Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

Τώρα μου απάντησε ...

Στα 22800 είχε 2000 έκπτωση ,επομένως πχ το Sportage στα 20500 θα έχει ~1500 ευρώ περίπου

Βασικά αν ρωτήσεις θα σου πούνε ακριβώς . Μου είπε να μην αναφέρεις τριτεκνία παρα μόνο στο τέλος αφού κλείσεις για τυχών δωράκια

Συμφωνω πρωτα κλεινεις τιμη και μετα λες ποσα ειναι τα ΤΤ και τα κοβεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, korakios είπε

Τώρα μου απάντησε ...

Στα 22800 είχε 2000 έκπτωση ,επομένως πχ το Sportage στα 20500 θα έχει ~1500 ευρώ περίπου

Βασικά αν ρωτήσεις θα σου πούνε ακριβώς . Μου είπε να μην αναφέρεις τριτεκνία παρα μόνο στο τέλος αφού κλείσεις για τυχών δωράκια

Σ' ευχαριστώ φίλε...

5 ώρες πριν, paylidis είπε

Συμφωνω πρωτα κλεινεις τιμη και μετα λες ποσα ειναι τα ΤΤ και τα κοβεις

Έτσι θα το κάνω... ευχαριστώ για την συμβουλή..

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, korakios είπε

Η προσφορά για το Jeep τρέχει ακόμα τελικά ?

Όχι δυστυχώς...πριν λίγο γύρισα από την αντιπροσωπεία...μου είπε και ο πωλητής για την τρομερή προσφορά που είχαν πέρυσι....αλλά φέτος τίποτα.....στην δεύτερη έκδοση μου κάνουν έκπτωση λόγο τριτεκνιας γύρω στα 2 χιλιάδες ευρώ...και μου το δίνουν 24.400....το αμάξι είναι βέβαια τεράστιο...έχεις χώρους και καλό εξοπλισμό...

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Messakos είπε

Όχι δυστυχώς...πριν λίγο γύρισα από την αντιπροσωπεία...μου είπε και ο πωλητής για την τρομερή προσφορά που είχαν πέρυσι....αλλά φέτος τίποτα.....στην δεύτερη έκδοση μου κάνουν έκπτωση λόγο τριτεκνιας γύρω στα 2 χιλιάδες ευρώ...και μου το δίνουν 24.400....το αμάξι είναι βέβαια τεράστιο...έχεις χώρους και καλό εξοπλισμό...

Άρχισε να κόβεις βόλτες στα site κάθε μάρκας και κατέβασε τους καταλόγους που αναγράφουν τα τέλη ταξινόμησης οπότε να δείς τιμές

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Άρχισε να κόβεις βόλτες στα site κάθε μάρκας και κατέβασε τους καταλόγους που αναγράφουν τα τέλη ταξινόμησης οπότε να δείς τιμές

Ήδη ξεκίνησα...😁😁😁

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Messakos είπε

Ήδη ξεκίνησα...😁😁😁

Και στο μικρότερο παιδί δώρο πολλά παγωτά με το καινούριο αμάξι !

16 λεπτά πριν, Messakos είπε

Καλά για πολύ λίγα κομμάτια ήτανε ούτως η άλλως 

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...