Xejolontas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/greencertificate Θα εχει ισχυ απο 1 Ιουλιου. Θελω να ρωτησω για το qr code πανω δεξια, δεν μπορω να το σκαναρω με το κινητο μου, ειναι καποιο ειδικο QR? στο ελληνικο πιστοποιητικο μπορω κανονικα
qwertyuiop2 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Προφανώς θα είναι Ευρωπαϊκό πληροφοριακό σύστημα, κοινό για όλα τα σημεία διασυνοριακού ταξιδιού, στο οποίο θα περιλαμβάνεται η δικλείδα να μη διαβάζεται από κοινές συσκευές, ώστε να μη διαρρέουν προσωπικά δεδομένα. Στο Ελληνικό, διαβάζεις ατομικά-προσωπικά στοιχεία, ή απλώς κάποιον κωδικό/κλειδάριθμο;
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Κατσε, το ελληνικο που το βρισκω γενικα? Μετα το εμβολιο μπηκα στο gov και μου κατεβασε το Ευρωπαικο (το εχω κανα 3 εβδομαδες). Αυτο εχω στειλει και με μαιλ στο γυμναστηριο να το εχουν ως εγγραφο για να μην πηγαινω self tests. Ειμαι οκ λετε? Αν και θα μου ειχαν πει απο εκει αν υπηρχε θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις