Nikos2000i Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα,έρχεται η ώρα μου σιγά σιγά να πάω στρατό.Το πρόβλημα μου είναι ότι πάσχω απο ημικρανίες ,αρκετά συχνά με πίανει πολύ έντονος πονοκέφαλος και έχω και αύρα,όταν ήμουν σε μικρότερη ηλικία μάλιστα στο νοσοκομείο για μία εβδομάδα επειδή μια ποδύ δυνατή ημικρανία μου προκάλεσαι απώλεια ώρασης για μία ώρα και για περίπου 8 ώρες έβλεπα πάρα πολύ θολά ,σχεδόν τπτ δηλαδή.Μπορεί κανείς να μου πεί τι χαρτία χρειάζεται για να βγω ι3-ι4 η ακόμα και ι5 στο στρατό ,απο νευρολόγο πχ,η χαρτί πως νοσηλεύτηκα λόγω ημικρανιών ,καθώς η πολύ η εκθεση μου στον ήλιο,η κούραση,ο κακός ύπνος και το άγχος είναι βασικοί παράγοντες που επιδεινώνουν της ημικράνιες μου με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να συμμετάσχω σε στοίβους μάχης και σε λοιπές επίπονες δραστηρίοτητες στον στρατό.Ευχαριστώ εκ το προτέρων.
ELTASSOS1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δεν βγαινεις Ι4 με ημικρανιες...δεν ειναι καταχωρημενη δηλ σαν ασθενεια ψυχικη η σωματικη. Απλα να σε προσεξουν στις υπηρεσιες οι λοχαγοι και ολα θα πανε καλα...πχ θα σε βαζουν σκοπια οχι νταλα μεσημερι, αλλα ενα 2 -6 πρωινο...τι δουλεια κανεις σαν πολιτης?....πχ δεν μπορεις να δουλευεις σοβατζης και να πεις οτι κουραζεσαι στον στιβο...καταλαβες τι εννοω.
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Παμε από την αρχή. Επειδη γράφεις ότι είχες θέματα από μικρός (και εγώ είχα ημικρανίες). Πρώτα θα πας σε γιατρούς, παθολόγο αρχικά και μετά ανάλογα που θα σε κατατοπίσει αυτός. Μετα ανάλογα θα κάνεις τις απαραίτητες εξετάσεις εάν σου γράψουν για να διαπιστώσεις αν έχεις κάτι σοβαρό. Εαν δεν βρεθεί τίποτα άλλο, πας κανονικά. Σε κάθε περίπτωση, μόνο από ημικρανία, αντε κανένα Ι2 με το ζόρι να βγεις. Η ημικρανία όμως μπορεί να είναι και σύμπτωμα αλλου προβλήματος. Αυτό που ανέφερες με την ημικρανία επί μία εβδομάδα και την απώλεια όρασης όταν ήσουν μικρός, κρύβει κάτι πολύ σοβαρό. Ελπίζω να το διερευνησαν εξαντλητικά οι γονείς σου και να μην το αφήσατε έτσι. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από Basilhs23___ 1
kage Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Εφόσον ψάχνεις απαλλαγή Άμα βαφτίστουν κρίσεις πανικού ή κάτι παρόμοιο ξέρουν τι θα γραψουν άνετα κάποια στιγμή θα πάρεις ι5...
Προτεινόμενες αναρτήσεις