Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη για την καθυστέρηση. 

Είναι τροφοδοτικό 10ετίας και έσπασε ένα δοντάκι.. Αν γίνεται να βρω καλώδιο μην πάει χαμένο.. Δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα.. 

https://ibb.co/zF8vd5b
https://ibb.co/StFdFW5

https://ibb.co/9yyZ3xm

Επεξ/σία από vagelis2019
Δημοσ.

Περιμένω τις προτάσεις σας για τροφοδοτικό. 

Το σύστημα αποτελείται απο:

i7920 

Gt1030

2hdd

1ssd

Θα προτιμούσα corsair αλλά βλέπω είναι πολύ δημοφιλή τα be quite.. 

Το κουτί είναι full tower haf x και το τροφοδοτικό μπαίνει κάτω.. 

Το μήκος τον καλώδιων πρέπει να είναι μισό μέτρο γτ το περνάω από πίσω μέρος του case. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν "πιάνουν" τα χέρια σου μπορώ να προτείνω κάτι....Αυτο ειναι απο την πλευρα του τροφοδοτικού υποθέτω...

Επεξ/σία από Crybal
Δημοσ.

Αυτο έσπασε ή κάηκε? Στην φωτο σαν καμένο φαίνεται. Το χαλκινο κλιπ υπάρχει ή εχει ξεκολλήσει?

Δημοσ.

Έχει ξεκολλήσει ο ακροδέκτης και το έχω χάσει.. Έσπασε και το πλαστικό που το καλύπτει.. Και έχει αρπάξει το καλώδιο λίγο και δεν το είχα καταλάβει.. 

Δημοσ.

Αν κάηκε τοτε είναι ρισκο να το δοκιμασεις ακομα κι αν βρεις καλώδιο.Μονο για ανταλλακτικά ,πιθανότατα ,θα μπορουσε να χρησιμοποιηθεί

• Like 1
Δημοσ.

Το δοκίμασα σε 2 πσ και δεν έδινε σωστά ρεύμα αναβοσβήνε το led του cpu fun στο πρώτο.. εγώ δεν το είχα καταλάβει ότι είχε αρπάξει το καλώδιο και το δοκίμασα και σε ένα άλλο pc εκεί άνοιξε (φένεται έκανε επαφή καλή τότε) κανονικά αλλά δεν ποσταρε το πσ δεν με ενδιέφερε μεν απλά ήθελα να δω αν δουλεύει το psu και μηπος  φταίει η mb από το πρώτο pc. 

Έκανε κάτι ηχούν κλικ κλικ όταν το πάταγα το κουμπί στο δεύτερο pc και μετά δεν άνοιγε... δεν ξέρω αν φταίει το καλώδιο δεν έκανε καλή επαφή η έκαψε κάτι μέσα στο psu. 

Να αναφέρω ότι δεν το είχα δουλέψει για κάνα 2μηνο πρην ωμος δούλευε καλά. 

Τωρα σκέφτομαι να πάρω καλώδιο αλλά δυσκολα θα βρω...

για αυτό να πάρω ένα καινούργιο να ξεμπερδευω.. 

Δημοσ.

Νομιζω οτι πριν ειδα καποια καλώδια στο 30αρι.Αν όντως ειναι ετσι,δεν ξέρω εαν συμφέρει το ρίσκο και το κοστος για πειραματισμο

Δημοσ.

Δώσε κάνα λινκ για καλώδιο αν υπάρχει.. και για καινούργιο  psu από σκρουτζ..

δεν ξέρω το μήκος καλωδιου στο καινούργια psu ποια ειναι γιατί έχω κουτί haf x και θέλει σίγουρα μισό μέτρο. 

Δημοσ.

Ειδα καποια αλλά (μαλλον) δεν ειναι συμβατα.Στειλε ενα email στην corsair.Εαν τους πεις τι έγινε,και εχουν, μπορει να σου στείλουν ένα (ισως και δωρεαν)

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα η corsair η κάποιο εξειδικευμένο service.. Είδα στο Alixpress καλώδιο που μοιάζει με το δικό μου στα 6 ευρώ.. Αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με φόρους τελωνείο.. 

Πάω να ανοίξω ticket στο support αλλά δεν  βρίσκω το psu μου στη λίστα.. Λογικά επειδή είναι παλιό.. άρα τι κανω? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...