Ola150 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κανένας τι γίνεται στα πλοία από άποψη αποστάσεων; Βρίσκομαι στο πλοίο τώρα, στο κατάστρωμα (κλειστός χώρος) και σε τριθέσιο καναπέ όπου έχει και ειδική σήμανση μιας θέσης απόστασης θέλει ο εργαζόμενος στο πλοίο να μας βάλει και τρίτο άτομο ανάμεσα (στην σήμανση ουσιαστικά). Δεν είμαι ρουφιάνος, δεν είμαι άτομο που tiltαρει εύκολα αλλά όταν ακούω "Όχι, γίνεται να καθίσεις, είναι η νοοτροπία του Έλληνα να μην αφήνει άλλον να καθίσει" ενώ ταυτόχρονα βγαίνει η ανακοίνωση για 1.5 μέτρο απόσταση, με tiltαρει. Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη, αν είμαι λάθος, να ξέρω τουλάχιστον να είμαι πιο άνετος. Καλό καλοκαίρι! Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2021 από Ola150 2
christos4 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 για δες εδώ: https://covid19.gov.gr/menoume-asfaleis-ektakta-metra-prostasias-tis-dimosias-ygeias-apo-ton-kindyno-peraitero-diasporas-tou-koronoio-sars-cov2-thalassies-syndeseis-entos-tis-choras/#:~:text=Η κάλυψη των,ynanp.gr/el/). https://www.bluestarferries.com/el-gr/taxidi-me-ploio-metra-prostasias#:~:text=- Η κατανομή των Καθισμάτων Αεροπορικού Τύπου διαμορφώθηκε έτσι%2C ώστε να τηρείται το πρωτόκολλο “ένα κάθισμα κατειλημμένο - ένα κάθισμα κενό προς όλες τις κατευθύνσεις”%2C με ειδική σηματοδότηση. Κατά τη διάρκεια της κράτησής σας%2C οι θέσεις που δεν χρησιμοποιούνται δεν θα είναι διαθέσιμες.
Ola150 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 41 λεπτά πριν, christos4 είπε για δες εδώ: https://covid19.gov.gr/menoume-asfaleis-ektakta-metra-prostasias-tis-dimosias-ygeias-apo-ton-kindyno-peraitero-diasporas-tou-koronoio-sars-cov2-thalassies-syndeseis-entos-tis-choras/#:~:text=Η κάλυψη των,ynanp.gr/el/). https://www.bluestarferries.com/el-gr/taxidi-me-ploio-metra-prostasias#:~:text=- Η κατανομή των Καθισμάτων Αεροπορικού Τύπου διαμορφώθηκε έτσι%2C ώστε να τηρείται το πρωτόκολλο “ένα κάθισμα κατειλημμένο - ένα κάθισμα κενό προς όλες τις κατευθύνσεις”%2C με ειδική σηματοδότηση. Κατά τη διάρκεια της κράτησής σας%2C οι θέσεις που δεν χρησιμοποιούνται δεν θα είναι διαθέσιμες. Ήταν με Saronic Ferries (δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο από αυτή την εταιρία), έκανα καταγγελία και βλέπουμε. 1
qwertyuiop2 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Καλή τύχη με την καταγγελία σου, αλλά δεν την βλέπω να πολυπάει μπροστά. Η κεντρική πολιτική επιλογή αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι "αρπάζω όσο μπορώ πριν έρθει η delta". 3
StamTheMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, Ola150 είπε με tiltαρει Τι σε κανει;
Nabuko Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Τι σε κανει; Κολλάει ο εγκέφαλός του. Αλλά μάλλον άλλη λέξη έψαχνε 😅
StamTheMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Κολλάει ο εγκέφαλός του. Αλλά μάλλον άλλη λέξη έψαχνε 😅 Ναι μωρε καταλαβα,απο το φλιπερακι εχει βγει αυτο,για αλλο λογο το εκανα παραθεση 1
Nabuko Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε απο το φλιπερακι εχει βγει αυτο Α μπράβο. Φλιπάρω/φλιπάρει είναι η λέξη που ψάχνει.
Πανος999 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Τιλταρω εννοουσε..Το ιδιο ειναι ουσιαστικα με το φλιπαρω,αλλα υπαρχει κ το τιλταρω...
Ola150 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Όπως και να το πω, ουσιαστικά το ίδιο είναι. Με φλιπάρει, τιλτάρει στα ελληνικά και στα αγγλικά με τρελαίνει, μου γυρίζουν τα μάτια μου ανάποδα κλπ κλπ😂 Προσπαθώ γενικά σαν άνθρωπος να είμαι ήρεμος και όχι νευρικός και έτοιμος για καυγά αλλά όταν μου πετάνε κάτι τέτοια μαργαριτάρια απλά δεν μπορώ να κρατηθώ. 1
kallair Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 7 ώρες πριν, Ola150 είπε Γνωρίζει κανένας τι γίνεται στα πλοία από άποψη αποστάσεων; Βρίσκομαι στο πλοίο τώρα, στο κατάστρωμα (κλειστός χώρος) και σε τριθέσιο καναπέ όπου έχει και ειδική σήμανση μιας θέσης απόστασης θέλει ο εργαζόμενος στο πλοίο να μας βάλει και τρίτο άτομο ανάμεσα (στην σήμανση ουσιαστικά). Δεν είμαι ρουφιάνος, δεν είμαι άτομο που tiltαρει εύκολα αλλά όταν ακούω "Όχι, γίνεται να καθίσεις, είναι η νοοτροπία του Έλληνα να μην αφήνει άλλον να καθίσει" ενώ ταυτόχρονα βγαίνει η ανακοίνωση για 1.5 μέτρο απόσταση, με tiltαρει. Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη, αν είμαι λάθος, να ξέρω τουλάχιστον να είμαι πιο άνετος. Καλό καλοκαίρι! Αν ζητησεις το ονομα και του εργαζομενου και του ανωτερου με σκοπο να προβεις σε καταγγελια, να δεις για ποτε θα αρχισουν να τηρουν τα προβλεπόμενα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα