Kostas7002 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Σημερα εδωσα lower το michigan και βγηκα φουλ εκτος θεματος στην εκθεση Το θεμα ηταν να γραψουμε ιδεες για καινουργιους κανονες στο σχολειο και εγω εγραψα ιδεες για αλλαγες στο σχολειο Θα με ριξει πολυ αυτο???! Σας παρακαλω απαντηστε
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Φανταζομαι εξεταζεσαι κυριως στην χρηση γλωσσας και οχι στα επιχειρηματα. Δεν νομιζω οτι βγηκες ιδιαιτερα εκτος θεματος παντως.
Skywalker333 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 δε μου ακουγεται ιδιαιτερα εκτος θεματος να σου πω την αληθεια. αν εχεις καλη χρηση γλωσσας δε θα εχεις θεμα
Kostas7002 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Εγω νομίζω ότι αν δεν γράψω αυτό που ζητάει το θέμα είμαι εκτός θέματος και η χρήση της γλώσσας και τα επιχειρήματά δεν θα μετρησουν. Βλεπω του χρόνου πάλι να ξανδωσω Γιατί και στα άλλα μέτρια τα πηγα
jimis98 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 το έχω απορία τώρα ειλικρινά! τον καθηγητή σου δεν τον ρώτησες καθόλου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα