koutsis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 13 λεπτά πριν, Oxygene είπε Όχι, απλά να προσπεράσεις μυνήματα που δεν σε ενδιαφέρουν 😊 Κι εσύ καλό θα είναι να προσπερνάς τα θέματα που δεν σε ενδιαφέρουν! 1
Oxygene Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 7 minutes ago, koutsis said: Κι εσύ καλό θα είναι να προσπερνάς τα θέματα που δεν σε ενδιαφέρουν! Και ποιος είπε ότι δεν με ενδιαφέρει;
ConstantineP Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) "Ο Neuenschwander προσπάθησε να κάνει μία σαφή διάκριση μεταξύ iOS και macOS" Η προσπάθεια μετράει...ήταν διασκεδαστικο το "ναι μεν αλλα" Φτου και ήθελα τόσο πολυ να πάρω Mac αλλα δεν είναι ασφαλές τελικά 🤣🤣 Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2021 από ConstantineP 1
v2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Ακόμα μια είδηση που ούτε καν τη διαβάζω λόγω υποκρισίας. Βγες βρε apple και πες ότι θα πέσουν τα υπερκέρδη και η μετοχή άμα το ανοιξουμε όλα τα υπόλοιπα είναι παραμύθια για παιδάκια κάτω των 5 χρονων 1
NickTG Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 12 hours ago, koutsis said: Εγώ που είχα 10 χρόνια android και πρόσφατα έχω iphone το μόνο που λείπει από εφαρμογές είναι οι παράνομες. Δηλαδή popcorn time, stremio, σπασμένες τζάμπα εφαρμογές που κανονικά τις πληρώνεις κτλ. Κατά τα άλλα αν θες να είσαι μόνιμος δεν έχει νόημα να κατεβάσεις κάτι εκτός επίσημου store! Δεν έχει νόημα για σένα. Για κάποιον άλλον μπορεί να έχει. Εγώ για παράδειγμα έχω άλλα 3 "stores" στο κινητό και κανένα δεν είναι για σπασμένες εφαρμογές.
Makis3584 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Πολύ μ'αρέσει όταν κάποιες εταιρείες το παίζουν λάρτζ και μόλις ξεκινήσουν να χάνουν πελάτες "σκύβουν να πιάσουν το σαπούνι".
Alexrose Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 14 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Το Side-loading στο Android χρησιμοποιείται κατά κόρον από τους χρήστες για πολύ συγκεκριμένες και προφανώς παράνομες εφαρμογές όπως Vanceed , PopcornTime καθώς και σπασμένα Apps που είναι επί πληρωμή στο Playstore. Προσωπικά θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά εάν είχα στο κινητό περασμένες εφαρμογές τράπεζας , κάρτες στο Playstore κλπ να βάλω σπασμένες εφαρμογές. Έχω το vanceed σχεδόν ένα χρόνο και εφαρμογές τράπεζας στο κινητό με κανένα πρόβλημα
koutsis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, NickTG είπε Δεν έχει νόημα για σένα. Για κάποιον άλλον μπορεί να έχει. Εγώ για παράδειγμα έχω άλλα 3 "stores" στο κινητό και κανένα δεν είναι για σπασμένες εφαρμογές. Τι κατεβάζεις λοιπόν από αυτά τα τρία stores που δεν το έχει το play store? 11 ώρες πριν, Oxygene είπε Και ποιος είπε ότι δεν με ενδιαφέρει; Σε ενδιαφέρει να πας σε iphone αλλά σε σταματάει το side loading ε;
Dr.Fuzzy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 20 hours ago, Bourdoulas said: Χαζές δικαιολογίες για μικρά παιδιά. Ειδικά η σύγκριση ios και macos που κάνει, για να δικαιολογησει την θέση τους, είναι για γέλια. Απλά δεν θέλουν να ανοίξουν τον ασκό του Αιόλου. Δεν έχει να κάνει με την ασφάλεια. Υπάρχει περίπτωση να χάσουν κέρδη με την εμφάνιση επιπλέον stores και δεν είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν κάτι τέτοιο. ΤΟΙ ΜΑΣ ΚΡΙΒΟΥΝ??? ΔΗΑΔΟΣΤΑΙ!!!
NickTG Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 3 hours ago, koutsis said: Τι κατεβάζεις λοιπόν από αυτά τα τρία stores που δεν το έχει το play store? Είναι απαραίτητο να μην το έχει? Έχω για παράδειγμα το Amazon appstore όπου έχω παιχνίδια που τα βρήκα σε πολύ καλύτερες τιμές είτε ακόμα και δωρεάν σε προσφορές του Amazon. Επίσης μπορείς να τα εγκαταστήσεις σε συσκευές που δεν έχουν το store της Google.
johnny7_7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Στις 26/6/2021 στις 7:16 ΜΜ, Makis38 είπε Τι δεν σας καλύπτει πλέον, εσείς που διαμαρτύρεστε, και θέλετε και από άλλα μαγαζιά; Δεν το λέω ειρωνικά, αλλά έτσι για να ακούσω τι λείπει που είναι τόσο αναγκαίο. Όχι απαντήσεις, "...έτσι απλά για να έχω και άλλη επιλογή..."...συγκεκριμένα.... Το fortnite
panosk111178 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Στις 26/6/2021 στις 6:05 ΜΜ, CheOnWeb είπε Σιγά μην έχει και ψυχολογικά. 😂 *"επισφαλές" είναι η λέξη. Δεν είναι ανάγκη να διορθώσεις κάποιων που έκανε ένα λάθος!!! Δεν χρειάζεται να δείχνουμε εδώ την εξυπνάδα μας και το ΕΓΩ μας με αυτόν τον τρόπο. Άλλωστε αυτός που κάνει ένα ορθογραφικό λάθος είναι αγράμματος αλλά αυτός που τον διορθώνει χωρίς λόγο είναι αμόρφωτος.
CheOnWeb Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, panosk111178 said: Δεν είναι ανάγκη να διορθώσεις κάποιων που έκανε ένα λάθος!!! Δεν χρειάζεται να δείχνουμε εδώ την εξυπνάδα μας και το ΕΓΩ μας με αυτόν τον τρόπο. Άλλωστε αυτός που κάνει ένα ορθογραφικό λάθος είναι αγράμματος αλλά αυτός που τον διορθώνει χωρίς λόγο είναι αμόρφωτος. Γιατί χωρίς λόγο; Δεν θέλει να ξέρει ποιο είναι το σωστό; Εγώ θέλω να μου επισημαίνουν τα λάθη μου για να μην τα ξανακάνω. Απλώς το συγκεκριμένο είχε και λίγο πλακα, γι'αυτό και το σχόλιο περί ψυχολογικών. Δεν είχα σκοπό να τον προσβάλλω πάντως και έχω την εντύπωση πως εδώ μέσα μπορούμε να κάνουμε και λίγο πλάκα. Εσύ είσαι πάντα "τυπικά" ευγενικός με τους συμφορουμίτες; Υ/Γ. Το να ξέρεις να γράφεις σωστά πάντως δεν είναι δείγμα εξυπνάδας. Λίγη εκπαίδευση θέλει, εφόσον σε ενδιαφέρει και δεν είναι και υποχρεωτικό. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από CheOnWeb 3
Dr.Fuzzy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 7 hours ago, CheOnWeb said: Γιατί χωρίς λόγο; Δεν θέλει να ξέρει ποιο είναι το σωστό; Εγώ θέλω να μου επισημαίνουν τα λάθη μου για να μην τα ξανακάνω. Απλώς το συγκεκριμένο είχε και λίγο πλακα, γι'αυτό και το σχόλιο περί ψυχολογικών. Δεν είχα σκοπό να τον προσβάλλω πάντως και έχω την εντύπωση πως εδώ μέσα μπορούμε να κάνουμε και λίγο πλάκα. Εσύ είσαι πάντα "τυπικά" ευγενικός με τους συμφορουμίτες; Υ/Γ. Το να ξέρεις να γράφεις σωστά πάντως δεν είναι δείγμα εξυπνάδας. Λίγη εκπαίδευση θέλει, εφόσον σε ενδιαφέρει και δεν είναι και υποχρεωτικό. Συμφωνώ 100%. 1
Volga Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Μα... για αυτό ειμαστε ΗΔΗ στο ANDROID! Στις 26/6/2021 στις 7:16 ΜΜ, Makis38 είπε Τι δεν σας καλύπτει πλέον, εσείς που διαμαρτύρεστε, και θέλετε και από άλλα μαγαζιά; Δεν το λέω ειρωνικά, αλλά έτσι για να ακούσω τι λείπει που είναι τόσο αναγκαίο. Όχι απαντήσεις, "...έτσι απλά για να έχω και άλλη επιλογή..."...συγκεκριμένα.... Stremio, Torrent Clients, Youtube Vanced για να μην εχεις διαφημίσεις... ώρα να έχω να σου γράφω αν θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα