαριστημενος για την περιοχη να μου προτεινει. Πρέπει να δώσεις στατιστικά της γραμμής μέσα από το μόντεμ, κατά 90%οπου και να πας θα παίζεις με ίδια ταχύτητα
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 On 28/06/2021 at 13:15, ZHNAP said: To προβλημα με την nova δεν ειναι απο εμενα , ηρθε και τεχνικος της nova και με χρεωσαν και την επισκεψη οτι δεν βρηκαν βλαβη. οπως επισης μου ειπαν οτι τα 3 mbps ταχυτητα ειναι στα κατωτατα που επιτρεπει στους παροχους και ειναι οκ απλα το θεμα μου ειναι εαν εχει καποιος αλλον παροχο που ειναι ευχαριστημενος για την περιοχη να μου προτεινει. vdsl μονοδρομος.με adsl οτι παροχο και να βαλεις θα παρεις πανω κατω τα ιδια αφου θα παρεις ιδιο χαλκο. και ια να λες κατωφλι 3mbit βλεπω να εισαι κανα 3 km μακρυα απο το αστικο κεντρο.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Και εγω Λιόσια μένω, όταν είχα wind adsl 24 με το ζόρι 4 έπιανα. Αν είναι adsl καλύτερα να πάτε σε Cosmote , αν θέλετε vdsl πιστεύω και η Vodafone και η Cosmote κάνει καλή δουλειά . Σε adsl η Cosmote δίνει από τα καφάο οπότε οι ταχύτητες είναι υψηλές >18 σε πακέτο adsl 24mbps. Τώρα έχω vdsl Cosmote 50/5 και η γραμμή είναι στο μέγιστο. Παράδειγμα για adsl είχα ένα συγγενή με cosmote και εγώ wind με το ίδιο πακέτο 24mbps αυτός έπιανε 18-19mbps και εγω με το ζόρι 4(διπλα τα σπίτια και το σπίτι μου με καινούργια καλώδια χαλκού). Αν και το adsl 24/1 της Cosmote κάνει 29 ευρώ σε σύγκριση με την wind 20 ευρω η ταχύτητα ήταν τετραπλάσια απο την δική μου. Όσους ξέρω στην περιοχή του ακράτητου που έχουν cosmote είναι ευχαριστημένοι!
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 σε vdsl οτι παροχο και να βαλεις ιδιο χαλκο κ απο το ιδιο kv θα παρεις On 08/07/2021 at 18:55, GiannisKalaitsidis said: Και εγω Λιόσια μένω, όταν είχα wind adsl 24 με το ζόρι 4 έπιανα. Αν είναι adsl καλύτερα να πάτε σε Cosmote , αν θέλετε vdsl πιστεύω και η Vodafone και η Cosmote κάνει καλή δουλειά . Σε adsl η Cosmote δίνει από τα καφάο οπότε οι ταχύτητες είναι υψηλές >18 σε πακέτο adsl 24mbps. Τώρα έχω vdsl Cosmote 50/5 και η γραμμή είναι στο μέγιστο. Παράδειγμα για adsl είχα ένα συγγενή με cosmote και εγώ wind με το ίδιο πακέτο 24mbps αυτός έπιανε 18-19mbps και εγω με το ζόρι 4(διπλα τα σπίτια και το σπίτι μου με καινούργια καλώδια χαλκού). Αν και το adsl 24/1 της Cosmote κάνει 29 ευρώ σε σύγκριση με την wind 20 ευρω η ταχύτητα ήταν τετραπλάσια απο την δική μου. Όσους ξέρω στην περιοχή του ακράτητου που έχουν cosmote είναι ευχαριστημένοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα