dimitris199292 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Καλημέρα παιδιά Εκανα μια χαζομάρα που δεν ήθελα καθάριζα την οθόνη κ μου ξέφυγε το πλαστικό από οτ swiffer κ έκανε μια γρατσουνιά πάνω 1..5 πόντο Το θέμα θέμα είναι ότι την πιάνω κ δεν κάνει βαθουλωμα αλλά δεν φεύγει κ ολας τι να κάνω;;; όπως θα βγει;; ούτε στα πιξελ δεν βλέπεις διαφορά όλα νορμάλ Κάρι είδα για βαζελινι κ οδοντόκρεμα να το κάνω;; lg gx 55
Merdock Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Αν δεν φαίνεται/είναι ενοχλητική όταν κάθεσαι στον καναπέ και βλέπεις τηλεόραση εγώ προσωπικά δεν θα έκανε τίποτα. Έκανα και κι εγώ πρόσφατα κάτι παρόμοιο στο 32αρι 4Κ monitor μου και ενώ αρχικά κοιτούσα τι να κάνω για να φύγει, επειδή είναι τέρμα κάτω δεξιά και δε φαίνεται εκτός αν κοιτάξεις επίτηδες εκεί (και ανάλογα και τι χρώμα δείχνει η εικόνα αυτή τη στιγμή) αποφάσισα να μη κάνω τίποτα. 1
dimitris199292 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Κατάλαβα; δε φαίνεται τιποτα απλά από θέμα αισθητικής γιαυτό πιο πολυω
Merdock Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Κοίτα η άποψη μου είναι από τη στιγμή που δεν ενοχλεί καλύτερα άστο μη τα κάνεις χειρότερα τα πράγματα.
dimitris199292 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Ναι κατάλαβα τι νσ πω δεν φαινετθα όχι ούτε κάνει βαθουλωμα γιαυτό μήπως έλεγα να τη βγάλω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα