Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Και το jailbreak τι ειναι που υπαρχει απο τον καιρο του Νωε?

Είναι κουραστικό να περιμένεις πότε και ποια έκδοση θα σου επιτρέψει να κάνεις jb, θυμάμαι παλιά στο 6+ μου περίμενα 1 ολόκληρο χρόνο για jailbreak, δεν είναι λύση αυτή.

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Cell_7 είπε

Είναι κουραστικό να περιμένεις πότε και ποια έκδοση θα σου επιτρέψει να κάνεις jb, θυμάμαι παλιά στο 6+ μου περίμενα 1 ολόκληρο χρόνο για jailbreak, δεν είναι λύση αυτή.

Δε νομίζω σήμερα να ασχολείται κάποιος με jailbreak .

ok, την εποχή που δεν είχε filemanager ,για κάποιους , ήταν σημαντικό ,πάσο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή, αν κάποιος χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο το play store για να κατεβάζει εφαρμογές δεν είναι ασφαλής;

Το θέμα είναι ότι σου προσφέρονται πολλοί τρόποι να κατεβάσεις εφαρμογές που μπαίνεις στον πειρασμό να το κάνεις;

Επεξ/σία από jadawin
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jadawin είπε

Δηλαδή, αν κάποιος χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο το play store για να κατεβάζει εφαρμογές δεν είναι ασφαλής;

Το θέμα είναι ότι σου προσφέρονται πολλοί τρόποι να κατεβάσεις εφαρμογές που μπαίνεις στον πειρασμό να το κάνεις;

Όχι δεν είναι. Έχει αποδειχτεί στο παρελθόν αρκετές φορές. Η Google πρέπει να βελτιώσει περισσότερο τους ελέγχους που κάνει. 

• Like 2
Δημοσ.

Χρεωση Play Store στον App Developer: 25$ για παντα
Χρεωση App Store στον App Developer: 99$ τον χρονο και συμφωνα με τον Tim Cook υπαρχουν πανω απο 20.000.000 iOS Developers

do the math

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, korakios είπε

Δε νομίζω σήμερα να ασχολείται κάποιος με jailbreak .

ok, την εποχή που δεν είχε filemanager ,για κάποιους , ήταν σημαντικό ,πάσο

Μόνο εγώ ασχολούμαι δηλαδή; Σήμερα το jailbreak είναι πολύ απλή διαδικασία και υποστηρίζεται μέχρι το iOS 14.3. Απλά οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν/δεν ασχολούνται, όπως και οι περισσότεροι χρήστες του ΥouΤube που δεν γνωρίζουν τι είναι το adblock/adguard :lol:

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Μόνο εγώ ασχολούμαι δηλαδή; Σήμερα το jailbreak είναι πολύ απλή διαδικασία και υποστηρίζεται μέχρι το iOS 14.3. Απλά οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν/δεν ασχολούνται, όπως και οι περισσότεροι χρήστες του ΥouΤube που δεν γνωρίζουν τι είναι το adblock/adguard :lol:

Ποιος ο λόγος να κανείς JB το 2021….. εάν δεν σου αρέσει υπάρχει και το android.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, petasis said:

Συνεχίζει στο μοτίβο το ios είναι τόσο ανασφαλές, που χρειάζεται έλεγχος στο τι βάζουμε επάνω.

Σιγά μην έχει και ψυχολογικά. 😂

*"επισφαλές" είναι η λέξη. 

• Like 1
Δημοσ.

Το αστείο ειναι οτι μιλανε για το απορρητο που αυτοι δεν σεβονται καθόλου. Για να σηκωσεις εφαρμογή μεχρι και τι πρωϊνο τρως θελουν να ξερουν. Να βρουνε τροπους ασφαλειας με τεχνολογια και προγραμματισμο και οχι με στυλ lock down... αρα δεν ειναι ασφαλες.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτά είναι π@π@ριές της αππλε για να μαζεύει λεφτά

δεν είμαι hater, iphone έχω

(και σημαντικός λόγος τα ανοιχτά πρότυπα πχ samba, caldav κλπ που σε άλλες πλατφόρμες πχ android,  πρώην win είναι προβληματικά ή δεν υπάρχουν)

αλλά δε μου αρέσουν τα νταβατζηλίκια, τάχα για το καλό μου

θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα, με δική μου ευθύνη, να αγοράζω ή να κατεβάζω εφαρμογές απευθείας από τον κατασκευαστή,

όπως κάνω με τα pc μου (windows, linux, osx.... ναι τα χρησιμοποιώ όλα)

ας σε προειδοποιεί όσο θέλει, ότι άμα δεν ξέρεις τι και από που, τότε χρησιμοποίησε το μαμά repository,

αλλά ας σου δώσει την ελευθερία να κάνεις αυτό που θέλεις,

ΔΕΝ χρησιμοποιώ jailbreak πλέον, απλά γιατί δεν εμπιστεύομαι όσο θέλω αυτούς που το φτιάχνουν, χωρίς να ξέρω κάτι συγκερκιμένο

---

και μην ξαναπείτε ότι το κάνει για το καλό μας, επειδή κάποιοι είναι άσχετοι και θα την πατήσουν, διακίωμά τους και πρόβλημά τους

με τη λογική αυτή, θα έπρεπε να μην τρέχουν τα αυτοκίνητα πάνω από 50 χλμ γιατί κάποιοι δεν ξέρουν να οδηγάνε καλά και θα σκοτωθούνε

Επεξ/σία από koufs
  • Like 14
  • Confused 1
Δημοσ.

Παιδιά περί ορέξεως …

Ο καθένας διαλέγει ότι του κάνει καλύτερα με βάση τα δικά του θέλω και ανάγκες .

Δεν θα έπρεπε να χωράνε φανατισμοί σε ένα τεχνολογικό φόρουμ.

Η δίκη μου υποκειμενικότατη άποψη είναι πως η  δεν κάνει μεγάλα ανοίγματα ποτέ και ότι ενσωματώνει είτε σε υλικό είτε σε κώδικα γίνεται βασανιστικά αργά. Θα δεις ότι παίρνει τεχνολογίες από το ανδροιδ πενταετίας αλλά όταν θα το ενσωματώσει θα λειτουργεί τέλεια. 
Θα δούμε αποτύπωμα κάτω από την οθόνη όταν θα λειτουργεί και αυτό τέλεια . Συγκρίνετε λίγο την αναγνώριση προσώπου σε οποιαδήποτε συσκευή ανδροιδ με αυτό της  και πείτε μου αν έχει καμία σχέση. Ούτε καν .

Εφοσων λοιπόν αποδεδειγμένα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με αυτό το κλειστό λειτουργικό και το μονοπώλιο που γεμίζει τις τσέπες της γιατί να το αλλάξει ; Κι εμείς τόσα χρόνια χρήστες παραπονιόμαστε αλλά ακόμα εδώ είμαστε . Προσφέρει πράγματα που δεν θα τα βρεις με την ίδια ποιότητα κατ έμε άλλου. 
Ομαδα που κερδίζει γενικά δεν την αλλάζεις .

Αυτη είναι η γνώμη μου και ας μην συμφωνούν όλοι 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...