razkal Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, Messakos είπε Έχω ακούσει γενικά καλά σχόλια για την Skoda...απλά με φοβίζουν η κινητήρες τους...σαν χιλιαρια εννοω....όπως είπα είμαστε 5 μέλη οικογένεια...δεν θέλω να πάρω ένα αμάξι και όταν θα μπαίνουμε όλοι να μην ""τραβάει""... Κινητήρες vag χρησιμοποιεί. Δεν θα έχεις θέμα με το τράβηγμα. Για μες στην πόλη μπορείς να δεις και το cng version για μεγαλύτερη οικονομία.
korakios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, razkal είπε Κινητήρες vag χρησιμοποιεί. Δεν θα έχεις θέμα με το τράβηγμα. Για μες στην πόλη μπορείς να δεις και το cng version για μεγαλύτερη οικονομία. δεν κάνει χλμ και επιπλέον χρειάζεται μεγάλο χώρο αποσκευών 1
Messakos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, korakios είπε δεν κάνει χλμ και επιπλέον χρειάζεται μεγάλο χώρο αποσκευών Σωστα...Η αλήθεια είναι ότι δεν θα κάνω πολλά χιλιόμετρα....άρα το θέμα οικονομία και χαμηλή κατανάλωση,δεν το βάζω σαν κριτήριο... 1
ASTOU Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 45 λεπτά πριν, Messakos είπε Σωστα...Η αλήθεια είναι ότι δεν θα κάνω πολλά χιλιόμετρα....άρα το θέμα οικονομία και χαμηλή κατανάλωση,δεν το βάζω σαν κριτήριο... Καλησπέρα, το sportage λόγω αλλαγής μοντέλου από τη νέα χρονιά έχει πολύ καλές εκπτώσεις. Είναι το πιο μεγάλο αυτοκίνητο που μπορείς να αγοράσεις με τα λιγότερα χρήματα. Θα χωρέσεις εύκολα ακόμα και 3 καθίσματα αλλά όπως και το c5 aircross που είναι παρόμοια περίπτωση δεν ξέρω κατά πόσο κάνει για πόλη. Βέβαια δεν νομίζω να βολέψει και οποιοδήποτε από το B segment εκτός του Kamiq.
Nabuko Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 13 ώρες πριν, Messakos είπε ψάχνω να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο μέχρι 22500€... Δεν δικαιούστε κάποια έκπτωση οι τρίτεκνοι? Τα 22.500 είναι τα χρήματα που μπορείς να δώσεις πριν ή μετά την έκπτωση?
Messakos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 επειδη δεν το εχω ψαξει και παρα πολυ,μου ειχε πει ο πωλητης της σεατ οτι γλυτωνω τα τελη ταξινομησης....αρα δεν γλυτωνω κανενα μεγαλο ποσο....αν βεβαια δεν κανω λαθος... 6 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δεν δικαιούστε κάποια έκπτωση οι τρίτεκνοι? Τα 22.500 είναι τα χρήματα που μπορείς να δώσεις πριν ή μετά την έκπτωση? επειδη δεν το εχω ψαξει και παρα πολυ,μου ειχε πει ο πωλητης της σεατ οτι γλυτωνω τα τελη ταξινομησης....αρα δεν γλυτωνω κανενα μεγαλο ποσο....αν βεβαια δεν κανω λαθος...
Nabuko Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, Messakos είπε επειδη δεν το εχω ψαξει και παρα πολυ,μου ειχε πει ο πωλητης της σεατ οτι γλυτωνω τα τελη ταξινομησης....αρα δεν γλυτωνω κανενα μεγαλο ποσο....αν βεβαια δεν κανω λαθος... Δεν ξέρω πόσα είναι αλλά πέρυσι η Jeep έδινε το Compass από 40 χιλιάρικα, μόνο με 23. Τέλη ταξινόμησης και έκπτωση δική της. Δεν κάνεις και μια ερώτηση, αν σου αρέσει βέβαια σαν αμάξι https://www.google.com/amp/s/www.4troxoi.gr/agora/jeep-compass-amp-8211-ekdoseis-me-family-bonus-gia-triteknes-oikogeneies/amp/ 2
Messakos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δεν ξέρω πόσα είναι αλλά πέρυσι η Jeep έδινε το Compass από 40 χιλιάρικα, μόνο με 23. Τέλη ταξινόμησης και έκπτωση δική της. Δεν κάνεις και μια ερώτηση, αν σου αρέσει βέβαια σαν αμάξι https://www.google.com/amp/s/www.4troxoi.gr/agora/jeep-compass-amp-8211-ekdoseis-me-family-bonus-gia-triteknes-oikogeneies/amp/ μου αρεσει και μαλιστα πολυ....απλα λογο τιμης δεν το κοιτουσα καθολου....θα παρω τηλ αυριο στην αντιπροσωπια να ρωτησω...σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση...ουτε που το ειχα δει....
korakios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Messakos είπε επειδη δεν το εχω ψαξει και παρα πολυ,μου ειχε πει ο πωλητης της σεατ οτι γλυτωνω τα τελη ταξινομησης....αρα δεν γλυτωνω κανενα μεγαλο ποσο....αν βεβαια δεν κανω λαθος... εξαρτάται τι θεωρείς μεγάλο ποσό ... χιλιάρικο υπερσίγουρα , αν θες μπορώ να ρωτήσω τον αδερφό μου που πρόλαβε και πήρε το προηγούμενο Tuscon πέρυσι και ήταν περίπου στην ίδια τιμή με το σημερινό Sportage Πάντως όντως ρώτα για το Jeep τι παίζει Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2021 από korakios
Nabuko Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Messakos είπε μου αρεσει και μαλιστα πολυ....απλα λογο τιμης δεν το κοιτουσα καθολου.... 25700 έχει το longitude με τα 130 άλογα βενζίνη, μείον κανά 4αρι χιλιάρικα τα τέλη (μάλλον) είσαι στα λεφτά σου
paylidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Messakos είπε Έχω ακούσει γενικά καλά σχόλια για την Skoda...απλά με φοβίζουν η κινητήρες τους...σαν χιλιαρια εννοω....όπως είπα είμαστε 5 μέλη οικογένεια...δεν θέλω να πάρω ένα αμάξι και όταν θα μπαίνουμε όλοι να μην ""τραβάει""... Δε θα έχεις τέτοιο θέμα. Βέβαια αν σου χωράει στο budget κοιτάς το karoq 1.5 (γύρω στα 22 με λίγο πίεση) 2 ώρες πριν, Messakos είπε επειδη δεν το εχω ψαξει και παρα πολυ,μου ειχε πει ο πωλητης της σεατ οτι γλυτωνω τα τελη ταξινομησης....αρα δεν γλυτωνω κανενα μεγαλο ποσο....αν βεβαια δεν κανω λαθος... Δεν είναι λίγα τα τέλη ταξινόμησης. Ανάλογα το Αμαξι στα λεφτά που συζηταμε υπολογιζε 1.5-2 χιλιάρικα (το καροκ 1.5 θα σου βγει κοινως 20.5-21 για παράδειγμα και το καμικ περιπου 16). Φυσικά κ δικαιούσαι απαλλαγή τους Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2021 από paylidis
Messakos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 8 λεπτά πριν, korakios είπε εξαρτάται τι θεωρείς μεγάλο ποσό ... χιλιάρικο υπερσίγουρα , αν θες μπορώ να ρωτήσω τον αδερφό μου που πρόλαβε και πήρε το προηγούμενο Tuscon πέρυσι και ήταν περίπου στην ίδια τιμή με το σημερινό Sportage Πάντως όντως ρώτα για το Jeep τι παίζει Αν μπορείς να ρωτήσεις τον αδερφό σού,θα με βοηθούσε να δω τι λεφτά γλύτωσε... εννοείται ότι αύριο θα πάρω τηλ για το Jeep... 6 λεπτά πριν, paylidis είπε Δε θα έχεις τέτοιο θέμα. Βέβαια αν σου χωράει στο budget κοιτάς το karoq 1.5 (γύρω στα 22 με λίγο πίεση) Δεν είναι λίγα τα τέλη ταξινόμησης. Φυσικά κ δικαιούσαι απαλλαγή τους Δεν ξέρω πόσα είναι... ειλικρινά... πάντως μου κάνει τεράστια εντύπωση ότι κανένας πωλητής,ενώ τους είπα ότι έχω 3 παιδιά,δεν μου μίλησε για την έκπτωση από την τριτεκνια...τι να πω.. 12 λεπτά πριν, Nabuko είπε 25700 έχει το longitude με τα 130 άλογα βενζίνη, μείον κανά 4αρι χιλιάρικα τα τέλη (μάλλον) είσαι στα λεφτά σου Αύριο θα πάρω τηλ την αντιπροσωπεία να δω τι θα μου πουν...
Jos3ph Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Γρήγορη απάντηση MPV and 7-seater cars comparison with dimensions and boot capacity (automobiledimension.com) Citroen Grand C4 SpaceTourer αν είναι ακόμα διαθέσιμο , είναι 7θέσιο και βολικό , και το αντίπαλο δέος Renault Grand Scenic 1
paylidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Messakos είπε Αν μπορείς να ρωτήσεις τον αδερφό σού,θα με βοηθούσε να δω τι λεφτά γλύτωσε... εννοείται ότι αύριο θα πάρω τηλ για το Jeep... 17 ώρες πριν, paylidis είπε To TT δεν ειναι στανταρ, πάει αναλογα με το αμαξι, σε άλλο μπορει να ειναι 6 χιλιαρικά (πχ Q3 αυτοματο πετρελαιο), σε άλλο 4.5-5 χιλιαρικα (πχ tiguan troc 1.5 κλπ). σε άλλο 800-900€ (kamiq cng) και σε άλλα 0€ (πχ ηλεκτρικά)... Για VW group υπαρχει η πλατφόρμα Kosmocar online που βλέπεις καποια απο τα ετοιμοπαραδοτα μοντέλα με τις τιμές τους αναλυτικά (οποτε φαινεται και το ΤΤ), υπολογιζε ότι κανονικά τους παιρνει και για καποια εκπτωση στις τιμές αυτές (οι περισσότεροι αντιπροσωποι δε θα σου την δώσουν χωρις πιεση, καποιοι δε θα σου τη δώσουν με τίποτα)... Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από paylidis
korakios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 19 ώρες πριν, Messakos είπε Αν μπορείς να ρωτήσεις τον αδερφό σού,θα με βοηθούσε να δω τι λεφτά γλύτωσε... εννοείται ότι αύριο θα πάρω τηλ για το Jeep... Τώρα μου απάντησε ... Στα 22800 είχε 2000 έκπτωση ,επομένως πχ το Sportage στα 20500 θα έχει ~1500 ευρώ περίπου Βασικά αν ρωτήσεις θα σου πούνε ακριβώς . Μου είπε να μην αναφέρεις τριτεκνία παρα μόνο στο τέλος αφού κλείσεις για τυχών δωράκια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα