antreas71980 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 εχω τα powerline εδω και περιπου 1.5 χρονο και ημουν πολη ευχαριστημενος σε σχεση με τα παλαιοτερα της tp-link. Μηδεν κολληματα και αποσυνδεσεις ενω δεν εχανε καθολου ταχυτητα στον υπολογιστη. Το προβλημα παρουσιαστηκε πριν 2 εβδομαδες οπου αρχισε να κανει κοληματα στη τηλεοραση οταν εβλεπα ταινια απο το plex. Ψαχνοντας βρηκα οτι τα 2 powerline αυτο που βρισκεται στο ρουτερ και το αλλο στον υπολογιστη βγαζαν για λιγο κοκκινο χρωμα δηλαδη ειχαν χασει την συνδεση μεταξη τους. Βρηκα λοιπον οτι το προβλημα ηταν μια λεντοταινια που ειχε βαλει η κορη μου στο δωματιο της. Δεν ξερω τον λογο αλλα φαινεται οτι δημιουργει προβλημα στα powerline και χανουν την συνδεσει. Εχει αλλος παρομοιο προβλημα η να ξερει για ποιο λογο η λεντοταινια δημιουργει προβλημα και αν υπαρχει λυση στο προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gapito Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 ειναι με inverter απο 220 σε 12? ειναι pnp? δώσε μας κάποιε πληροφορίες για την ταινια. τα powelines και η αποδοση τους εξαρτονται απο το ποσο στρεσάρετε θα ελεγα η γραμμη που περνανε. τη ασφάλεια έχουν οι πριζες που κουμπώνεις ποσο χρήση έχει το ηλεκτρικο δίκτυο και άλλο πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas71980 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 ναι φιλε απο 220 σε 12 ειναι. το pnp δεν ξερω τι ειναι. βασικα το προβλημα δημιουργηθηκε απο τοτε που μπηκε η λεντοταινια. με το που την βγαζεις φτιαχνουν ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 το powerline παιζει μεσα απο το ρευμα.οτιδηποτε επηρεαζει το ρευμα απλα μειωνει την ταχυτητα του powerline.οσο πιο κινεζια κατι με αμφιβολου ποιοτητας τροφοδοτικα τοσο πιο εντονο το προβλημσ.οσο περισσοτερες συσκευες παλι το ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Στις 28/6/2021 στις 8:08 ΠΜ, poulinos είπε το powerline παιζει μεσα απο το ρευμα.οτιδηποτε επηρεαζει το ρευμα απλα μειωνει την ταχυτητα του powerline.οσο πιο κινεζια κατι με αμφιβολου ποιοτητας τροφοδοτικα τοσο πιο εντονο το προβλημσ.οσο περισσοτερες συσκευες παλι το ιδιο. Καλησπέρα για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ηθελα να ρωτησω μεσω ethernet εχω το μαξιμουμ της συνδεσης μου 250/50 εαν συνδεθω στο devolo magic 2 που εχω το μαξιμουμ ειναι 90-95 D και 20 U. οντως τα καλωδια του ρευματος επηρεαζουν τοσο πολύ; Eαν τα αλλαξω και παρω wifi extender λογικα δεν θα εχω θεμα σωστα οταν μιλαμε για 2 δωματια αποσταση απο το ρουτερ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 16 hours ago, dream21 said: Καλησπέρα για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ηθελα να ρωτησω μεσω ethernet εχω το μαξιμουμ της συνδεσης μου 250/50 εαν συνδεθω στο devolo magic 2 που εχω το μαξιμουμ ειναι 90-95 D και 20 U. οντως τα καλωδια του ρευματος επηρεαζουν τοσο πολύ; Eαν τα αλλαξω και παρω wifi extender λογικα δεν θα εχω θεμα σωστα οταν μιλαμε για 2 δωματια αποσταση απο το ρουτερ ; οπως θα δεις και απο τα review δεν ειναι ευκολο να πετυχεις 250 Mbit εκτος αν ειναι πολυ κοντα τα Powerlines ή εχεις λιγες πριζες μικρο χωρο κτλ. απο αυτο που συγχρονιζουν μεταξυ τους κρατα το μισο. για να παιξει καλα το wifi extender θα πρεπει να ειναι dual band και επισης να μην ειναι μεγαλη η αποσταση διοτι τα 5ghz δεν εχουν τοσο εμβελεια οσο τα 2,4 ghz. στα 2,4 ghz βεβαια δεν θα παιξεις ουτε 100.οποτε τα 5ghz ειναι μονοδρομος. τα 2 δωματια αμα εχουν 2-3 τοιχους αναμεσα θα εχεις θεμα.το καλυτερο θα ηταν να ριξεις ethernet αμα γινεται εφοσον θες το μεγιστο της vdsl/fiber που εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, poulinos είπε οπως θα δεις και απο τα review δεν ειναι ευκολο να πετυχεις 250 Mbit εκτος αν ειναι πολυ κοντα τα Powerlines ή εχεις λιγες πριζες μικρο χωρο κτλ. απο αυτο που συγχρονιζουν μεταξυ τους κρατα το μισο. για να παιξει καλα το wifi extender θα πρεπει να ειναι dual band και επισης να μην ειναι μεγαλη η αποσταση διοτι τα 5ghz δεν εχουν τοσο εμβελεια οσο τα 2,4 ghz. στα 2,4 ghz βεβαια δεν θα παιξεις ουτε 100.οποτε τα 5ghz ειναι μονοδρομος. τα 2 δωματια αμα εχουν 2-3 τοιχους αναμεσα θα εχεις θεμα.το καλυτερο θα ηταν να ριξεις ethernet αμα γινεται εφοσον θες το μεγιστο της vdsl/fiber που εχεις. Μάλιστα κατάλαβα. το θέμα μου ειναι οτι επειδη το ιντερνετ το παιρνω μεσω 4G+ Cosmote μεσω κεραιας Μikrotik https://www.skroutz.gr/s/26045215/MikroTik-LHGG-LTE6-kit-Εξωτερική-Κεραία-4G-Παραβολική-17dBi-με-σύνδεση-Ethernet.html?from=catspan και στη συνεχεια πεφτει επανω σε access point Mikrotik hap2 μεσω του access point που παιρνω το ιντερνετ στα 5gHZ παρολο που εχω φουλ σημα και με χωριζει ενας τοιχος με τιποτα δεν ξεπερναει τα 95Mbps. Οποτε μονοδρομος το Ethernet καλωδιο. Σε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 δοκιμασε καναλι πανω απο 100 στα 5ghz και επισης αν εχει channel width βαλτο στο μεγιστο να δεις αν αλλαζει κατι.λογικα θα εχει 40/80/160.( το 160 με ερωτηματικο). 16 minutes ago, dream21 said: Μάλιστα κατάλαβα. το θέμα μου ειναι οτι επειδη το ιντερνετ το παιρνω μεσω 4G+ Cosmote μεσω κεραιας Μikrotik https://www.skroutz.gr/s/26045215/MikroTik-LHGG-LTE6-kit-Εξωτερική-Κεραία-4G-Παραβολική-17dBi-με-σύνδεση-Ethernet.html?from=catspan και στη συνεχεια πεφτει επανω σε access point Mikrotik hap2 μεσω του access point που παιρνω το ιντερνετ στα 5gHZ παρολο που εχω φουλ σημα και με χωριζει ενας τοιχος με τιποτα δεν ξεπερναει τα 95Mbps. Οποτε μονοδρομος το Ethernet καλωδιο. Σε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 20 λεπτά πριν, poulinos είπε δοκιμασε καναλι πανω απο 100 στα 5ghz και επισης αν εχει channel width βαλτο στο μεγιστο να δεις αν αλλαζει κατι.λογικα θα εχει 40/80/160.( το 160 με ερωτηματικο). Οκ Poulinos θα ενημερωσω το βραδυ που θα ειμαι σπιτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Το εβαλα στο full το channel width αλλα δυστηχως τιποτα. εριξα ethernet και ησύχασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 On 04/10/2021 at 22:15, dream21 said: Το εβαλα στο full το channel width αλλα δυστηχως τιποτα. εριξα ethernet και ησύχασα το καλυτερο εκανες.πιο εγγυημενο απο το να προσπαθεις με wifi.ειδικα αν ειναι μεγαλες οι ταχυτητες και υπαρχουν εμποδια πχ τοιχος κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα