ImmortalR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Ειναι διαθεσιμα και τα δυο στον γερμανο, μολις αγορασα το disk.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, ImmortalR είπε Ειναι διαθεσιμα και τα δυο στον γερμανο, μολις αγορασα το disk. περίμενε λίγο να έρθουν τα σχετικά email ή μήπως δεχτείς τηλεφώνημα όπως έγινε με αρκετούς εδώ φίλους.
elias99 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 αγόρασα και εγώ ένα disk και ένα digital.ευχαριστώ πολύ!
venuets Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 7 ώρες πριν, giannislas είπε DISK 499 ΕΥΡΩ https://www.germanos.gr/product/gaming/consoles/ps5-consoles/playstation-5/?productId=20398154&fname=&fvalue= DIGITAL 399 ΕΥΡΩ https://www.germanos.gr/product/gaming/consoles/ps5-consoles/playstation-5-digital-edition/?productId=20398155&fname=&fvalue= ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ πήρα τηλ το κατάστημα και μου είπαν ότι η παραγγελία μου προχωράει κανονικά ! εάν τα παραλάβω και τα δυο δεν ξέρω αλλά ελπίζω ! Μήπως παίζει ρόλο που τα πλήρωσα;
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 18 λεπτά πριν, ikorolis είπε Δεν με καταλαβαίνεις και με στεναχωρείς καταρχήν σου έδειξα τις τιμές που ισχύουν μέσω του skroutz/bestprice για το PS5 Spoiler Στο παρον θεμα(δες και τον τιτλο του) δεν ενδιαφερει τους υπολοιπους ομως ποσο πουλανε τα καταστηματα σε skroutz/bestprice,ουτε τι θα γινει τις γιορτες. Ειμαστε στην ενοτητα των προσφορων για οποιον ενδιαφερεται να αγορασει αμεσα την κονσολα για δικους του λογους. Η φιλοσοφια για το ποτε πρεπει να αγορασει ή να μην αγορασει καποιος ειναι ασχετη με το εδω θεμα,αυτο σου γραφω. Δεν ειναι οτι δεν σε καταλαβαινω. Ειναι οτι γραφεις πραγματα ασχετα με το εδω θεμα. Στο εδω θεμα και στα αλλα αντιστοιχα τον κοσμο τον ενδιαφερει μονο που θα βρει αμεσα διαθεσιμη κονσολα,με ή χωρις παιχνιδι. 1
ImmortalR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 10 λεπτά πριν, ikorolis είπε περίμενε λίγο να έρθουν τα σχετικά email ή μήπως δεχτείς τηλεφώνημα όπως έγινε με αρκετούς εδώ φίλους. Το γνωριζω, εγω πληρωσα με πιστωτικη καρτα και καταχωρηθηκε κανονικα η παραγγελια.Τωρα εαν ειναι λαθος του συστηματος θα περιμενω απο αλλο καταστημα ( για προσωπικη χρηση και οχι μεταπωληση εννοειται.)
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Fulgore είπε Απόκρυψη περιεχομένων Στο παρον θεμα(δες και τον τιτλο του) δεν ενδιαφερει τους υπολοιπους ομως ποσο πουλανε τα καταστηματα σε skroutz/bestprice,ουτε τι θα γινει τις γιορτες. Ειμαστε στην ενοτητα των προσφορων για οποιον ενδιαφερεται να αγορασει αμεσα την κονσολα για δικους του λογους. Η φιλοσοφια για το ποτε πρεπει να αγορασει ή να μην αγορασει καποιος ειναι ασχετη με το εδω θεμα,αυτο σου γραφω. Δεν ειναι οτι δεν σε καταλαβαινω. Ειναι οτι γραφεις πραγματα ασχετα με το εδω θεμα. Στο εδω θεμα και στα αλλα αντιστοιχα τον κοσμο τον ενδιαφερει μονο που θα βρει αμεσα διαθεσιμη κονσολα,με ή χωρις παιχνιδι. απόλυτα κατανοητά αυτά που λες να σας βγάλω από τον κόπο λοιπόν δεν θα βρει κανείς σκέτη κονσόλα διαθέσιμη (ακόμα και να υπάρχει θα ακυρώνεται η παραγγελία του εκτός αν έχει καλό "μέσο" ή είναι τυχερός) και ο λόγος είναι ότι όλες οι κονσόλες θα διατεθούν ως πακέτο μαζί με κάτι άλλο για περισσότερα χρήματα/κέρδος για τις εταιρείες στις προσεχείς γιορτές. 18 λεπτά πριν, ImmortalR είπε Το γνωριζω, εγω πληρωσα με πιστωτικη καρτα και καταχωρηθηκε κανονικα η παραγγελια.Τωρα εαν ειναι λαθος του συστηματος θα περιμενω απο αλλο καταστημα ( για προσωπικη χρηση και οχι μεταπωληση εννοειται.) ένας φίλος το έκανε παραγγελία από 6 ή 8 διαφορετικά καταστήματα (ούτε αυτός θυμάται) και τελικά 2 καταστήματα προχώρησαν την παραγγελία του και πληρώθηκε έτσι του τα στείλανε μετά από αρκετό καιρό...ένα disc και ένα digital. 21 λεπτά πριν, tsoubas είπε πήρα τηλ το κατάστημα και μου είπαν ότι η παραγγελία μου προχωράει κανονικά ! εάν τα παραλάβω και τα δυο δεν ξέρω αλλά ελπίζω ! Μήπως παίζει ρόλο που τα πλήρωσα; εννοείται ότι παίζει ρόλο όταν πληρώνεις μια παραγγελία ειδικά αν γίνεται μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας η πληρωμή δεν θα μπει εύκολα το κατάστημα στην διαδικασία να ακυρώσει την παραγγελία και να σου επιστρέψει τα χρήματα (είναι μια διαδικασία) θα ακυρώσει άλλου την παραγγελία που δεν έχει πληρώσει για να τακτοποιήσει την δική σου αν δεν έχει τα αποθέματα ή έχει γίνει καμία βλακεία. 21 λεπτά πριν, ImmortalR είπε Το γνωριζω, εγω πληρωσα με πιστωτικη καρτα και καταχωρηθηκε κανονικα η παραγγελια.Τωρα εαν ειναι λαθος του συστηματος θα περιμενω απο αλλο καταστημα ( για προσωπικη χρηση και οχι μεταπωληση εννοειται.) αν πλήρωσες με πιστωτική/χρεωστική κάρτα θα καταχωρηθεί και θα εκτελεστεί κανονικά η παραγγελία σου. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από ikorolis
Spyr0s91 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μίλησα με Γερμανό και με ενημέρωσαν ότι οι παραγγελίες που πραγματοποιήθηκαν το πρωί ακυρώθηκαν γτ υπήρχε λάθος στην τιμολόγηση. 1
ImmortalR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Εχει κανεις καμια ενημερωση η παρελαβε το ps5; εμενα ακομα ειναι καταχωρημενη.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 20 ώρες πριν, Spyr0s91 είπε Μίλησα με Γερμανό και με ενημέρωσαν ότι οι παραγγελίες που πραγματοποιήθηκαν το πρωί ακυρώθηκαν γτ υπήρχε λάθος στην τιμολόγηση. εννοείται ότι τέτοια παραγγελία 3,02 ευρώ κόστος αγοράς θα έτρωγε άκυρο αν ήταν έτσι καλύτερα να το χάριζαν στους δυσαρεστημένους πελάτες τους που περιμένουν μήνες ολόκληρους για να παραλάβουν.... 3 λεπτά πριν, ImmortalR είπε Εχει κανεις καμια ενημερωση η παρελαβε το ps5; εμενα ακομα ειναι καταχωρημενη. αν δεν έχεις τέτοια παραγγελία σαν του πιο πάνω μην ανησυχείς.
netgeo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ImmortalR είπε Εχει κανεις καμια ενημερωση η παρελαβε το ps5; εμενα ακομα ειναι καταχωρημενη. Εμένα λέει σε επεξεργασία, πήρα τηλέφωνο μου είπαν όλα βαίνουν καλώς και ότι θα παραλάβω σε 2 μέρες- πρόλαβα το digital χθές στις 13.35. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2021 από netgeo
netgeo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 21 ώρες πριν, netgeo είπε Εμένα λέει σε επεξεργασία, πήρα τηλέφωνο μου είπαν όλα βαίνουν καλώς και ότι θα παραλάβω σε 2 μέρες- πρόλαβα το digital χθές στις 13.35. Μόλις τιμολογήθηκε στην περίπτωση μου οπότε όλα καλά!
venuets Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 έμενα είναι και τα δυο σε επεξεργασία ακόμη ! όταν πήρα τηλ μου λέει ότι υπάρχει μια καθυστέρηση γιατί γίνετε ταυτόχρονη απογραφή
ImmortalR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 απο 28/06 σημερα 30/06 μπηκε σε επεξεργασια , ελπιζω μεχρι την παρασκευη να το εχω στα χερια μου.
IcemanGr71 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Όποιος προλάβει πάλι 🤣🤣🤣 Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2021 από IcemanGr71
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα