Προς το περιεχόμενο

Τι φέρνει για χρήστες και developers το αναβαθμισμένο Microsoft Store

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 hours ago, Bi2Lmet1234 said:

Αγοράζεις TPM 2.0 Module για την μητρική σου, για τα Laptop υποθέτω κάπου θα έχουν κάποια μικρή υποδοχη τύπου pcie δεν ξερω

Δεν χρειάζεται TPM 2 εγώ τα έκανα εγκατάσταση σε Τ420 thinkpad χωρίς πρόβλημα και έχει tpm 1.2 https://m.youtube.com/watch?v=5rDJyMXbPdE&t=290s

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, tsoubas είπε

Έχω έτοιμο popcorn για τους user Windows xp-7-8 που θα αρχίσουν πάλι ! <--- Εμπρός  πίσω 🤡🤡🤡🤡

Γιατί κάποιος με windows 8 να τα υποστηρίξει; Πραγματικά ότι χειρότερο εχω δει στη ζωή μου. Δεν τα καταλαβα ποτέ πως λειτουργούν, ακομα και με το classic shell, αν πήγαινες το ποντίκι αου δεξιά στην οθόνη έβγαιναν κάτι αηδιες. Γενικα cringe ηταν η κατάσταση. Όποιος τα υποστηριζει είναι τουλάχιστον ανώμαλος

2 ώρες πριν, Bi2Lmet1234 είπε

Αγοράζεις TPM 2.0 Module για την μητρική σου, για τα Laptop υποθέτω κάπου θα έχουν κάποια μικρή υποδοχη τύπου pcie δεν ξερω

πολλές δεν έχουν ουτε καν να μην πω laptop από 2016 και πριν βγαίνουν off (και κάποια ποιο φρέσκα λόγο dx12)

2 ώρες πριν, tsoubas είπε

προσωπικα πιστευω οτι καλα κανει ! Σε ενημερωνω το 2021 για το 2025 ! τριάμισι χρονια είναι υπεραρκετά ! Η τεχνολογια προχωραει αν μενει πισω στο να υποστηριζει υποσιστηματα τοσο παλια. αγορασες ενα μηχανημα οταν βγηκε το εχεις μια δεκαετια νομιζω τα λεφτα του τα εβγαλε !

Φίλε μου μιλάμε για χρήση χωρίς να χρειάζεσαι Emulator

δεν είπε κανείς οτι δεν τα έβγαλε τα λεφτά του 80% χρηστών κάνει light χρηση ετσι ακομη και τα μηχανήματα i5 2 γενιας και 8 gb ram ssd του καλύπτουν πλήρως και πάνε πολύ καλά........ κατα 99% όλοι αυτοί απλα θα βολευτούν να κανουν ότι κανουν με το κινιτο και χαμένη θα βγει στο τέλος η ms (λίγοι πάντως θα αναβαθμιστούν)

1 ώρα πριν, Garuger είπε

Δεν χρειάζεται TPM 2 εγώ τα έκανα εγκατάσταση σε Τ420 thinkpad χωρίς πρόβλημα και έχει tpm 1.2 https://m.youtube.com/watch?v=5rDJyMXbPdE&t=290s

Ωραίος, γενικότερα δεν εχω δοκίμασει ακόμα να δω την Preview που κυκλοφορεί.
Εδώ ένας παρόμοιος τρόπος
https://winaero.com/how-to-install-windows-11-without-tpm-2-0/

Γενικότερα αυτο το κόλπο το βλέπω να έχει προβλήματα στο επόμενο Update που θα περάσει και θα αλλάξει τυχόν αρχεία στο Boot.

4 ώρες πριν, korakios είπε

Ποια Android apps έλλειπαν απο τα Windows και υπάρχει τέτοιος ενθουσιασμός ???

Ποια iOS apps έλειπαν απο το Mac OS και η Apple το παρουσιασε ως την μεγαλυτερη επανασταση στην ιστορια της ανθρωποτητας;

3 λεπτά πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

Ποια iOS apps έλειπαν απο το Mac OS και η Apple το παρουσιασε ως την μεγαλυτερη επανασταση στην ιστορια της ανθρωποτητας;

Δεν έχω ιδέα , το μόνο που μπορώ να σκεφτώ σαν χρήστης iOS είναι οτι θα μπορούσα να τρέξω πολλές μουσικές εφαρμογές που έχω στο Μ1

Για προγραμματιστές ,σίγουρα θα είναι ευκολία , κάτι άλλο δε μπορώ να σκεφτώ ,αλλά είναι άσχετη "vs" συζήτηση .

Την απάντηση την έδωσε και με κάλυψε ο asmilon

3 ώρες πριν, asmilon είπε

Πολλες εφαρμογες αναπτυσσονται πλεον για να ειναι mobile first ή mobile only, πχ πολλα home automation, chat apps, παιχνιδια ακομα και το ebanking σου μπορει να ειναι πιο ευχρηστο σε ενα mobile app απο οτι το αντιστοιχο web based στον υπολογιστη σου. Οπως και να εχει η προσβαση σε ενα ολοκαινουριο οικοσυστημα εφαρμογων μονο καλο κανει στα Windows και ειναι στην επιλογη του καθενος αν θα τα αξιοποιησει ή οχι.

• Like 1

Καλή κίνηση κ εξέλιξη μιας κ το store θα αλλάξει κ σε όσους εχουν 10αρια κ δεν θα παρουν 11 (τουλάχιστον αμεσα γιατι αργοτερα ισως το χουν ολοι ..) . Για οσους ρωτουν καλοπροαιρετα για τα android apps στα win : Και τα 10 κ περισσοτερο τα 11 εχουν touch screen mode , tablet mode, οποτε εχουν νοημα καποια apps. 

Πριν 1 χρονο μιλουσαν για τα 10χ, που ακυρωθηκαν , ενω απλά ονομαστηκαν σε 11 και ειχε ανακοινωθει πως πρωτα θα πανε σε single screen-laptop-PC τυπου surface συσκευες Κ αργοτερα σε αναδιπλούμενες (αλα Surface neo) με το DUO να είναι προπομπος της συνεργασίας. Οπότε κ για αυτες τις συσκευες έχει νόημα . 

Για οσους ρωτουν κακοπροαιρετα πονηρούλικα , καντε το ερωτημα αυτό σε οσους πανηγυριζουν που εχουν ios apps σε Non touch screen ,δεινόσαυρο λειτουργικό. σκεφτειτε app ή game toυ ios Με force touch (αλήθεια τι απέγινε αυτή η καινοτομία 😋😄) να το τρεχετε σε Mac os

4 ώρες πριν, nick_corobos είπε

Γιατί κάποιος με windows 8 να τα υποστηρίξει; Πραγματικά ότι χειρότερο εχω δει στη ζωή μου. Δεν τα καταλαβα ποτέ πως λειτουργούν, ακομα και με το classic shell, αν πήγαινες το ποντίκι αου δεξιά στην οθόνη έβγαιναν κάτι αηδιες. Γενικα cringe ηταν η κατάσταση. Όποιος τα υποστηριζει είναι τουλάχιστον ανώμαλος

Ε κάνε disable τα charms με το classic shell.

1 ώρα πριν, Phoenix4 είπε

Ε κάνε disable τα charms με το classic shell.

Δεν καθισα να ασχοληθω. Τα εκανα skip, και σε καθε λαπτοπ που ηταν μεσα απλα γυρισα στα 7 εκεινη την περιοδο.

45 λεπτά πριν, nick_corobos είπε

Δεν καθισα να ασχοληθω. Τα εκανα skip, και σε καθε λαπτοπ που ηταν μεσα απλα γυρισα στα 7 εκεινη την περιοδο.

Ε λογικά είναι λιγότερο χρονοβόρο να αλλάξεις ολόκληρο λειτουργικό σύστημα από το να επιλέξεις μία ρύθμιση στο πρόγραμμα..

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Phoenix4 είπε

Ε λογικά είναι λιγότερο χρονοβόρο να αλλάξεις ολόκληρο λειτουργικό σύστημα από το να επιλέξεις μία ρύθμιση στο πρόγραμμα..

Μην τους ταΐζετε ρε.. Windows XP θα χαν ακόμα αν μπορούσαν.

Επεξ/σία από SakafliaC
  • Like 1

8 hours ago, Bi2Lmet1234 said:

Ωραίος, γενικότερα δεν εχω δοκίμασει ακόμα να δω την Preview που κυκλοφορεί.
Εδώ ένας παρόμοιος τρόπος
https://winaero.com/how-to-install-windows-11-without-tpm-2-0/

Γενικότερα αυτο το κόλπο το βλέπω να έχει προβλήματα στο επόμενο Update που θα περάσει και θα αλλάξει τυχόν αρχεία στο Boot.

Eβαλα και ενα κλειδι απο aliexpress με 3 ευρω και ενεργοποιηθηκαν μια χαρα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...