gkaikov Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα. Μου ήρθε χθες το καινούριο μου lenovo λάπτοπ. Το αγόρασα με προεγκατεστημένο λειτουργικό windows 10. Το θέμα ξεκίνησε όταν τον άνοιξα και είδα με έκπληξη πως η αρχική γλώσσα είναι τα Πολωνικά!!! Κάποια στιγμή μου φάνηκε πως με ρώτησε ποια γλώσσα να επιλέξω και νόμησα πως επέλεξα Αγγλικά. Μάταια όμως. Όλη η διαδικασία έγινε στα τυφλά. Τελικά άνοιξε ο υπολογιστής, κατάφερα στη συνέχεια να αλλάξω τη γλώσσα του συστήματος σε ελληνικά, αλλά δεν έχω ιδέα τι ρυθμίσεις έχω βάλει στην αρχή. Π.χ σε κάποια στιγμή με ρώτησε για να ανοίξω λογαριασμό, έβαλα τον αρ. κινητού μου και προχώρησε. Όμως ο λογαρισμός που έκανα μάλλον αφορά σε ανήλικο, γιατί όταν πάω να ανοίξω το office μου ζητάει το μέιλ τον γονιών μου για γονική συναίνεση!!! Εν ολίγοις, υπάρχει τρόπος να ξεκινήσει από την αρχή η όλη διαδικασία μήπως καταφέρω από νωρίς να αλλάξω τη γλώσσα και να μη γίνει χάος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Και αν θες να το πας και ενα step παραπανω : W10Privacy 3.7.0.8 (Προσοχη μονο το τελευταιο γιατι ειναι για advanced χρήστες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkaikov Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μάλλον δεν έθεσα σωστά την ερώτηση. Θέλω αν γίνεται να ξεκινήσει η διαδικασία από την αρχή. Σαν να άνοιγα τώρα τον υπολογιστή για πρώτη φορά. Έχω δει κάποιες επιλογές μέσω του recovery αλλά φόβαμαι τι ακριβώς θα σβηστεί αν επιλέξω κάτι τέτοιο. Μη χαθούν τίποτε drivers και τρέχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 28 λεπτά πριν, gkaikov είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Μάλλον δεν έθεσα σωστά την ερώτηση. Θέλω αν γίνεται να ξεκινήσει η διαδικασία από την αρχή. Σαν να άνοιγα τώρα τον υπολογιστή για πρώτη φορά. Έχω δει κάποιες επιλογές μέσω του recovery αλλά φόβαμαι τι ακριβώς θα σβηστεί αν επιλέξω κάτι τέτοιο. Μη χαθούν τίποτε drivers και τρέχω... Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkaikov Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, RTW4ever είπε Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αυτό θέλω να κάνω. Τα διάφορα προγράμματα που έχει προεγκατεστημένα, όπως το office ή to McAfee παίζει να σβηστούν με αυτήν την κίνηση; Αυτό φοβάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 7 ώρες πριν, gkaikov είπε Αυτό θέλω να κάνω. Τα διάφορα προγράμματα που έχει προεγκατεστημένα, όπως το office ή to McAfee παίζει να σβηστούν με αυτήν την κίνηση; Αυτό φοβάμαι. Το pc θα επανέλθει ακριβώς στην κατάσταση που ήταν όταν το παρέλαβες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Το office δεν είναι τζάμπα, να ξέρεις. Παλιά ήταν για 180 μέρες αν θυμάμαι καλά αλλά τώρα νομίζω ότι είναι για λιγότερες. Το mcafee δεν θα σβηστεί με την επαναφορά αλλά μάλλον θα το σβήσεις εσύ και θα το στείλεις στον δημιουργό του (ζωή σε λόγου μας... αυτοκτόνησε πριν λίγες μέρες 😢) όταν καταλάβεις ότι και αυτό είναι σε trial και σου ζητήσει λεφτά. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2021 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkaikov Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μια τελευταία ερώτηση. Οταν η διαδικασία ξεκινήσει πάλι στα Πολωνικά κάπου στην αρχή θα ρωτάει σε ποια γλώσσα να συνεχίσει. Εκεί θα μπορώ να επιλέξω Αγγλικά ή Ελληνικά ώστε να μη γίνει πάλι χάος, σωστά; Αρκεί να το καταλάβω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 22 λεπτά πριν, gkaikov είπε Εκεί θα μπορώ να επιλέξω Αγγλικά ή Ελληνικά ώστε να μη γίνει πάλι χάος, σωστά; Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα