snarp7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Παίδες καλησπέρα, Απο χτες το μεσημέρι δεν έχουμε καθόλου σήμα ή πιανει 1 γραμμή σε 3 διαφορετικές συνδέσεις Vodafone συμβόλαιο (δύο προσωπικά κινητά και ένα εταιρικό) στο Μαρούσι, σε μέρος που προφανώς δεν είχα κανένα θέμα ποτέ. Αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα, ειδικά στο εταιρικό καθώς σκάνε μηνύματα πως με καλούσαν στελέχη και πελάτες και το είχα κλειστό ενώ όποτε βγαίνει γραμμή δεν μπορώ να συνεννοηθώ και μετά πέφτει. Μιλώντας με άτομα σε άλλες περιοχές της Αττικής που έχουν Vodafone δεν μου είπε κανείς πως έχει τέτοια θέματα. Συνομίλησα μέσω chat με την εξυπηρέτηση πελατών και μου έγραψαν ότι είναι ενήμεροι για το ζήτημα, πως είναι πιο περίπλοκο απ' όσο φαντάζομαι και μου πρότειναν να ενεργοποιήσω το Wifi-call. Το να με αφήνει η Vodafone 1-2 μέρες χωρίς Ιντερνετ στο σπίτι είχα αρχίσει να το συνηθίζω αλλά το να μην μπορώ να μιλήσω στο κινητό δεν το έχω ξαναπάθει εδώ και 20 χρόνια που είμαι συνδρομητής. Έχει άλλος τέτοιο ζήτημα απο χτες; Τι μπορεί να παίζει; Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2021 από snarp7 typo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostastsempis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δεν βρισκομαι στην περιοχη σου. Με κοσμοτε το ιδιο χανεται το 3g παντελως και το 4g και επανερχεται την αλλη μερα. Απο την εξυπηρετηση πληροφορηθηκα για εργασιες "αναβαθμισης" (λες κανα 5g;;;). Το 3g της κοσμοτε κανει νουμερα τις τελεταιες μερες και σε αλλες περιοχες που μετακινηθηκα. Λες να ετοιμαζονται για την διακοπη με εναρξη τον σεπτεμβριο χαχα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snarp7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, kostastsempis είπε Δεν βρισκομαι στην περιοχη σου. Με κοσμοτε το ιδιο χανεται το 3g παντελως και το 4g και επανερχεται την αλλη μερα. Απο την εξυπηρετηση πληροφορηθηκα για εργασιες "αναβαθμισης" (λες κανα 5g;;;). Το 3g της κοσμοτε κανει νουμερα τις τελεταιες μερες και σε αλλες περιοχες που μετακινηθηκα. Λες να ετοιμαζονται για την διακοπη με εναρξη τον σεπτεμβριο χαχα; Απλα στην περιπτωση μου μιλαμε οτι δεν εχουμε κινητο τηλεφωνο, οχι απλα 3G,4G κ.λπ. Δηλαδη αμα συμβεί κατι δεν μπορω να παρω εναν ανθρωπο να του πω οτι θελω βοηθεια. Ασε το θεμα της δουλειας που ο διευθυντης μου νομιζει οτι την κοπανησα και δουλευω σε κανα νησι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostastsempis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 τα εταιρικα εχουν μεγαλη δυναμη; κατι σε αποζημιωση ή πολλα ζηταω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 17 hours ago, kostastsempis said: τα εταιρικα εχουν μεγαλη δυναμη; κατι σε αποζημιωση ή πολλα ζηταω; κανα παγιο πισω.σιγουρα θα ειναι καλυμμενοι με αυτα που εχεις υπογραψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Ολο "τεχνικα προβληματα" ειναι στο Μαρούσι... μια απο τα ιδια και σε εμενα, 17 μέρες* χωρις σταθερο και ιντερνετ (δεν επαιρνε ΙΡ) μετά απο "αναβαθμιση" τους.. καπακι αρχιζει τα κολπα το κινητο... αλλα στην πράξη ουτε αναβαθμισεις ειναι το θέμα ουτε τιποτα, απλα εχουν γεμισει υπεραριθμους συνδρομητές στις υπαρχουσες εγκαταστασεις και πλεον δε μπορουν να ανταποκριθούν (ούτε γινεται να "αναβαθμισουν" τόσο εύκολα όσο το λένε)... *μου επεστρεψαν το φοβερό ποσό των 4 ευρω στο λογαριασμό μιας και δεν ήταν τελειως off όλο αυτο το διάστημα, εμπαινε για 10' και μετα επεφτε για κανα διωρο...οποτε στο μυαλό τους δούλευε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snarp7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Το κορυφαίο ήταν πως χτες είχαμε ΚΑΙ διακοπή ρευματος 20:30-23:00. Χωρίς φως, με 30 βαθμούς έξω και 29 μέσα, χωρίς κλιματισμό, με το μωρο να κλαίει, χωρίς τηλεφωνο (σταθερό+κινητό), χωρίς Ιντερνετ (εικονικό edge), να μην μπορώ να βρω το τηλεφωνο της ΔΕΔΔΗΕ ή να μπω στην online πλατφορμα δήλωσης βλάβης. Νιώστε λίγο τη φάση.. Αθήνα, 2021 και έβγαλα το αυτοκίνητο, πήγα στο πατρικό μου για να τους ενημερώσω οτι είμαστε αποκομμένοι και για να βρουν το τηλεφωνο της ΔΕΔΔΗΕ για να δηλώσουμε βλάβη. Και να πω οτι ζούσα κάπου εξωτικά ή σε κανα βουνό να πω ΟΚ τα έχει αυτά η απομόνωση. Μιλάμε για κεντρική γειτονιά. 32 λεπτά πριν, paylidis είπε μου επεστρεψαν το φοβερό ποσό των 4 ευρω Έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις με αυτά τα χρήματα; 😒 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, snarp7 είπε Έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις με αυτά τα χρήματα; 😒 Τα επενδυσα ήδη σε 2 φρεντο εσπρεσσο και μια φθηνη τυροπιτα..... γελαει ο κοσμος, τραγικες καταστασεις... δυστυχως πλεον δεν ελεγχονται απο κανέναν (υποψιν γνωρίζω υπαλληλους της vodafone σχετικα υψηλα ιστάμενους μάλιστα που εχουν σταθερο cosmote....τυχαιο; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snarp7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, paylidis είπε γνωρίζω υπαλληλους της vodafone σχετικα υψηλα ιστάμενους μάλιστα δεν μου δίνεις το τηλέφωνό τους μπας και εξυπηρετηθώ γιατί με τον ToBi δεν βλέπω προκοπή Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από snarp7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 9 λεπτά πριν, snarp7 είπε δεν μου δίνεις το τηλέφωνό τους μπας και εξυπηρετηθώ γιατί με τον ToBi δεν βλέπω προκοπή Ουτε τους ιδιους δεν εξυπηρετούσαν για αυτο αλλαξαν εταιρεία.... 😅 (το δοκιμασα να παω πλαγίως μεσω αυτών χωρις επιτυχία... τα ριχνει ο ενας στον άλλο και όλοι στον ΟΤΕ όπως συμβαινει 25 χρονια τωρα που εχω ιντερνετ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 19 minutes ago, snarp7 said: δεν μου δίνεις το τηλέφωνό τους μπας και εξυπηρετηθώ γιατί με τον ToBi δεν βλέπω προκοπή Οι απαντήσεις στο chat είναι προκάτ, εγώ αυτό έχω καταλάβει. Έχουν τις ίδιες για όλους. Έχω μιλήσει και στο τηλέφωνο με υπάλληλο και ήταν σαν να μου απαντάει ρομπότ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snarp7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δεν περιμένω κάτι παραπάνω από εναν εργαζόμενο στην εξυπηρετήση για μια βλάβη τέτοιου είδους. Προφανώς δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει ούτε πότε θα λυθεί, μετά το πρωτόκολλο λέει να ενεργοποιήσουμε το wifi calling και έπειτα τελειώνει η ιστορία, μέχρι εκεί φτάνει η εξυπηρέτηση που μπορεί να παρέχει. Παρόλα αυτά, για το δικό μου πρόβλημα, απ' ότι φαίνεται το έχω μόνο εγώ καθώς δεν βλέπω κάποιον άλλον να ποστάρει κάτι αντίστοιχο. Απλά το να κόβεται μαχαίρι το σήμα στα κινητά δεν το έχω αντιμετωπίσει ξανά. Αθήνα μένω ρε πο@στη μου, όχι Φολέγανδρο. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κινηθώ κάπως νομικά; Με κάποιο εξώδικο ή κάτι αντίστοιχο τέλος πάντων; Ή οι εταιρίες είναι καλυμμένες de facto μέσα από τους όρους των συμβολαίων όσο και να χτυπιέται ο συνδρομητής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, snarp7 said: Δεν περιμένω κάτι παραπάνω από εναν εργαζόμενο στην εξυπηρετήση για μια βλάβη τέτοιου είδους. Προφανώς δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει ούτε πότε θα λυθεί, μετά το πρωτόκολλο λέει να ενεργοποιήσουμε το wifi calling και έπειτα τελειώνει η ιστορία, μέχρι εκεί φτάνει η εξυπηρέτηση που μπορεί να παρέχει. Παρόλα αυτά, για το δικό μου πρόβλημα, απ' ότι φαίνεται το έχω μόνο εγώ καθώς δεν βλέπω κάποιον άλλον να ποστάρει κάτι αντίστοιχο. Απλά το να κόβεται μαχαίρι το σήμα στα κινητά δεν το έχω αντιμετωπίσει ξανά. Αθήνα μένω ρε πο@στη μου, όχι Φολέγανδρο. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κινηθώ κάπως νομικά; Με κάποιο εξώδικο ή κάτι αντίστοιχο τέλος πάντων; Ή οι εταιρίες είναι καλυμμένες de facto μέσα από τους όρους των συμβολαίων όσο και να χτυπιέται ο συνδρομητής; Η εταιρική σύνδεση είναι στον ΑΦΜ σου ή στον ΑΦΜ της εταιρίας σου, σωστά; Τι SLA γράφει το συμβόλαιο; Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από l337 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snarp7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, l337 είπε Η εταιρική σύνδεση είναι στον ΑΦΜ σου ή στον ΑΦΜ της εταιρίας σου, σωστά; Τι SLA γράφει το συμβόλαιο; Είναι στον Α.Φ.Μ. της εταιρίας στην οποία εργάζομαι και δεν έχω πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες. Μιλώντας όμως με το τμήμα υποδομών και δικτύων είπαν πως δεν υπάρχει άλλος που να έχει αναφέρει τέτοια θέματα ούτε υπάρχει κάποιο παρόμοιο ticket ανοιχτό. BTW και ο πατέρας μου που μένει στο 1.5 χιλιομετρο από εμένα δεν έχει κανένα θέμα με Vodafone κινητή. Επίσης, όσο έχω ψάξει στο Ιντερνετ δεν βλέπω καμια πρόσφατη δημοσίευση κάποιου που να αναφέρει κάτι αντίστοιχο, στα accounts της Vodafone στα social υπάρχουν πολλοί που κράζουν αλλά όχι για την κινητή και γενικά νιώθω σαν το πρόβλημα να το έχω μόνο εγώ και οι 3 συνδέσεις μου. Αν δεν το παραδεχόταν γραπτώς και η Vodafone οτι υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή μου θα πίστευα οτι κάτι έγινε στην πολυκατοικία και έβαλε κάποιος καμιά συσκευή φραγής σήματος ή κάτι αντίστοιχο, τι να πω. 20 λεπτά πριν, snarp7 είπε Αν δεν το παραδεχόταν γραπτώς και η Vodafone οτι υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή μου εκτός εάν μου είπαν παπάτζες από την εξυπηρέτηση για να με ξεφορτωθούν Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από snarp7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 49 minutes ago, l337 said: Η εταιρική σύνδεση είναι στον ΑΦΜ σου ή στον ΑΦΜ της εταιρίας σου, σωστά; Τι SLA γράφει το συμβόλαιο; Άρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εσύ και το θέμα είναι λήξαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα