JcD Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 8 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ναι δεν ισχυουν αυτα. Ο snap888 αν τον ζορισεις(που υποτιθεται για αυτο το λογο αγοραζεις ναυαρχιδα),μια χαρα γινεται φουρνος. Μονο στο προσφατο Realme δεν ισχυει τοσο αυτο,και ο λογος φυσικα επειδη πεφτει throttling. Οσο για το θεμα του battery drain,αυτο ειναι δυστηχως κατι που ισχυει καθε χρονια για παρα πολλες εταιρειες και διαφορα μοντελα τους. Δεν ειναι δηλαδη κατι που μονο τα Samsung ειχαν/εχουν. Έλα ρε, πες κάτι αρνητικό, μπας και γλιτώσω το χιλιάρικο εν τέλη xD
tsarouc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, JcD είπε Έχει κανείς s21 ultra να μας πει τι γίνεται με την μπαταρία τελικά? Ψήνομαι τελευταία! Τόσο χάλια? Ψήνομαι να πάρω κάνα 21ultra τελευταία και ψάχνομαι να δω τι γίνεται με την μπαταρία και τις θερμοκρασίες. Πηγενε σε ένα πλαίσιο κάτσε 5 λεπτά και θα δεις και εσύ. Βάλε κάμερα και 8κ... 5 λεπτά δεν θα βγάλει έστω και με κλιματισμό που έχουν εκεί μέσα. Στον ήλιο 3 λεπτά. Σε καύσωνα θα σου αφήσει σημάδι στα χέρια. Μακριά....λαγκ στατερ και ψήσιμο... 2 ώρες πριν, JcD είπε Έλα ρε, πες κάτι αρνητικό, μπας και γλιτώσω το χιλιάρικο εν τέλη xD Διάβασε ποιο πάνω 1
makridis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, JcD είπε Έχει κανείς s21 ultra να μας πει τι γίνεται με την μπαταρία τελικά? Ψήνομαι τελευταία! Τόσο χάλια? Ψήνομαι να πάρω κάνα 21ultra τελευταία και ψάχνομαι να δω τι γίνεται με την μπαταρία και τις θερμοκρασίες. Single sim exynos s21 ultra με 120hz και όλα ανοικτά, >8 ώρες sot. 1
Que sera sera Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Προς το παρόν δεν βλεπω λογο αναβάθμισης απο το εξαιρετικό fold2 (εκτος και κάνουν καμια τρελη προσφορά σε όσους αναβαθμσουν ξερω γω) το οποιο να θυμησω βγήκε πριν μολις 8 μηνες Ισως στο fold4 2
ethereum Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, tsarouc είπε Πηγενε σε ένα πλαίσιο κάτσε 5 λεπτά και θα δεις και εσύ. Βάλε κάμερα και 8κ... 5 λεπτά δεν θα βγάλει έστω και με κλιματισμό που έχουν εκεί μέσα. Στον ήλιο 3 λεπτά. Σε καύσωνα θα σου αφήσει σημάδι στα χέρια. Μακριά....λαγκ στατερ και ψήσιμο... Διάβασε ποιο πάνω τι να το κανεις το 8Κ πανω απο 5 λεπτά σε κινητο , θα τραβηξεις ντοκυμανταίρ για το National Geographic ? με κινητο ? αν θες τετοιες λυσεις πας σε καμερα που και εκει ζεσταίνεται η μηχανή , φυσικο ειναι , για 8Κ BlackMagic με ανεμιστήρες Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2021 από ethereum 1
margaritagr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Κορυφαίο ειναι το s21 ultra, οποιοδήποτε αλλο σχόλιο απέχει απο την πραγματικότητα.
tsarouc Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 9 ώρες πριν, ethereum είπε τι να το κανεις το 8Κ πανω απο 5 λεπτά σε κινητο , θα τραβηξεις ντοκυμανταίρ για το National Geographic ? με κινητο ? αν θες τετοιες λυσεις πας σε καμερα που και εκει ζεσταίνεται η μηχανή , φυσικο ειναι , για 8Κ BlackMagic με ανεμιστήρες Κάνεις πλάκα να υποθέσω. Αν δε κάνεις θα σου εξηγήσω. Δεν θα τραβήξεις ντοκιμαντέρ. Αλλά όταν δεν μπορεί να κάνει αυτό σημαίνει ότι έχει θέμα με τον επεξεργαστή. Και όταν λέμε θέμα έχει θέμα. Τέλος. Τώρα αν το έχεις αγοράσει και την έχεις πατήσει καλωσόρισες στο κλαμπ. Θα το βάλεις μαζί με άλλους χίλιους που τα σπρώχνουν για πώληση ή ανταλλαγή εδώ και στο Facebook. Και θα στο πω διαφορετικά. Γιατί τόσες πολλές αγγελίες και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κυκλοφορίας του κινητού αφού το έχουν ανακηρύξει ο βασιλιάς των κινητών? Σκέψου λίγο και μη λες εξυπνάδες. Και γιατί όχι δηλαδή δεν κατάλαβα. Ναι θέλω να τραβήξω. 200gb 8k video. Για αυτό υποτίθεται ότι το παίρνεις αυτό το συγκεκριμένο κινητό. Για την κάμερα του. Αλλά γαματο το βίντεο. Είχα πάει σεμκατι βαφτίσια μεσημέρι πριν καμιά 10αρια μέρες και βλαστημησα την ώρα και τη στιγμή που το πήρα. Κάτω από ήλιο το κινητό γίνεται ανάθεμα. Λαγκαρι το θανατα και ζεματαει όσο κανένα άλλο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου. Σε σημείο που είπα αποκλείεται. Φταίει η δικιά μου η συσκευή. Ωσότου πήγα σε φίλο που το έχει πάρει και αυτός και κάναμε δοκιμές. Τα ίδια σκατα... Απογοήτευση. Γράψε s21 ultra throttling heating λέμε στο γκουγκλε... Άσε με εμένα. Μπορεί να είμαι προκατηλημενος.. γράψε και θα δεις. Στις 26/6/2021 στις 6:58 ΜΜ, makridis είπε Single sim exynos s21 ultra με 120hz και όλα ανοικτά, >8 ώρες sot. Από μπαταρία διαχείριση ενέργειας και ταχύτητα φορτισης το κλείνω το στόμα μου. Είναι τρομερό. Αλλά τι να το κάνεις όμως. Το λαγκαρισμα και η υπερθέρμανση είναι ποιο σημαντικά. Δηλαδή οκ. Επειδή διαβάζω και εκνευρίζομαι πολύ. Όποιος το έχει ας βάλει το ταπεινό και αστείο hill climb racing 2. Έτσι από περιέργεια. Βάλτε την ανάλυση φουλ και τρέξτε το για 10 λεπτά. Και μετά ελάτε να μου πείτε. Οι γνωστές κουτες απαντήσεις του στυλ σιγά το παιχνίδι ασχολιαστες να είναι. Λέω το συγκεκριμένο επειδή το παίζω καιρό και βάλτε τα plugin του gamebooster να βλέπετε fps... Το καλύτερο κινητό στον κόσμο (τρομάρα τους) λαγκαρι ασταμάτητα με 10-20 καρέ το πολύ μόλις ζεσταθεί και γίνεται 100% άχρηστο για παιχνίδι. Και αυτό σε κλιματιζομενο χώρο. Γιατί έτσι και είσαι σε σντιλια η σε ήλιο έξω? Εκεί κλαφτα Χαράλαμπε. Ας σοβαρευτούμε λοιπόν μπας και γλυτώσουν οι υπόλοιποι την ταλαιπωρία αγόρασε/,ξεφορτωσου/χάσε λεφτά. 21 ώρες πριν, Que sera sera είπε Προς το παρόν δεν βλεπω λογο αναβάθμισης απο το εξαιρετικό fold2 (εκτος και κάνουν καμια τρελη προσφορά σε όσους αναβαθμσουν ξερω γω) το οποιο να θυμησω βγήκε πριν μολις 8 μηνες Ισως στο fold4 Με το φολντ 2 παίζει το ανιψάκι μου στο γραφείο κάνα 3ωρο σερί ασταμάτητα και το ampere δείχνει 33 βαθμούς με θερμοκρασία δωματίου 26. Εκεί που το καλύτερο κινητό (λολ) στα 10 λεπτά μου λέει το παλικαρακι μου θείο κάτι δεν πάει καλά.... ampere 48...ουλαλα.... Είμαι εκτός θέματος αλλά έχω θυμώσει πολύ που βγαίνουν τέτοια κινητά και κανείς δεν τους κράζει... Αλλά οκ. Είναι λογικό να βγαίνει ο καθένας και να λέει ότι θέλει σε ενα φόρουμ. Αλλά όταν το γράφει ξεκάθαρα μια αρκετά έγκυρη ιστοσελίδα πιστεύω ότι θα αλλάξει γνώμη ο επίδοξος αγοραστής και θα τη γλυτώσει.
harisnikolop Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 15 ώρες πριν, tsarouc είπε Κάνεις πλάκα να υποθέσω. Αν δε κάνεις θα σου εξηγήσω. Δεν θα τραβήξεις ντοκιμαντέρ. Αλλά όταν δεν μπορεί να κάνει αυτό σημαίνει ότι έχει θέμα με τον επεξεργαστή. Και όταν λέμε θέμα έχει θέμα. Τέλος. Τώρα αν το έχεις αγοράσει και την έχεις πατήσει καλωσόρισες στο κλαμπ. Θα το βάλεις μαζί με άλλους χίλιους που τα σπρώχνουν για πώληση ή ανταλλαγή εδώ και στο Facebook. Και θα στο πω διαφορετικά. Γιατί τόσες πολλές αγγελίες και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κυκλοφορίας του κινητού αφού το έχουν ανακηρύξει ο βασιλιάς των κινητών? Σκέψου λίγο και μη λες εξυπνάδες. Και γιατί όχι δηλαδή δεν κατάλαβα. Ναι θέλω να τραβήξω. 200gb 8k video. Για αυτό υποτίθεται ότι το παίρνεις αυτό το συγκεκριμένο κινητό. Για την κάμερα του. Αλλά γαματο το βίντεο. Είχα πάει σεμκατι βαφτίσια μεσημέρι πριν καμιά 10αρια μέρες και βλαστημησα την ώρα και τη στιγμή που το πήρα. Κάτω από ήλιο το κινητό γίνεται ανάθεμα. Λαγκαρι το θανατα και ζεματαει όσο κανένα άλλο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου. Σε σημείο που είπα αποκλείεται. Φταίει η δικιά μου η συσκευή. Ωσότου πήγα σε φίλο που το έχει πάρει και αυτός και κάναμε δοκιμές. Τα ίδια σκατα... Απογοήτευση. Γράψε s21 ultra throttling heating λέμε στο γκουγκλε... Άσε με εμένα. Μπορεί να είμαι προκατηλημενος.. γράψε και θα δεις. Από μπαταρία διαχείριση ενέργειας και ταχύτητα φορτισης το κλείνω το στόμα μου. Είναι τρομερό. Αλλά τι να το κάνεις όμως. Το λαγκαρισμα και η υπερθέρμανση είναι ποιο σημαντικά. Δηλαδή οκ. Επειδή διαβάζω και εκνευρίζομαι πολύ. Όποιος το έχει ας βάλει το ταπεινό και αστείο hill climb racing 2. Έτσι από περιέργεια. Βάλτε την ανάλυση φουλ και τρέξτε το για 10 λεπτά. Και μετά ελάτε να μου πείτε. Οι γνωστές κουτες απαντήσεις του στυλ σιγά το παιχνίδι ασχολιαστες να είναι. Λέω το συγκεκριμένο επειδή το παίζω καιρό και βάλτε τα plugin του gamebooster να βλέπετε fps... Το καλύτερο κινητό στον κόσμο (τρομάρα τους) λαγκαρι ασταμάτητα με 10-20 καρέ το πολύ μόλις ζεσταθεί και γίνεται 100% άχρηστο για παιχνίδι. Και αυτό σε κλιματιζομενο χώρο. Γιατί έτσι και είσαι σε σντιλια η σε ήλιο έξω? Εκεί κλαφτα Χαράλαμπε. Ας σοβαρευτούμε λοιπόν μπας και γλυτώσουν οι υπόλοιποι την ταλαιπωρία αγόρασε/,ξεφορτωσου/χάσε λεφτά. Με το φολντ 2 παίζει το ανιψάκι μου στο γραφείο κάνα 3ωρο σερί ασταμάτητα και το ampere δείχνει 33 βαθμούς με θερμοκρασία δωματίου 26. Εκεί που το καλύτερο κινητό (λολ) στα 10 λεπτά μου λέει το παλικαρακι μου θείο κάτι δεν πάει καλά.... ampere 48...ουλαλα.... Είμαι εκτός θέματος αλλά έχω θυμώσει πολύ που βγαίνουν τέτοια κινητά και κανείς δεν τους κράζει... Αλλά οκ. Είναι λογικό να βγαίνει ο καθένας και να λέει ότι θέλει σε ενα φόρουμ. Αλλά όταν το γράφει ξεκάθαρα μια αρκετά έγκυρη ιστοσελίδα πιστεύω ότι θα αλλάξει γνώμη ο επίδοξος αγοραστής και θα τη γλυτώσει. Φίλε πραγματικά με έσωσες από έξοδα τέλος του χρόνου που σκεφτόμουν να το αγοράσω. Δεν το λέω ειρωνικά.
tsarouc Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, harisnikolop είπε Φίλε πραγματικά με έσωσες από έξοδα τέλος του χρόνου που σκεφτόμουν να το αγοράσω. Δεν το λέω ειρωνικά. Αυτός είναι και ο σκοπός φίλε έστω και ένας να τη γλυτώσει. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από tsarouc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα