Nabuko Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν γίνεται έτσι εύκολα κομμάτια ένα λάστιχο,μπας και ήταν ξεφουσκωτο; Θα πάτησε καμιά πρόκα/βίδα και του το έσκισε
Haldol Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, thanasisxask είπε Πεταμένα λεφτά, πολύ κακό λάστιχο. Δηλαδή αν θεωρείς την Premium σειρά πεταμένα λεφτά, για την Eco τι γνώμη έχεις;
thanasisxask Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Haldol είπε Δηλαδή αν θεωρείς την Premium σειρά πεταμένα λεφτά, για την Eco τι γνώμη έχεις; Εγώ λέω την εμπειρία μου, για τα συγκεκριμένα ελαστικά, γιατί τα έχω πάνω στο αυτοκίνητο. Δεν έχω ιδέα για τα eco.
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δεν γίνεται έτσι εύκολα κομμάτια ένα λάστιχο,μπας και ήταν ξεφουσκωτο; Ίσως κάτι να πάτησα να ξεφούσκωσε εθνική να μην το κατάλαβα επειδή είναι το πίσω και το έκοψε η ζάντα.
RcManiac Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δες και τα Toyo Proxes CF2, τα έβαλα την περασμένη βδομάδα και εντυπωσιάστηκα . Made In Japan.
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, RcManiac είπε Δες και τα Toyo Proxes CF2, τα έβαλα την περασμένη βδομάδα και εντυπωσιάστηκα . Made In Japan. Πήρα. Είμαι στα Ίσθμια παλιό καλαμάκι για μπάνιο τα πάτησα ήδη.
Fuel7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα σε όλους Εχω ένα Scoda Fabia πρώτης γενίας,θέλω να αλλάξω λάστιχα.Φοράω 185/60/15. Θέλω ένα λάστιχό που να κρατήσει στο χρόνο και οχι στα 2-3 χρονια να το αλλάξω(Δεν κάνω χιλιομετρα πολλά),να εχει κρατήματα(και σε βροχη) και να προσφέρει οικονομια καυσιμου,τέλος να ειναι και για τις 4 εποχές του χρόνου.
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 52 λεπτά πριν, Fuel7 είπε Καλησπέρα σε όλους Εχω ένα Scoda Fabia πρώτης γενίας,θέλω να αλλάξω λάστιχα.Φοράω 185/60/15. Θέλω ένα λάστιχό που να κρατήσει στο χρόνο και οχι στα 2-3 χρονια να το αλλάξω(Δεν κάνω χιλιομετρα πολλά),να εχει κρατήματα(και σε βροχη) και να προσφέρει οικονομια καυσιμου,τέλος να ειναι και για τις 4 εποχές του χρόνου. Δηλαδή πόσα χρόνια το θες να το έχεις; Τα λάστιχα γερνάνε είτε κάνουν χλμ είτε όχι. 5
Fuel7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δηλαδή πόσα χρόνια το θες να το έχεις; Τα λάστιχα γερνάνε είτε κάνουν χλμ είτε όχι. 3 με 4 χρονια με βαση τα χιλιομετρα
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, Fuel7 είπε 3 με 4 χρονια με βαση τα χιλιομετρα Οχι 2 με 3 αλλά 3 με 4.Οκ μια χαρά είναι τόσο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Ωραια βαλαμε λαστιχα αλλα τωρα που γυρισα απο Αγιους εκανα μπρατσα. Να χεσω κωλοEPS
meletis_m Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Ωραια βαλαμε λαστιχα αλλα τωρα που γυρισα απο Αγιους εκανα μπρατσα. Να χεσω κωλοEPS Έβγαζαν θέμα με τι εγκέφαλο τιμονιού. Δεν ξέρω εάν σε απλό διαγνωστικό διαβάζει σφάλματα. Σίγουρα με Opcom έχεις δυνατότητα να διαβάσεις . Αγόρασα 1 και το περιμένω από Βουλγαρία εγώ για το Corsa C διαγνωστικό. Να κουμπώθει για αρχή σε διαγνωστικό.
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, meletis_m είπε Έβγαζαν θέμα με τι εγκέφαλο τιμονιού. Δεν ξέρω εάν σε απλό διαγνωστικό διαβάζει σφάλματα. Σίγουρα με Opcom έχεις δυνατότητα να διαβάσεις . Αγόρασα 1 και το περιμένω από Βουλγαρία εγώ για το Corsa C διαγνωστικό. Να κουμπώθει για αρχή σε διαγνωστικό. Εχθες ειχαμε παει για μπανιο παμε να φυγουμε δεν εστριβε με τιποτατο τιμονι βλεπω το EPS αναμμενο. Ειδα ασφαλειες δεν εχει καει η 50αρα τωρα η το μοτερ τα εφτυσε η ο εγκεφαλος του τιμονιου. Θα το παω αυριο ηλεκτρολογο. 1
Fordakias7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Παιδιά όσοι ψάχνετε τι λάστιχο να βάλετε ήμουν πολύ καιρό στο ίδιο δίλλημα μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα σε falken ze310 σε Ford mondeo 1800 και falken sincera σε σμαρτακι Κ ησύχασα μακράν το καλύτερο value for money μην πετάτε άσκοπα λεφτά σε μισελιν κλπ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα