Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα pc με 10αρια και περασα 10αρια και σε ενα αλλο στο δικτυο (με καλωδιο) που εχω συνδεδεμενο με τηλεοραση απλα για να βλεπω ταινιες 

Ενω πριν που το δευτερο ειχε 7αρια μια χαρα το εβλεπα απο το κυριο pc τωρα δεν το βλεπω παρολο που εχω ενεργοποησει την ανιχνευση του για διτυα 

Καποια ιδεα ?

Ευχαριστω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, comfuzio είπε

Είναι ιδιωτικό το δίκτυο και στα 2 pc και στο ίδιο workgroup;

Ναι ιδιωτικο αλλα το workgroup απο που το βλεπω ? Δεν θυμαμαι να εφτιαξα κατι τετοιο .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Ναι ιδιωτικο αλλα το workgroup απο που το βλεπω ? Δεν θυμαμαι να εφτιαξα κατι τετοιο .

Λογικά είσαι με το default "workgroup" που έχουν τα windows αν δεν το έχεις αλλάξει.

Αν κάνεις στον windows explorer \\pcname σου απαντάει; Από το PC που δεν έχει share δλδ να βάλει το όνομα του pc που έχει το share

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Λογικά είσαι με το default "workgroup" που έχουν τα windows αν δεν το έχεις αλλάξει.

Αν κάνεις στον windows explorer \\pcname σου απαντάει; Από το PC που δεν έχει share δλδ να βάλει το όνομα του pc που έχει το share

Οχι δεν βρισκει κατι μου λεει στο πρωτο pc

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Δεν θελω φακελο αλλα απο το πρωτο pc να μπορω να δω το αλλο . Κατεβαζω ταινες απο το κυριο pc και θελω να του τις στελνω για να τις βλεπω απο την tv που το εχω συνδεσει 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν θελω φακελο αλλα απο το πρωτο pc να μπορω να δω το αλλο . Κατεβαζω ταινες απο το κυριο pc και θελω να του τις στελνω για να τις βλεπω απο την tv που το εχω συνδεσει 

Ναι αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις shared ένα φάκελο. Ή εναλλακτικά, ίδιο username & password και στα δύο pc.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, RTW4ever είπε

Ναι αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις shared ένα φάκελο. Ή εναλλακτικά, ίδιο username & password και στα δύο pc.

Καλημερα.Αφου δεν το βλεπει το δευτερο pc το πρωτο τι νοημα εχει να βαλω ονομα και κωδικο ?

Μου φαινεται θα του ξαναβαλω 7αρια ..Δεν το χρησιμοποιω για υπολογιστη με την γνωστη εννοια .

Δημοσ.

Αν δεν κανεις κοινοχρηστο ενα φακελο στο αλλο pc και δεν ορισεις καποιες ιδιοτητες στο δικτυο δε θα το εμφανισει 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Καλημερα.Αφου δεν το βλεπει το δευτερο pc το πρωτο τι νοημα εχει να βαλω ονομα και κωδικο ?

Μου φαινεται θα του ξαναβαλω 7αρια ..Δεν το χρησιμοποιω για υπολογιστη με την γνωστη εννοια .

δες εδω μηπως σε βολεψει  Δίκτυο Υπολογιστών στο Σπίτι με Windows,

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, adi32 είπε

Αν δεν κανεις κοινοχρηστο ενα φακελο στο αλλο pc και δεν ορισεις καποιες ιδιοτητες στο δικτυο δε θα το εμφανισει 

Εχω κανει κοινοχρηστα ολα τα partition του pc με πληρη δικαιωματα .

Νομιζω τα καταφερα !!! Ευχαριστω και καλη Κυριακη !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...