Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

εδώ και καιρό έχω φτιάξει στην access ένα πελατολόγιο στο οποίο έχω περίπου 1.400 καταχωρήσεις πελατών..Σε κάθε καταχώρηση επισυνάπτω και απο μια φωτογραφία,σύνολο μέχρι στιγμής 1.400 φωτογραφίες δηλαδή..Μέχρι τώρα δούλευε μια χαρά..Το πρόβλημα μου είναι ότι σε νέες καταχωρήσεις δεν μου επιτρέπει να ανεβάσω φωτογραφία και μπλοκάρει εντελώς με αποτέλεσμα να ανακτώ ξανά την βάση από το backup που έχω..Έχω τα office του 2007..Και σας ρωτάω..τι φταίει?έχει περιορισμένη χωρητικότητα η access?Να αγοράσω νεότερα office?φταίει μήπως ο υπολογιστής?Πρέπει να φορτώνω μήπως τις φωτογραφίες συμπιεσμένες?Είμαι άσχετη από access και την έφτιαξα από βιντεακια που βρήκα..Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, maraki2287 είπε

Καλησπέρα σε όλους,

εδώ και καιρό έχω φτιάξει στην access ένα πελατολόγιο στο οποίο έχω περίπου 1.400 καταχωρήσεις πελατών..Σε κάθε καταχώρηση επισυνάπτω και απο μια φωτογραφία,σύνολο μέχρι στιγμής 1.400 φωτογραφίες δηλαδή..Μέχρι τώρα δούλευε μια χαρά..Το πρόβλημα μου είναι ότι σε νέες καταχωρήσεις δεν μου επιτρέπει να ανεβάσω φωτογραφία και μπλοκάρει εντελώς με αποτέλεσμα να ανακτώ ξανά την βάση από το backup που έχω..Έχω τα office του 2007..Και σας ρωτάω..τι φταίει?έχει περιορισμένη χωρητικότητα η access?Να αγοράσω νεότερα office?φταίει μήπως ο υπολογιστής?Πρέπει να φορτώνω μήπως τις φωτογραφίες συμπιεσμένες?Είμαι άσχετη από access και την έφτιαξα από βιντεακια που βρήκα..Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Πρώτα κάνε μια συμπύκνωση και επιδιόρθωση από το μενού. 

Μετά νομίζω έχει επιλογή να διαλέγεις τις φώτο από το δίσκο και όχι να είναι ενσωματωμένες. 

Καλό είναι να έχουν και μικρό μέγεθος 

• Like 1
Δημοσ.

Το συμπίεσα ,ευχαριστώ πάρα πολύ!!Ερώτηση..την διαχειρίζομαι από δω και στο εξής από το συμπιεσμένο αρχείο??

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, maraki2287 είπε

Το συμπίεσα ,ευχαριστώ πάρα πολύ!!Ερώτηση..την διαχειρίζομαι από δω και στο εξής από το συμπιεσμένο αρχείο??

Ναι, κάθε τόσο να το κάνεις 

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ και πάλι!!

τελικά το συμπιεσμένο αρχείο δεν λειτουργεί μου βγάζει error όσες φορές και αν το προσπάθησα..υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω?γνωρίζετε αν η access έχει περιορισμένη μέγιστη χωρητικότητα?

αυτό είναι το μήνυμα που μου βγάζει όταν αποθηκεύω το συνημμένο

εικόνα_Viber_2021-06-26_15-00-19.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...