papadimakos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας παιδια. Την Παρασκευη εγινε συνδεση στο σπιτι με Cosmote FTTH. Ενώ πάνω στο ρουτερ με ethernet εκανα speedtest και πιάνει 95Mbps μέσω του powerline που έχω μου πιάνει μαξ 50Mbps. Το powerline που εχω ειναι το TP-LINK TL-PA4010PKIT AV600. Γνωριζει καποιος αν ειναι προβλημα του powerline ή φταιει κατι αλλο ; Χρησιμοποιει καποιος το συγκεκριμενο με τετοιες συνδεσεις και να του πιανει μεγιστες ταχυτητες ; Ευχαριστω εκ των προτερων. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από papadimakos
mrkra Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 εγκατεστησε την εφαρμογή tpPLC και δες την κατασταση του δικτυου powerline
papadimakos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, mrkra είπε εγκατεστησε την εφαρμογή tpPLC και δες την κατασταση του δικτυου powerline Αυτο μου βγαζει
poihths Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 τα powerlines είναι ασταθή. Αν για παράδειγμα ανοιξεις κλιματισμό η ταχύτητα θα πεσει. Γενικότερα μην περιμένεις να πιασεις 100αρι παντού αν κ δεν θα έπρεπε να σε ενοχλεί ιδιαίτερα και με 30Mbps κανεις τα πάντα, μονο στο gaming ισως να εχεις υψηλά pings.Η ταχύτητα που λεει το app ειναι πλασματικη κ συνεχώς αλλαζει ειδικά οταν το ζοριζεις πχ speedtest
papadimakos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Ουσιαστικα η μονη λυση για μηδεν απωλειες απο οτι καταλαβαινω ειναι να τραβηξω απευθειας ενα εθερνετ καλωδιο 1
chios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 14 λεπτά πριν, papadimakos είπε Ουσιαστικα η μονη λυση για μηδεν απωλειες απο οτι καταλαβαινω ειναι να τραβηξω απευθειας ενα εθερνετ καλωδιο Αυτό εννοείτε.
papadimakos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Γνωριζει καποιος αμα με διαφορετικο και ισως καλυτερο powerline π.χ. Devolo θα υπαρχει διαφορα προς το καλυτερο ;
poihths Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 26 λεπτά πριν, papadimakos είπε Γνωριζει καποιος αμα με διαφορετικο και ισως καλυτερο powerline π.χ. Devolo θα υπαρχει διαφορα προς το καλυτερο ; μπορεί να έχεις μικρή βελτίωση όχι όμως παπάδες.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα