AtiX Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Herald είπε Ρε φίλε τι σχέση έχει με το πως το χρησιμοποιεί ο καθενας με το αν είναι παράνομο? Και με κατσαβίδι σκοτώνεις ,και με κουτάλι σκοτώνεις (εντάξει, χρειάζεται και υπομονή με το κουτάλι). Εσύ τώρα δικαιολογείς το γιατί στη χώρα σου (apple store) δεν σε αφήνουν να χρησιμοποείς αυτοκίνητο γιατί στη γείτονα χώρα (android) κάποιοι πατάνε ανθρώπους με αυτά. Ε ντάξει, τι να σε πώ Με το κατσαβίδι συνήθως βιδώνεις ενώ με το αυτοκίνητο συνήθως μεταφέρεσαι από ένα σημείο στο άλλο με κανένα από τα δυο δεν είναι σύνηθες να σκοτώνεις… έτσι μπας και πούμε τίποτα λογικό εδώ μέσα… στα υπόλοιπα, μια χαρά οδηγώ και βιδώνω στο iOS και μάλιστα χωρίς και πολλά εμπόδια, το πρόβλημα ξεκινάει όταν κάποιοι σαν μικρά παιδάκια αρχίζουν τα τύπου κοιτα εγώ καπνίζω ή εγώ πίνω τρία καφάσια μπυρα και αλλά τέτοια μικρά και σαχλά, νομίζοντας ότι κάνουν και κάτι σημαντικό με την μπακατέλα που σε δυο χρόνο θα είναι για πέταμα… για να σε προλάβω… iPhone έχω σχεδόν έξη μήνες, πριν είχα Android και έλεγα ακριβώς τα ίδια πράγματα σε όλους αυτούς που μου έδειχναν γεμάτοι περηφάνια τι γαμάτα που είναι να έχουν εφαρμογές για δωρεαν ταινίες σειρές ή μουσική… το πρόβλημα δεν είναι του Android αλλά των χρηστών του… Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2021 από AtiX
Herald Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 6 λεπτά πριν, AtiX είπε Με το κατσαβίδι συνήθως βιδώνεις ενώ με το αυτοκίνητο συνήθως μεταφέρεσαι από ένα σημείο στο άλλο με κανένα από τα δυο δεν είναι σύνηθες να σκοτώνεις… έτσι μπας και πούμε τίποτα λογικό εδώ μέσα… στα υπόλοιπα, μια χαρά οδηγώ και βιδώνω στο iOS και μάλιστα χωρίς και πολλά εμπόδια, το πρόβλημα ξεκινάει όταν κάποιοι σαν μικρά παιδάκια αρχίζουν τα τύπου κοιτα εγώ καπνίζω ή εγώ πίνω τρία καφάσια μπυρα και αλλά τέτοια μικρά και σαχλά, νομίζοντας ότι κάνουν και κάτι σημαντικό με την μπακατέλα που σε δυο χρόνο θα είναι για πέταμα… για να σε προλάβω… iPhone έχω σχεδόν έξη μήνες, πριν είχα Android και έλεγα ακριβώς τα ίδια πράγματα σε όλους αυτούς που μου έδειχναν γεμάτοι περηφάνια τι γαμάτα που είναι να έχουν εφαρμογές για δωρεαν ταινίες σειρές ή μουσική… το πρόβλημα δεν είναι του Android αλλά των χρηστών του… Εφαρμογές για να βλέπω δωρέαν ταινίες σε κινητό δεν θα έβαζα που να με πλήρωναν. Αλλά το ότι δεν έχω την δυνατότητα να βάλω torrent client στο iphone γιατί δεν θέλει η Apple είναι εμετικό, τι να κάνουμε τώρα. Όχι ότι έχω torrent client τώρα, παράδειγμα σου έφερα, μην το δέσεις κόμπο. 16 λεπτά πριν, koutsis είπε OK 500€. Δεν θα κολλήσουμε εκεί. Το θέμα είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία πωλήσεων σε Android είναι μεταξύ 150-350€. Δες τι πωλήσεις έχουν οι android ναυαρχιδες σε σχέση με τα iphone, όταν δηλαδή κάποιος αποφασίζει να βάλει το χέρι στην τσέπη και να δώσει 800 και 1000€, τι αποφασιζει να αγοράσει. Με δεδομένη την τιμή του SE 2020, τι χαρακτηριστικά θα είχε ένα iPhone στα 200€? Σοβαρή ερώτηση, να δω αν μας δουλεύεις τόσες μέρες
AtiX Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, Herald είπε Εφαρμογές για να βλέπω δωρέαν ταινίες σε κινητό δεν θα έβαζα που να με πλήρωναν. Αλλά το ότι δεν έχω την δυνατότητα να βάλω torrent client στο iphone γιατί δεν θέλει η Apple είναι εμετικό, τι να κάνουμε τώρα. Όχι ότι έχω torrent client τώρα, παράδειγμα σου έφερα, μην το δέσεις κόμπο. Μα δεν γίνεται κουβέντα με το ναι μεν, αλλά μην το δέσεις και κόμπο… Anyway όλοι ξέρουμε γιατί το Android έχει αυτά τα ποσοστά, τώρα αν θέλετε να πιστεύετε τι αυτά τα ποσοστά επιτεύχθηκαν λόγο καλύτερων χαρακτηριστικών και όχι φτηνότερης τιμής, ποικιλίας μοντέλων και κατασκευαστών, άγνοιας τύπου εγώ ένα κινητό ήθελα να πάρω και πειρατείας δικαίωμα σας… 24 λεπτά πριν, Herald είπε Με δεδομένη την τιμή του SE 2020, τι χαρακτηριστικά θα είχε ένα iPhone στα 200€? Σοβαρή ερώτηση, να δω αν μας δουλεύεις τόσες μέρες Με την παρούσα φάση και μη έχοντας μαντικές ικανότητες, εγώ ο AtiX, θα σου απαντούσα ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τρέχει iOS 14.6, 15.x, 16.x, 17.x, 18.x και πιθανόν 19.x… 1
mtifosi Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Herald είπε Επιτεύγμα είναι να είναι 3η? Ρε παίδες τι είναι αυτά που λέτε και ανταλλάζετε και likes. "πως δικαιολογείς ότι είναι 3η". Ε ξέρω γώ, ότι υπάρχουν άλλες 2 που ο κόσμος προτιμάει περισσότερο Και την 2η έτσι την δικαιολογώ. Υπάρχει κάποια άλλη καλύτερη που είναι 1η Με αυτη τη λογικη ομως καλυτερη ειναι για παραδειγμα η vw γιατι πουλαει περισσοτερο απο την porsche... 1
Herald Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, AtiX είπε Μα δεν γίνεται κουβέντα με το ναι μεν, αλλά μην το δέσεις και κόμπο… Anyway όλοι ξέρουμε γιατί το Android έχει αυτά τα ποσοστά, τώρα αν θέλετε να πιστεύετε τι αυτά τα ποσοστά επιτεύχθηκαν λόγο καλύτερων χαρακτηριστικών και όχι φτηνότερης τιμής, ποικιλίας μοντέλων και κατασκευαστών, άγνοιας τύπου εγώ ένα κινητό ήθελα να πάρω και πειρατείας δικαίωμα σας… Μα η τιμή που λές ένα απο τα χαρακτηριστικά μιας συσκευής είναι. Δεν νοείται αξιολόγηση προιόντος χωρίς την τιμή στη μέση. Είναι αυτονόητο το γιατί πουλάνε τον πάτο τους τα android. Γιατί έχεις συσκευές που κάνουν τα πάντα, περισσότερα από όσα μπορούν να φανταστούν ανταγωνιστικά λειτουργικά συστήματα, με πολύ χαμηλές τιμές. Κάνεις λες και είναι κανά απλησίαστο αντικείμενο ξερώ γώ. 18 χρόνος απόφοιτος δημοτικού αγοράζει 3-4 iphones τυλίγοντας σουβλάκια σαιζόν σε νησί. Δεν είναι θέμα οικονομικό. Δηλαδή στη Γερμανία που είναι κοντά τριπλάσιοι οι μισθοί πως γίνεται να είναι μεγαλύτερα τα ποσοστά της Samsung και μικρότερα της Apple σε σχέση με Ελλάδα (μικρές οι διαφορές αλλά υπάρχουν). Θα περίμενε κανείς σύμφωνα με αυτά που λές, όσο αυξάνεται ο μισθός να αυξάνονται και οι αγοραστές iPhone. Ε δεν ισχύει. Ίσα ίσα, το ανάποδο ισχύει. 1 λεπτό πριν, mtifosi είπε Με αυτη τη λογικη ομως καλυτερη ειναι για παραδειγμα η vw γιατι πουλαει περισσοτερο απο την porsche... Με ποιά λογική? Χρησιμοποίησα κάποια συγκεκριμένη λογική? Και η skoda είναι 17η, άρα με την δικιά σου λογική καλύτερη η skoda από την Porsche.
mtifosi Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, Herald είπε Με ποιά λογική? Χρησιμοποίησα κάποια συγκεκριμένη λογική? Και η skoda είναι 17η, άρα με την δικιά σου λογική καλύτερη η skoda από την Porsche. Δεν ειπες οτι δεν ειναι κατορθωμα που ειναι τριτη γιατι ο πρωτος πουλαει περισσοτερο το προτιμαει ο κοσμος αρα ειναι καλυτερο. Αρα η skoda ειναι καλυτερη απο την porsche συμφωνα με αυτα που λες... 1
Herald Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, mtifosi είπε Δεν ειπες οτι δεν ειναι κατορθωμα που ειναι τριτη γιατι ο πρωτος πουλαει περισσοτερο το προτιμαει ο κοσμος αρα ειναι καλυτερο. Αρα η skoda ειναι καλυτερη απο την porsche συμφωνα με αυτα που λες... Να ξεκινήσουμε οτι συγκρίνεις εντελώς άστοχα πράματα? H Porsche / Ferrari πουλάει premiumila. Πραγματική premuimila. Kαι σε κόστος κατασκευής / υλικά , όχι μόνο σε όνομα. Επίσης πουλάει όνομα. Δεν την παίρνει να βγάλει φτηνή Porsche γιατί απλά θα χαθεί η αίγλη. Γιατί θα αγοράζει και ο Γιαννάκης ο απόφοιτος δημοτικού που τυλίγει σουβλάκια τα καλοκαίρια σε νησί. Η διαφορά με την Apple είναι ότι πουλάει την ψευδαίσθηση premiumilas. Γιατί ο Γιαννάκης τυλίγοντας σουβλάκια μπορεί και αγοράζει iphone. Aπλά μετά πάει ο Γιαννάκης και λέει στον Κωστάκη ότι δεν αγόρασε iPhone γιατί δεν του φτάναν τα χρήματα, γιαυτο προτίμησε android. Δεν τύλιξε αρκετά σουβλάκια ξερώ γώ Για να καταλάβεις κιόλας, ότι γίνεται εδώ στο forum με τα iPhone γίνεται και στη Γερμανία. Αλλά με τα αυτόκινητα. Δεν κάθεται ο άλλος να πουλήσει μούρη με το iphone και να λέει στον άλλον ότι δεν έχει να αγοράσει. Γιατί ξέρει ότι έχει. Οπότε βγάζει το κόμπλεξ του με Mustang / lamborghini / 70's porsche και τέτοια παρόμοια που κυκλοφούν εκεί. Απλά αυτός τουλάχιστον έχει και ένα point, ε ναί ο μέσος Γερμανός δεν μπορεί να αγοράσει lamborghini και συλλεκτικές Porsche.
mtifosi Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, Herald είπε Να ξεκινήσουμε οτι συγκρίνεις εντελώς άστοχα πράματα? H Porsche / Ferrari πουλάει premiumila. Πραγματική premuimila. Kαι σε κόστος κατασκευής / υλικά , όχι μόνο σε όνομα. Επίσης πουλάει όνομα. Δεν την παίρνει να βγάλει φτηνή Porsche γιατί απλά θα χαθεί η αίγλη. Γιατί θα αγοράζει και ο Γιαννάκης ο απόφοιτος δημοτικού που τυλίγει σουβλάκια τα καλοκαίρια σε νησί. Η διαφορά με την Apple είναι ότι πουλάει την ψευδαίσθηση premiumilas. Γιατί ο Γιαννάκης τυλίγοντας σουβλάκια μπορεί και αγοράζει iphone. Aπλά μετά πάει ο Γιαννάκης και λέει στον Κωστάκη ότι δεν αγόρασε iPhone γιατί δεν του φτάναν τα χρήματα, γιαυτο προτίμησε android. Δεν τύλιξε αρκετά σουβλάκια ξερώ γώ Για να καταλάβεις κιόλας, ότι γίνεται εδώ στο forum με τα iPhone γίνεται και στη Γερμανία. Αλλά με τα αυτόκινητα. Δεν κάθεται ο άλλος να πουλήσει μούρη με το iphone και να λέει στον άλλον ότι δεν έχει να αγοράσει. Γιατί ξέρει ότι έχει. Οπότε βγάζει το κόμπλεξ του με Mustang / lamborghini / 70's porsche και τέτοια παρόμοια που κυκλοφούν εκεί. Απλά αυτός τουλάχιστον έχει και ένα point, ε ναί ο μέσος Γερμανός δεν μπορεί να αγοράσει lamborghini και συλλεκτικές Porsche. Διαφορετικα πραγματα μπορει να ειναι η ουσια ειναι η ιδια ασχτα με το τι κανει ο Γιαννακης πχ. Και γιατι ψευδαισθηση premiumilas ? Επειδη εχει το καλυτερο soc και μαλιστα με διαφορα, υποστηριξη δεν ξερω και εγω για ποσα χρονια, οικοσυστημα που ο ανταγωνισμος αστο ουτε να το συζηταμε δεν ειναι... 1
AtiX Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Herald είπε Μα η τιμή που λές ένα απο τα χαρακτηριστικά μιας συσκευής είναι. Δεν νοείται αξιολόγηση προιόντος χωρίς την τιμή στη μέση. Είναι αυτονόητο το γιατί πουλάνε τον πάτο τους τα android. Γιατί έχεις συσκευές που κάνουν τα πάντα, περισσότερα από όσα μπορούν να φανταστούν ανταγωνιστικά λειτουργικά συστήματα, με πολύ χαμηλές τιμές. Κάνεις λες και είναι κανά απλησίαστο αντικείμενο ξερώ γώ. 18 χρόνος απόφοιτος δημοτικού αγοράζει 3-4 iphones τυλίγοντας σουβλάκια σαιζόν σε νησί. Δεν είναι θέμα οικονομικό. Δηλαδή στη Γερμανία που είναι κοντά τριπλάσιοι οι μισθοί πως γίνεται να είναι μεγαλύτερα τα ποσοστά της Samsung και μικρότερα της Apple σε σχέση με Ελλάδα (μικρές οι διαφορές αλλά υπάρχουν). Θα περίμενε κανείς σύμφωνα με αυτά που λές, όσο αυξάνεται ο μισθός να αυξάνονται και οι αγοραστές iPhone. Ε δεν ισχύει. Ίσα ίσα, το ανάποδο ισχύει. Και τότε αφού τα ξέρεις όλα τόσο καλά βρε φίλε μου γιατί δεν υπάρχει όχι μοντέλο ναυαρχίδας αλλά έστω μια σειρά στην μεγάλη κατηγορία που να έχει καταφέρει να αγγίξει σε πωλήσεις, όχι το πρώτο, όχι το δεύτερο, σου λέω το τρίτο σε σειρά πωλήσεων μοντέλο iPhone? Τι είναι άχρηστες οι ναυαρχιδες στα Android??? Στο λέω γιατί σύμφωνα με το σκεπτικό σου ότι δεν πουλάει και δεν είναι πρώτο σε πωλήσεις είναι άχρηστο… 7 λεπτά πριν, mtifosi είπε Διαφορετικα πραγματα μπορει να ειναι η ουσια ειναι η ιδια ασχτα με το τι κανει ο Γιαννακης πχ. Και γιατι ψευδαισθηση premiumilas ? Επειδη εχει το καλυτερο soc και μαλιστα με διαφορα, υποστηριξη δεν ξερω και εγω για ποσα χρονια, οικοσυστημα που ο ανταγωνισμος αστο ουτε να το συζηταμε δεν ειναι... Τώρα ονομάζουνε premiumila κάτι που απλά έτυχε να μην γουστάρει… θα τον συνηθίσεις… Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2021 από AtiX
Herald Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, mtifosi είπε Διαφορετικα πραγματα μπορει να ειναι η ουσια ειναι η ιδια ασχτα με το τι κανει ο Γιαννακης πχ. Και γιατι ψευδαισθηση premiumilas ? Επειδη εχει το καλυτερο soc και μαλιστα με διαφορα, υποστηριξη δεν ξερω και εγω για ποσα χρονια, οικοσυστημα που ο ανταγωνισμος αστο ουτε να το συζηταμε δεν ειναι... Γιατί πράματα που κάνει ένα android των 100€ δεν τα κάνει ένα iPhone των 15.000€. Βάζει απίστευτα καλές κάρτες ήχου και onboard στα MAC της και στα iphone, και δεν υποστήριζε τόσα χρόνια hi res audio (lol!). Ε να την βράσω την καλή κάρτα ήχου. LDAC υποστηρίζει ή ακόμα? Ειλικρινά δεν έχω ιδέα, νομίζω ακόμα όχι αλλά μπορεί να άλλαξε. Αυτο είναι χαρακτηριστικο που ενδιαφέρει τον high end αγοραστή, μιας και φαντάζομαι αυτός θα αγοράζει 500-1000€ bt ακουστικά, και τελικά θα έχει subpar ποιότητα στα iphone. Γιατί? Ε γιατί έτσι γουστάρι η Apple. Ένα απλό παράδειγμα σου έφερα. 5 λεπτά πριν, AtiX είπε Τι είναι άχρηστες οι ναυαρχιδες στα Android??? Πολλές. Εσωτερικός ανταγωνισμός λέγεται. Κάποιος που θέλει high end android έχει να διαλέξει μεταξύ 6-7 συσκευώ (και παραπάνω), λογικό να μοιράζονται οι πωλήσεις. Η για να στο θέσω ανάποδα. Αμα υπήρχε μόνο 1 ναυαρχίδα android δεν θα έκανε ΠΟΛΥ περισσότερες πωλήσεις από ότι κάνει τώρα η κάθε μία ναυαρχίδα android χωριστά? Προφανώς ναι φαντάζομαι είναι η απάντηση σου.
mtifosi Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 8 λεπτά πριν, Herald είπε Γιατί πράματα που κάνει ένα android των 100€ δεν τα κάνει ένα iPhone των 15.000€. Βάζει απίστευτα καλές κάρτες ήχου και onboard στα MAC της και στα iphone, και δεν υποστήριζε τόσα χρόνια hi res audio (lol!). Ε να την βράσω την καλή κάρτα ήχου. LDAC υποστηρίζει ή ακόμα? Ειλικρινά δεν έχω ιδέα, νομίζω ακόμα όχι αλλά μπορεί να άλλαξε. Αυτο είναι χαρακτηριστικο που ενδιαφέρει τον high end αγοραστή, μιας και φαντάζομαι αυτός θα αγοράζει 500-1000€ bt ακουστικά, και τελικά θα έχει subpar ποιότητα στα iphone. Γιατί? Ε γιατί έτσι γουστάρι η Apple. Ένα απλό παράδειγμα σου έφερα. Καταρχην η apple τα εκανε αυτα στο apple music και μαλιστα μπορεις να το κανεις και ασυρματα με τα airpods σιγουρα με περιορισμους λογω ασυρματων αλλα και παλι μπορεις. Airplay, apple tv και καλος ενισχυτης. Ας το κανει καποιος με android των 100ευρω αυτο...
l337 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 21 minutes ago, mtifosi said: Διαφορετικα πραγματα μπορει να ειναι η ουσια ειναι η ιδια ασχτα με το τι κανει ο Γιαννακης πχ. Και γιατι ψευδαισθηση premiumilas ? Επειδη εχει το καλυτερο soc και μαλιστα με διαφορα, υποστηριξη δεν ξερω και εγω για ποσα χρονια, οικοσυστημα που ο ανταγωνισμος αστο ουτε να το συζηταμε δεν ειναι... Σωστά. Μην το συζητάς, γιατί ο φανμποισμός έχει και κάποια όρια.
Herald Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, mtifosi είπε Καταρχην η apple τα εκανε αυτα στο apple music και μαλιστα μπορεις να το κανεις και ασυρματα με τα airpods σιγουρα με περιορισμους λογω ασυρματων αλλα και παλι μπορεις. Airplay, apple tv και καλος ενισχυτης. Ας το κανει καποιος με android των 100ευρω αυτο... Δουλεύουν με LDAC τα Apple? Από πότε? Σοβαρά δεν το ξέρω, μέχρι κάπως πρόσφατα που είχα δεί δεν δουλεύε πάντως
AtiX Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, Herald είπε Η για να στο θέσω ανάποδα. Αμα υπήρχε μόνο 1 ναυαρχίδα android δεν θα έκανε ΠΟΛΥ περισσότερες πωλήσεις από ότι κάνει τώρα η κάθε μία ναυαρχίδα android χωριστά? Προφανώς ναι φαντάζομαι είναι η απάντηση σου. Να αυτά τα εύκολα συμπεράσματα δεν μπορώ… ειδικά α) όταν υπάρχουν μελέτες που αποδεικνύουν ότι μεταξύ μιας Android ναυαρχίδας και ενός IPhone, το iPhone επιλέγεται από το μεγαλύτερο ποσοστό υποψηφίων αγοραστών με τους πρώτους λόγους επιλογής να είναι η υποστήριξη και η ασφάλεια… β) όταν οι ίδιες οι πωλήσεις αποδεικνύουν ότι ετησίως και για τις τρεις ή τέσσερις τελευταίες χρονιές οι πωλήσεις των ναυαρχίδων της Apple είναι ικανές να την φέρουν στην δεύτερη/τριτη θέση παγκοσμίως και αθροιστικά να πιάσει το 70% της premium κατηγορίας… Θέλεις κάτι αληθινό??? ζητοκραυγάζει η xiaomi για 3.000.000 πωλήσεις όλης της σειράς Mi 11 σε ένα τρίμηνο και το ίδιο τρίμηνο το αποτυχημένο για πολλούς mini έκανε διπλάσιες πωλήσεις μόνο του… 1
Herald Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, AtiX είπε Να αυτά τα εύκολα συμπεράσματα δεν μπορώ… ειδικά α) όταν υπάρχουν μελέτες που αποδεικνύουν ότι μεταξύ μιας Android ναυαρχίδας και ενός IPhone, το iPhone επιλέγεται από το μεγαλύτερο ποσοστό υποψηφίων αγοραστών με τους πρώτους λόγους επιλογής να είναι η υποστήριξη και η ασφάλεια… β) όταν οι ίδιες οι πωλήσεις αποδεικνύουν ότι ετησίως και για τις τρεις ή τέσσερις τελευταίες χρονιές οι πωλήσεις των ναυαρχίδων της Apple είναι ικανές να την φέρουν στην δεύτερη/τριτη θέση παγκοσμίως και αθροιστικά να πιάσει το 70% της premium κατηγορίας… Θέλεις κάτι αληθινό??? ζητοκραυγάζει η xiaomi για 3.000.000 πωλήσεις όλης της σειράς Mi 11 σε ένα τρίμηνο και το ίδιο τρίμηνο το αποτυχημένο για πολλούς mini έκανε διπλάσιες πωλήσεις μόνο του… A) Και όσοι επιλέγουν android φαντάζομαι (δεν ξέρω, φαντάζομαι) για υποστήριξη και ασφάλεια το επιλέγουν. Υπάρχει κανείς που πρότιμησε το android επειδή είναι πιο ανασφαλές ξερώ γώ? Σοβαρά δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι θες να πείς. Β) Ρε μαν πάλι τα ίδια. Οι πολλές συσκευές έχουν εσωτερικό ανταγωνισμό. Εκ των πραγμάτων. Ας πιάσουμε την xiaomi που την ανέφερες. Μεταξύ των 10 αγοραστών xiaomi o ένας θα πεί κάτσε θα αγοράσω το 10 γιατί είναι πιο φτηνό και έχει μικρές διαφορές από το 11, ο άλλος θα πάρει το 11 γιατί θέλει flagship, o 3oς θα πεί κοίτα τα κοροίδα εγώ θα πάρω το note 9 που έχει μεγαλύτερη οθόνη και κάνει ακριβώς τα ίδια, ο 4ος θα πάρει το real me feel me ξέρω γω πως λέγεται γιατί έχει πιο μεγάλη μπαταρία και ούτω καθεξής. Το θεωρώ αυτονόητο ότι όσες λιγότερες συσκευές βγάζεις, τόσο πιο συσωρευμένες θα είναι οι πωλήσεις.. Eγώ ας πούμε που έχω xiaomi, και είμαι και πολύ ευχαριστημένος, βλέπω το mi 11 που ανέφερες και γελάω. Θα δώσω 800€ για να κάνω ακριβώς τα ίδια πράματα 5% καλύτερα και να βάλω και τα ακουστικά των 1000€ που έχω στον τέτοιο μου γιατί δεν έχει mini jack. Oπότε θα αγοράσω κάτι άλλο. Ε κάπως έτσι μοιράζονται οι πωλήσεις στα android. Δεν θα δείς μια συσκευή με πολλές πωλήσεις γιατί απλά δεν υπάρχει μια συσκευή που να τους καλύπτει όλους Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2021 από Herald
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα