AtiX Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Herald είπε A) Και όσοι επιλέγουν android φαντάζομαι (δεν ξέρω, φαντάζομαι) για υποστήριξη και ασφάλεια το επιλέγουν. Υπάρχει κανείς που πρότιμησε το android επειδή είναι πιο ανασφαλές ξερώ γώ? Σοβαρά δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι θες να πείς. Β) Ρε μαν πάλι τα ίδια. Οι πολλές συσκευές έχουν εσωτερικό ανταγωνισμό. Εκ των πραγμάτων. Ας πιάσουμε την xiaomi που την ανέφερες. Μεταξύ των 10 αγοραστών xiaomi o ένας θα πεί κάτσε θα αγοράσω το 10 γιατί είναι πιο φτηνό και έχει μικρές διαφορές από το 11, ο άλλος θα πάρει το 11 γιατί θέλει flagship, o 3oς θα πεί κοίτα τα κοροίδα εγώ θα πάρω το note 9 που έχει μεγαλύτερη οθόνη και κάνει ακριβώς τα ίδια, ο 4ος θα πάρει το real me feel me ξέρω γω πως λέγεται γιατί έχει πιο μεγάλη μπαταρία και ούτω καθεξής. Το θεωρώ αυτονόητο ότι όσες λιγότερες συσκευές βγάζεις, τόσο πιο συσωρευμένες θα είναι οι πωλήσεις.. Eγώ ας πούμε που έχω xiaomi, και είμαι και πολύ ευχαριστημένος, βλέπω το mi 11 που ανέφερες και γελάω. Θα δώσω 800€ για να κάνω ακριβώς τα ίδια πράματα 5% καλύτερα και να βάλω και τα ακουστικά των 1000€ που έχω στον τέτοιο μου γιατί δεν έχει mini jack. Oπότε θα αγοράσω κάτι άλλο. Ε κάπως έτσι μοιράζονται οι πωλήσεις στα android. Δεν θα δείς μια συσκευή με πολλές πωλήσεις γιατί απλά δεν υπάρχει μια συσκευή που να τους καλύπτει όλους α) γελάνε και τα πλακάκια της σταδίου με την υποστήριξη που δίνουν οι εταιρίες στις Android ναυαρχιδες όταν μόλις φέτος μια-δυο ανακοίνωσαν το τρίτο major update και τα ανά τρίμηνο security update όλα καθυστερημένα τουλάχιστον τρεις μήνες μετά από την κυκλοφορία τους, όσο για την ασφάλεια που αναφέρεις, όταν μέσα στο ίδιο σου το κινητό έχεις δυο ματακιδες με τι καλημέρα μην περιμένεις χαΐρι… ψάξε αλλού για τους λόγους που αγοράζουν κάποιοι Android ναυαρχίδες… β) για να μαθαίνεις, ο εσωτερικός ανταγωνισμός ενδυναμώνει τις πωλήσεις και σε αντίθεση με αυτό που πιστεύεις οι εταιρίες προτιμάνε να έχουν εσωτερικό ανταγωνισμό για να μένει ο πελάτης στο brand και να μην πηγαίνει σε άλλη μάρκα… το ίδιο κάνει και η apple και δες που έφτασαν οι πωλήσεις της… ΥΓ: θέλεις να σου πω ένα μυστικό αλλά να μείνει μεταξύ μας, οι περισσότεροι δεν ασχολούνται καν με το τι κινητό θα αγοράσουν, μετά βίας αναγνωρίζουν την μάρκα. Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, γνωρίζουν, το γρήγορο, το μεγάλες φωτογραφίες, έχει οθονάρα, και έχει fb, insta και viber… μια άλλη μεγάλη κατηγορία είναι αυτοί που θα ψάξουν για τα καλύτερα χαρακτηριστικά στην χαμηλότερη τιμή και συνήθως αλλάζουν ανά 1.5 με 2 χρόνια, βέβαια τις περισσότερες φορές γκρινιάζουν γιατί στο εξάμηνο θα βγει καλύτερο κινητό που με λίγη υπομονή για να πέσει η τιμή θα ήταν πιο συμφέρουσα αγορά… και τέλος υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία που προτιμάει να πάρει ένα κινητό και να το λιώσει, δεν τον νοιάζει η τιμή και δεν τον νοιάζει ούτε η μάρκα, το μόνο που τον νοιάζει είναι να κάνει αυτά που θέλει, να τα κάνει καλά και να ξέρει ότι μετά από τρία χρόνια δεν θα έχει αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά του κινητού… Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2021 από AtiX 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα