polemikos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Ο γνωστός leaker, Evan Blass κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε δύο εικόνες που αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό των δύο ολοκαίνουριων συσκευών της Samsung με αναδιπλούμενη οθόνη, των Galaxy Z Fold3 και Galaxy Z Flip3 5G. Αν και η πρώτη φωτογραφία που ανάρτησε ο Evan Blass στον λογαριασμό του στο Twitter δεν αποκάλυπταν και πολλά για το νέο Galaxy Z Fold3 καθώς έδειχνε τη συσκευή από την πλευρά της οθόνης με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διαπιστωθούν σημαντικές διαφορές σε σύγκριση με το Fold2 (παρατηρούμε ωστόσο σχεδιασμό Infinity-O για την εμπρόσθια κάμερα καθώς βρίσκεται σε μία μικρή οπή στο άνω τμήμα της δεξιάς πλευράς της οθόνης), εντούτοις μία δεύτερη φωτογραφία δείχνει ότι η συσκευή διαθέτει ένα επανασχεδιασμένο -και λιγότερο παχύ- camera bump. Όμως η πιο σημαντική αποκάλυψη είναι το νέο S Pen «Fold Edition», το οποίο δίνει μία νέα διάσταση στη συσκευή και ένα νέο εφόδιο που θα την καταστήσει περαιτέρω ελκυστική στους επαγγελματίες και road warriors. Εκτενέστερος μοιάζει να είναι ο ανασχεδιασμός του μικρότερου Galaxy Z Flip3 5G, το οποίο φαίνεται να διαθέτει φινίρισμα δύο τόνων (two-tone), μεγαλύτερης διαγωνίου εξωτερική οθόνη και δύο κάμερες που είναι τοποθετημένες σε κάθετη διάταξη. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πότε η Samsung σκοπεύει να παρουσιάσει τις δύο νέες αυτές συσκευές. Υποθέτουμε ότι θα χρειαστούμε λίγες ακόμη εβδομάδες ακόμη (ενδεχομένως μέσα στον Αύγουστο; ) καθώς στην προγραμματισμένη εκδήλωση της για την Δευτέρα, 28 Ιουνίου πρόκειται να παρουσιάσει νέα στοιχεία για το οικοσύστημα Galaxy καθώς και μία νέα εμπειρία watch που θα αποτελέσει μία συναρπαστική νέα αρχή για την συνεργασία της με την Google (θα βασίζεται στη νέα έκδοση του Wear OS). Δεν αποκλείεται πάντως να κάνει την… έκπληξη. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
tsarouc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Λογικά θα έχει τον 888 μέσα η τον Exynos 2100. Που σημαίνει ΜΑΚΡΙΑ. ΜΑΚΑΡΙ (που αποκλείεται) να έχει τον 865+ η τον 870. Τότε και μόνο τότε θα αποχωριστώ το 2. Μας τα έκαναν ΣΑΛΤΣΑ και η Samsung και η Qualcom με τους τελευταίους τους επεξεργαστές. Γρήγοροι όσο είναι κρύοι και χελώνες μετά από 5-10 λεπτά χρήσης. 1
makridis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 41 λεπτά πριν, Que sera sera είπε και ειναι καλυτερο απο το 2 επειδη; Πενάκι.
Lakou Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 23 ώρες πριν, zoranb είπε Πώς σου φαίνεται να δηλώσω εξαφάνιση; Τι εννοείς με το δηλώσεις εξαφάνιση….. θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι όλα αυτά ίσχυαν κάποια στιγμή παλιότερα…. Γιατί δεν πας να ρωτήσεις καλύτερα….
stiflerakos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δεν ξέρω αν υπήρχε ο ίδιος ενθουσιασμός τότε που προσπαθούσε να διαδώσει τα ΝΟΤΕ (και που ευτυχώς τα κατάφερε) αλλά εμένα αυτή η υλοποίηση δεν μου αρέσει καθόλου. Ισως για χρήση μέσα στο σπίτι ώστε να αντικαταστήσει το ταμπλέτ μου αλλά και πάλι δύσκολο. Μεγαλο , άβολο , πολύ νωπή τεχνολογία αναδιπλουμενων οθονών ακόμα … Ο καιρός θα δείξει , Μπορεί να έχω και άδικο. Οι οθόνες είναι μια χαρά πλέον εκεί έξω. Έχεις επιλογές για ότι μέγεθος σε βολεύει καλύτερα. Κοιτάξτε να φτιάξετε λίγο αυτονομία και να προσθέσετε κανένα ουσιαστικό new feature και αφήστε τις κάμερες και τις δίπλες θα έλεγα εγώ … Εχουμε αγώνα κάθε 3-6 μήνες ποιος θα βάλει μεγαλύτερους ή και περισσότερους σενσορες κάμερας… 1 1
JcD Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Έχει κανείς s21 ultra να μας πει τι γίνεται με την μπαταρία τελικά? Ψήνομαι τελευταία! 1 ώρα πριν, tsarouc είπε Λογικά θα έχει τον 888 μέσα η τον Exynos 2100. Που σημαίνει ΜΑΚΡΙΑ. ΜΑΚΑΡΙ (που αποκλείεται) να έχει τον 865+ η τον 870. Τότε και μόνο τότε θα αποχωριστώ το 2. Μας τα έκαναν ΣΑΛΤΣΑ και η Samsung και η Qualcom με τους τελευταίους τους επεξεργαστές. Γρήγοροι όσο είναι κρύοι και χελώνες μετά από 5-10 λεπτά χρήσης. Τόσο χάλια? Ψήνομαι να πάρω κάνα 21ultra τελευταία και ψάχνομαι να δω τι γίνεται με την μπαταρία και τις θερμοκρασίες.
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Τα αποκάλυψε για να δει αν πράγματι είναι τόσο άσχημα όσο νομίζει.. 🤪
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 11 λεπτά πριν, JcD είπε Έχει κανείς s21 ultra να μας πει τι γίνεται με την μπαταρία τελικά? Ψήνομαι τελευταία! Τόσο χάλια? Ψήνομαι να πάρω κάνα 21ultra τελευταία και ψάχνομαι να δω τι γίνεται με την μπαταρία και τις θερμοκρασίες. Σαν τι να γινεται. Αν το κινητο το δουλευεις/ζοριζεις πολυ ζεστενεται,οπως ολες οι συσκευες με snap888 .
anax111 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Περιμένω να δω διαγώνιο με ανοιχτή στο fold 3 . Με χαλάει που η Samsung υποβαθμίζει το FOLD όσον αφορά τις κάμερες σε σχέση με το S21. To πενάκι στο Note δεν το χρησιμοποίησα ποτέ, αντίθετα οι κάμερες είναι βασικό εργαλείο. Αν είχε ανάλογες κάμερες με το S21 θα σκεφτόμουν να αντικαταστήσω το S21 μου, ειδικά εάν το FOLD 3 είχε διαγώνιο 8 - 8,5΄΄ και εξωτερική οθόνη γύρω στις 6΄΄ . Τώρα δεν νομίζω.
JcD Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 31 λεπτά πριν, Fulgore είπε Σαν τι να γινεται. Αν το κινητο το δουλευεις/ζοριζεις πολυ ζεστενεται,οπως ολες οι συσκευες με snap888 . Είδα κάπου ότι όταν o snap δουλεύει στους 35 ο exynos είναι στους 45! Δεύτερων επειδή είμαι παλιός στην εταιρία αναρωτιέμαι αν έχουν ξεπεραστεί τα θέματα με το drain του s10, τότε το ξεπερνάγαμε με sleep σε όλες τις μη κρίσιμες εφαρμογές, ότι κάνει από την μαμά του το MIUI δλδ.
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, JcD είπε Είδα κάπου ότι όταν o snap δουλεύει στους 35 ο exynos είναι στους 45! Δεύτερων επειδή είμαι παλιός στην εταιρία αναρωτιέμαι αν έχουν ξεπεραστεί τα θέματα με το drain του s10, τότε το ξεπερνάγαμε με sleep σε όλες τις μη κρίσιμες εφαρμογές, ότι κάνει από την μαμά του το MIUI δλδ. Ναι δεν ισχυουν αυτα. Ο snap888 αν τον ζορισεις(που υποτιθεται για αυτο το λογο αγοραζεις ναυαρχιδα),μια χαρα γινεται φουρνος. Μονο στο προσφατο Realme δεν ισχυει τοσο αυτο,και ο λογος φυσικα επειδη πεφτει throttling. Οσο για το θεμα του battery drain,αυτο ειναι δυστηχως κατι που ισχυει καθε χρονια για παρα πολλες εταιρειες και διαφορα μοντελα τους. Δεν ειναι δηλαδη κατι που μονο τα Samsung ειχαν/εχουν.
kostasfalcon Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, tsarouc είπε Λογικά θα έχει τον 888 μέσα η τον Exynos 2100. Που σημαίνει ΜΑΚΡΙΑ. ΜΑΚΑΡΙ (που αποκλείεται) να έχει τον 865+ η τον 870. Τότε και μόνο τότε θα αποχωριστώ το 2. Μας τα έκαναν ΣΑΛΤΣΑ και η Samsung και η Qualcom με τους τελευταίους τους επεξεργαστές. Γρήγοροι όσο είναι κρύοι και χελώνες μετά από 5-10 λεπτά χρήσης. Δεν ρισκαρουν με exynos θα τους παρουν με τις πετρες...εξαλου κανενα fold δεν κυκλοφορησε με exynos...μονο snap λοιπον στην fold σειρα 4 ώρες πριν, malut1971 είπε Τελικά χωρίς under display camera; μας ζαλισαν τον ερωτα πολλες διαροες και καλα με under display cam αλλα ακομη δεν ειναι ετοιμη η Samung απο τι φαινεται. 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Σαν τι να γινεται. Αν το κινητο το δουλευεις/ζοριζεις πολυ ζεστενεται,οπως ολες οι συσκευες με snap888 . Μεγαλο μειον φετος η κακη θερμικη συμπεριφορα του 888....να δουμε αν θα υπαρχει πατεντα ψυξης απο την Samsung. ************************************************************************************** Ερωτημα1: H εσωτερικη οθονη θα παρεμεινει πλαστικη? Ερωτημα2: Η τσακα θα ειναι το ιδιο τραγικη οπως στο 2? Ερωτημα3: H touch αισθηση θα συνεχισει να ειναι αθλια? Ρωταω γιατι το εχω δουλεψει... Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2021 από kostasfalcon 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα