dimlou Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Γεια σας παιδιά.. Εδώ και λίγο καιρό ο η/υ εμφάνισε το εξής μήνυμα, ότι ο νόρτονας (για λόγο που δεν ξέρω) δεν μπορεί να προσπελάσει το δίσκο..! Οπιαδήποτε ιδέα δεκτή!! Ευχαριστώ....
dimlou Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Καμιά ιδέα κανείς??? Δεν υπάρχει κανείς που να το έχει συναντήσει??
dimlou Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Άλλαξα τους κοινόχρησττους φακέλους -επειδή ο η/υ είναι σε δίκτυο- έτσι ώστε να μην είναι κοινόχρηστοι..!! Αυτή είναι η αιτία??Καμιά ιδέα για να επιδιωρθωθεί το πρόβλημα??
_r00t_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Εαν εχεις βαλει στον κεντρικο pc του δικτυου σου το norton και δεν απο δεν στο δικτυο αυτο το pc δεν εχει δικαιωματα ειναι λογικα οτι θα σου εμφανιζει "access denied" πολυ απλα (δεν ξερω τι δικτυο εχεις) αλλαξε τα δικαιωματα για να μπορεις να κανεις remote scan κτλ η βαλε σε καθε pc του δικτυου σου norton. Βασικα αν δεν σε εχω καλυψει γινε λιγο πιο σαφης στο προβλημα σου γιατι ειναι πολυ γενικο.
dimlou Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 root την απάντηση σου δεν την πολυκατάλαβα..... Το πρόβλημα παρουσιάστηκε αφότου έκανα τους φακέλους μή κοινόχρηστους(δηλ. έβγαλα τα χεράκια κάτω από τους φακέλους).Έκτοτε όταν ανοίγει ο η/υ μου βγάζει το εξής μήνυμα: norton protection: can not access drive c....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.