Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Έχω το Xiaomi Mi 10T και  Έχω κατεβάσει κάποια story από το StorySaver.net με των Google Chrome και ενώ μου εμφανιζόντουσαν κανονικά μου προστεθοντουσαν στης λήψεις τα έβλεπα όταν κατεβενανε  και μετά τα μετονομαζα... σήμερα πρόσεξα ότι μετά για κάποιο λόγο από την ώρα που έκανα επανεκκίνηση στο κινητό γτ κολουσε. μου λειπανε αρχεία δεν τα βρίσκω ποια πουθενά ενώ τα έχω κατεβάσει μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει και γιατί μου έγινε αυτό τώρα??? δεν έχει ξανά γίνει... Μήπως από της αλλεπάλληλες συνεχωμενες εγγραφές από τα πολλά download τα έπαιξε το κινητό???  Ο διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης μου είναι 1,99gb από τα 128gb 

Επεξ/σία από Vasilis T 92
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε

Καλημέρα. Έχω το Xiaomi Mi 10T και  Έχω κατεβάσει κάποια story από το StorySaver.net με των Google Chrome και ενώ μου εμφανιζόντουσαν κανονικά μου προστεθοντουσαν στης λήψεις τα έβλεπα όταν κατεβενανε  και μετά τα μετονομαζα... σήμερα πρόσεξα ότι μετά για κάποιο λόγο από την ώρα που έκανα επανεκκίνηση στο κινητό γτ κολουσε. μου λειπανε αρχεία δεν τα βρίσκω ποια πουθενά ενώ τα έχω κατεβάσει μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει και γιατί μου έγινε αυτό τώρα??? δεν έχει ξανά γίνει... Μήπως από της αλλεπάλληλες συνεχωμενες εγγραφές από τα πολλά download τα έπαιξε το κινητό???  Ο διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης μου είναι 1,99gb από τα 128gb 

Δεν τον λες και πολύ τον ελευθερο χωρο.Δεν σβήνεις και τίποτα;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν σβήνεις και τίποτα;

Σβήνω όταν μου βγάζει μύνημα να αδειάσω χώρο αλλά πολύ λίγα πράγματα ελάχιστα ίσα ίσα να  φύγει αυτό το μύνημα γιατί τα περισσότερα τα θέλω να τα βλέπω στο κινητό άμεσα όταν τα χρειάζομαι 

Δημοσ.

Έχεις πολύ λίγο χώρο στο τηλέφωνο, άσε τουλάχιστον 10-15gb ελεύθερα. Μήπως κάνει αυτόματα εκκαθάριση και σβήνει παλιά αρχεία;

Ο βασικός λόγος που θέλω πάντα στο τηλέφωνο να έχει SD.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, chios είπε

Μήπως κάνει αυτόματα εκκαθάριση και σβήνει παλιά αρχεία;

Μα δεν είναι παλιά αρχεία πρόσφατα ήταν χθεσινά 27-6 κατεβασμένα από των  free adblocker browser  αλλά εξαφανίστηκαν...  Αυτο μου έχει ξανά γίνει και με αρχεία τραβηγμένα με την κάμερα του κινητού δεν μου τα εμφανίζε αλλά μετά έκανα επανεκκίνηση στο κινητό και μου τα εμφανίζε μετά απο όσο θυμάμαι τώρα τπτ τι επανεκκίνησης έχω κάνει τι σβήνο το τηλέφωνο τελείως τπτ δεν μου τα βγάζει .. Δεν ξέρω πως θα το μάθω??

38 λεπτά πριν, chios είπε

Ο βασικός λόγος που θέλω πάντα στο τηλέφωνο να έχει SD.

Γιατί;

Επεξ/σία από Vasilis T 92
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε

Γιατί;

Γιατί θέλω να έχω τα αρχεία μου στην κάρτα χωρίς να γεμίζω τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου , και τα θεωρώ πιο ασφαλή σε περίπτωση ζημιάς του κινητού ή διάφορα τέτοια κολλήματα σαν το δικό σου.

• Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, chios είπε

Γιατί θέλω να έχω τα αρχεία μου στην κάρτα χωρίς να γεμίζω τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου , και τα θεωρώ πιο ασφαλή σε περίπτωση ζημιάς του κινητού ή διάφορα τέτοια κολλήματα σαν το δικό σου.

https://www.ired.gr/blog/item/2462-about-micro-sd-cards.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...