Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LongTom είπε

To πρώτο, κύριο και ίσως το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βουλώσεις τους ηλίθιους που τραμπουκίζουν.
Αυτό ναι είναι υποχρέωση της εταιρίας, εφόσον πέφτει μέσα στην εργατική και μη νομοθεσία (βλέπε ρατσιστικός νόμος) και στην κοινή λογική για ένα σωστό εργασιακό περιβάλλον. 

Έπειτα το πολύ-πολύ να πάτε για κανένα καφέ-μπαρ μετά την δουλειά ως ομαδική δραστηριότητα.
Ίσως κάτι σαν περίπατο ή ελαφρύ hiking σε (πολύ) ασφαλές μέρος στο τσακίρ κέφι.

Δεν μπορείς και δεν πρέπει να γίνετε κολλητάρια για να παίζετε σφαλιάρες στα διαλλείματα, εφόσον είναι συνάδελφος και ίσως υφιστάμενος (δεν κατάλαβα καλά τι παίζει). 

Υφιστάμενος είναι αλλά θα φύγει σε ένα μήνα και κάτι. Δεν είναι δλδ στο μόνιμο προσωπικό.

Για αυτό είπα όχι συζητήσεις για πολιτικά στους άλλους. Αλλά αν κάποιος είναι μαλ*** είναι και κάτι που εκπέμπεται όχι μόνο που λέγεται.

Τον πήγαμε και μια φορά σε ένα μουσείο (που ούτε εμείς δεν είχαμε πάει).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, daredevil92 είπε

Υφιστάμενος είναι αλλά θα φύγει σε ένα μήνα και κάτι. Δεν είναι δλδ στο μόνιμο προσωπικό.

Για αυτό είπα όχι συζητήσεις για πολιτικά στους άλλους. Αλλά αν κάποιος είναι μαλ*** είναι και κάτι που εκπέμπεται όχι μόνο που λέγεται.

Τον πήγαμε και μια φορά σε ένα μουσείο (που ούτε εμείς δεν είχαμε πάει).

Εάν δεν είναι μόνιμος, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά στο χρόνο που μένει. 
Επίσης δεν είναι καλή τακτική, επειδή θα ξοδέψεις χρόνο για να δέσεις μια ομάδα που δεν θα είναι η ίδια σε ένα δίμηνο.

Όσο για τους βλάκες, πρέπει να γίνει ψωμοτύρι σε όλους ότι δεν ανέχεται η εταιρία τέτοιες συμπεριφορές.
Τουλάχιστον στο εξωτερικό με τέτοιες αιτίες (ή αφορμές) μπορεί κάποιος να πατήσει κάτω την εταιρία με τις κατάλληλες καταγγελίες. Μιλάμε για χοντρά λεφτά και πολύ καλό PR. 
Δεν ξέρω τι παίζει Ελλάδα βέβαια και ξέρω ότι η δικαιοσύνη σε πολλά πετάει αετό, έτσι πάρτο όπως θέλεις αυτό.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, LongTom είπε

Εάν δεν είναι μόνιμος, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά στο χρόνο που μένει. 
Επίσης δεν είναι καλή τακτική, επειδή θα ξοδέψεις χρόνο για να δέσεις μια ομάδα που δεν θα είναι η ίδια σε ένα δίμηνο.

Όσο για τους βλάκες, πρέπει να γίνει ψωμοτύρι σε όλους ότι δεν ανέχεται η εταιρία τέτοιες συμπεριφορές.
Τουλάχιστον στο εξωτερικό με τέτοιες αιτίες (ή αφορμές) μπορεί κάποιος να πατήσει κάτω την εταιρία με τις κατάλληλες καταγγελίες. Μιλάμε για χοντρά λεφτά και πολύ καλό PR. 
Δεν ξέρω τι παίζει Ελλάδα βέβαια και ξέρω ότι η δικαιοσύνη σε πολλά πετάει αετό, έτσι πάρτο όπως θέλεις αυτό.

Είμαστε λίγο σε ένα περίεργο καθεστώς που δεν μπορώ να το εξηγήσω εδώ. Και το παιδί δεν ήρθε σε τόσο δύσκολη θέση απλά ήταν φάση "what an awkward situation"

Συνήθως έχουμε άτομα που τα εκπαιδεύουμε αλλά είναι για 1 χρόνο και Έλληνες. Το σκεφτόμουν περισσότερο με την έννοια να γνωρίσει και την κουλτούρα της χώρας που βρίσκεται. Σκέψου πχ το fullbright πρόγραμμα. Δεν είναι αυτό βέβαια, αλλά υπάρχει ένα αντίστοιχο σκεπτικό. Να μάθει πράγματα αλλά να γνωρίσει και λίγο τους ανθρώπους της χώρας. Έστω και αν αυτό δεν είναι μια "τυπική" υποχρέωση. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, daredevil92 είπε

Είμαστε λίγο σε ένα περίεργο καθεστώς που δεν μπορώ να το εξηγήσω εδώ. Και το παιδί δεν ήρθε σε τόσο δύσκολη θέση απλά ήταν φάση "what an awkward situation"

Συνήθως έχουμε άτομα που τα εκπαιδεύουμε αλλά είναι για 1 χρόνο και Έλληνες. Το σκεφτόμουν περισσότερο με την έννοια να γνωρίσει και την κουλτούρα της χώρας που βρίσκεται. Σκέψου πχ το fullbright πρόγραμμα. Δεν είναι αυτό βέβαια, αλλά υπάρχει ένα αντίστοιχο σκεπτικό. Να μάθει πράγματα αλλά να γνωρίσει και λίγο τους ανθρώπους της χώρας. Έστω και αν αυτό δεν είναι μια "τυπική" υποχρέωση. 

Ναι, ίσως δεν ήρθε σε δύσκολη θέση (ίσως ήρθε), το ζουμί είναι αυτές οι συμπεριφορές είναι απλά απαράδεκτες σε εταιρία.
Ιδίως όταν είσαι στην ίδια ομάδα.

Για το δεύτερο, όταν έχεις εκπαιδευόμενους δεν νομίζω ότι κάποιος περιμένει να τους πιάσεις από το χέρι στα πάντα. 
Ο τύπος είναι 25, δεν είναι ανήλικος.
Επίσης εάν υπάρχουν και άλλοι εκπαιδευόμενοι, είναι διάκριση να ασχολείσαι τόσο με έναν.
Γνώμη μου.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, LongTom είπε

Ναι, ίσως δεν ήρθε σε δύσκολη θέση (ίσως ήρθε), το ζουμί είναι αυτές οι συμπεριφορές είναι απλά απαράδεκτες σε εταιρία.
Ιδίως όταν είσαι στην ίδια ομάδα.

Για το δεύτερο, όταν έχεις εκπαιδευόμενους δεν νομίζω ότι κάποιος περιμένει να τους πιάσεις από το χέρι στα πάντα. 
Ο τύπος είναι 25, δεν είναι ανήλικος.
Επίσης εάν υπάρχουν και άλλοι εκπαιδευόμενοι, είναι διάκριση να ασχολείσαι τόσο με έναν.
Γνώμη μου.

Δεν έχω άλλους σε αντίστοιχη φάση με αυτόν. Τους πιο "παλιούς" τους έχω βάλει να του δείχνουν και να τον αφήνουν να κάνει πράγματα.

Το ξέρω ότι δεν περιμένει κάποιος κάτι, αλλά γιατί να μην τον βοηθήσω να είναι ευχάριστη η διαμονή του;

Τ'ωρα για συμπεριφορές, όσες μπορώ να κάνω κάτι το κάνω. Αλλα κυκλοφορούν κάτι ζομπυ που δε μπορώ να κανω κάτι δυστυχώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...