James666 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα παιδια έχω ένα θέμα με το λαπτοπ μου. Το άνοιξα πριν λίγο και το πληκτρολογιο μου δεν ανταποκρίνεται στα γράμματα. Πχ παταω το "f" και μου γράφει "/jfsd" στο space "nb" και αλλά πολλα. Αν μπορει κάποιος να βοηθήσει κοντευω να φλιπαρω.εννοείται πως το φυσηξα και το έχω καθαρίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μήπως πατήσατε παρατεταμένα το Shift; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
James666 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Το έχω δοκιμάσει για να επανελθει αλλά δεν έχει αλλάξει τίποτα . Μπορεί να φταει ότι στην θέση του έχει μπει κάποιο άλλο γραμμα-εντολη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μηπως εχει πεσει κατι πανω στο πληκτρολογιο, πχ νερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 14 ώρες πριν, James666 είπε Μπορεί να φταει ότι στην θέση του έχει μπει κάποιο άλλο γραμμα-εντολη Τι εννοείς με αυτό; Έχεις βάλει κάποιο πρόγραμμα που αλλάζει τα πλήκτρα ή κάνει remapping; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
James666 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Παιδιά καλησπερα, τελικά το keyboard μου τα είχε παιξει και εκανα αντικατάσταση με ένα καινουργιο. Σας ευχαριστω πολυ όλους για τις απαντήσεις σας την προθυμία σας!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα