Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κανένας τι γίνεται στα πλοία από άποψη αποστάσεων; Βρίσκομαι στο πλοίο τώρα, στο κατάστρωμα (κλειστός χώρος) και σε τριθέσιο καναπέ όπου έχει και ειδική σήμανση μιας θέσης απόστασης θέλει ο εργαζόμενος στο πλοίο να μας βάλει και τρίτο άτομο ανάμεσα (στην σήμανση ουσιαστικά). Δεν είμαι ρουφιάνος, δεν είμαι άτομο που tiltαρει εύκολα αλλά όταν ακούω "Όχι, γίνεται να καθίσεις, είναι η νοοτροπία του Έλληνα να μην αφήνει άλλον να καθίσει" ενώ ταυτόχρονα βγαίνει η ανακοίνωση για 1.5 μέτρο απόσταση, με tiltαρει. 

Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη, αν είμαι λάθος, να ξέρω τουλάχιστον να είμαι πιο άνετος. Καλό καλοκαίρι!

Επεξ/σία από Ola150
  • Like 2
Δημοσ.

Καλή τύχη με την καταγγελία σου, αλλά δεν την βλέπω να πολυπάει μπροστά. Η κεντρική πολιτική επιλογή αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι "αρπάζω όσο μπορώ πριν έρθει η delta".

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Κολλάει ο εγκέφαλός του. Αλλά μάλλον άλλη λέξη έψαχνε 😅

Ναι μωρε καταλαβα,απο το φλιπερακι εχει βγει αυτο,για αλλο λογο το εκανα παραθεση :P

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

απο το φλιπερακι εχει βγει αυτο

Α μπράβο. Φλιπάρω/φλιπάρει είναι η λέξη που ψάχνει.

Δημοσ.

Όπως και να το πω, ουσιαστικά το ίδιο είναι. Με φλιπάρει, τιλτάρει στα ελληνικά και στα αγγλικά με τρελαίνει, μου γυρίζουν τα μάτια μου ανάποδα κλπ κλπ😂

Προσπαθώ γενικά σαν άνθρωπος να είμαι ήρεμος και όχι νευρικός και έτοιμος για καυγά αλλά όταν μου πετάνε κάτι τέτοια μαργαριτάρια απλά δεν μπορώ να κρατηθώ.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Ola150 είπε

Γνωρίζει κανένας τι γίνεται στα πλοία από άποψη αποστάσεων; Βρίσκομαι στο πλοίο τώρα, στο κατάστρωμα (κλειστός χώρος) και σε τριθέσιο καναπέ όπου έχει και ειδική σήμανση μιας θέσης απόστασης θέλει ο εργαζόμενος στο πλοίο να μας βάλει και τρίτο άτομο ανάμεσα (στην σήμανση ουσιαστικά). Δεν είμαι ρουφιάνος, δεν είμαι άτομο που tiltαρει εύκολα αλλά όταν ακούω "Όχι, γίνεται να καθίσεις, είναι η νοοτροπία του Έλληνα να μην αφήνει άλλον να καθίσει" ενώ ταυτόχρονα βγαίνει η ανακοίνωση για 1.5 μέτρο απόσταση, με tiltαρει. 

Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη, αν είμαι λάθος, να ξέρω τουλάχιστον να είμαι πιο άνετος. Καλό καλοκαίρι!

Αν ζητησεις το ονομα και του εργαζομενου και του ανωτερου με σκοπο να προβεις σε καταγγελια, να δεις για ποτε θα αρχισουν να τηρουν τα προβλεπόμενα...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...