Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 29/6/2021 στις 10:41 ΜΜ, mp123 είπε

Λάστιχα για αυτοκίνητο μόνο continental , για μηχανές μόνο Pirelli. Τέλος . 
Το λέω για 100οστη φορά αλλά δεν πειράζει.

Αυτές οι γενικεύσεις τις περισσότερες φορές είναι λάθος είτε αφορά ελαστικά αυτοκινήτου είτε σώβρακα (εξαίρεση τα κλασσικά Μινέρβα τα άσπρα με το γκαράζ στη μέση). 

Μέχρι πριν δύο χρόνια που βγήκαν τα 6 η Continental έβγαζε για χρόνια το premium contact 5 που όπως λέει και το όνομα του ήταν το κορυφαίο θερινό ελαστικό της εταιρείας για normal οδήγηση. Μέχρι τα πρώτα 20000 - 25000 χλμ ήταν, μετά φιλούσε ο εκάστοτε οδηγός τα αγαπημένα του πρόσωπα πριν μπει στο αμάξι (εννοείται μόνος πάντα). Και ναι τα έχω δοκιμάσει τρεις φορές σε διαφορετικά αμάξια απλά τα άλλαζα όταν έφταναν στο σημείο που έβγαινε ο χάρος. 

Στα σοβαρά τώρα για normal οικογενειακή οδήγηση Bridgestone Turanza t005 απλά κορυφή ελαστικό (δείτε όσα reviews θέλετε στο δίκτυο). 

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, liakinen είπε

Αυτές οι γενικεύσεις τις περισσότερες φορές είναι λάθος είτε αφορά ελαστικά αυτοκινήτου είτε σώβρακα (εξαίρεση τα κλασσικά Μινέρβα τα άσπρα με το γκαράζ στη μέση). 

Μέχρι πριν δύο χρόνια που βγήκαν τα 6 η Continental έβγαζε για χρόνια το premium contact 5 που όπως λέει και το όνομα του ήταν το κορυφαίο θερινό ελαστικό της εταιρείας για normal οδήγηση. Μέχρι τα πρώτα 20000 - 25000 χλμ ήταν, μετά φιλούσε ο εκάστοτε οδηγός τα αγαπημένα του πρόσωπα πριν μπει στο αμάξι (εννοείται μόνος πάντα). Και ναι τα έχω δοκιμάσει τρεις φορές σε διαφορετικά αμάξια απλά τα άλλαζα όταν έφταναν στο σημείο που έβγαινε ο χάρος. 

Στα σοβαρά τώρα για normal οικογενειακή οδήγηση Bridgestone Turanza t005 απλά κορυφή ελαστικό (δείτε όσα reviews θέλετε στο δίκτυο). 

Και το premium contact 6 τα ίδια χάλια έχει. 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Και το premium contact 6 τα ίδια χάλια έχει. 

Δεν το έχω δοκιμάσει (δεν βγαίνει στην διάσταση που θέλω) αλλά αν ισχύει κρίμα. Το 5 στις πρώτες χιλιάδες χλμ ήταν πολύ καλό λάστιχο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως έχω το premium contact 6 και το έχω πάνω από 40.000 χλμ....Άψογο είναι ...Και πάλι το ίδιο θα βάλω (opel vectra b)

Επεξ/σία από achilles_g_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...