Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να φαίνεται περίεργο το ερώτημα αλλά για πολλούς το νεότερο μοντέλο 720+ είναι χειρότερο από το προηγούμενο. Η υποστήριξη NVMe έχει νόημα ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

η NVMe ειναι πολυ χρησιμη για cache

αν δεν μπαινουν πολλα ατομα ταυτοχρονα στο NAS και χωρις cache δεν θα δεις διαφορα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/6/2021 στις 9:13 ΜΜ, Vasilis 07 είπε

Μπορεί να φαίνεται περίεργο το ερώτημα αλλά για πολλούς το νεότερο μοντέλο 720+ είναι χειρότερο από το προηγούμενο. Η υποστήριξη NVMe έχει νόημα ?

Αν το LAN σου είναι απλό 1000αρι δεν έχει νόημα το NVME-cache , από 2 χ 1GBΙΤ connection και πάνω το συζητάμε.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...

4 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Αν το LAN σου είναι απλό 1000αρι δεν έχει νόημα το NVME-cache , από 2 χ 1GBΙΤ connection και πάνω το συζητάμε.

ειναι και αυτο  ξεχασα να αναφερω

Επεξ/σία από deenoo
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Βἐββαια να αναφέρω πως μετά από τόσες μέρες, έχω ήδη παραλάβει το DS-720+. Ήταν τελικά χαζό το δίλημμα ανάμεσα σε ένα NAS του 2017 και ένα του 2020. Προς το παρών η μόνη προσθήκη που θα γίνει είναι η RAM όπου σκέφτομαι να πάω στην HyperX Impact 8GB DDR4-2666MHz. Έχω πετύχει σχόλια χρηστών που λένε ότι είναι καλή επιλογή για το συγκεκριμένο και δεν εμφανίζει προβλήματα ασυμβατότητας. 

Το LAN είναι απλό 1000αρι άρα η προσθήκη NVME πάει για το μέλλον όταν θα έχουν πέσει και άλλο οι τιμές. Λογικά για να δουλέψει σωστά θἐλει NVME και στις 2 θέσεις ?

Δημοσ.
Στις 6/7/2021 στις 12:25 ΜΜ, Vasilis 07 είπε

Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Βἐββαια να αναφέρω πως μετά από τόσες μέρες, έχω ήδη παραλάβει το DS-720+. Ήταν τελικά χαζό το δίλημμα ανάμεσα σε ένα NAS του 2017 και ένα του 2020. Προς το παρών η μόνη προσθήκη που θα γίνει είναι η RAM όπου σκέφτομαι να πάω στην HyperX Impact 8GB DDR4-2666MHz. Έχω πετύχει σχόλια χρηστών που λένε ότι είναι καλή επιλογή για το συγκεκριμένο και δεν εμφανίζει προβλήματα ασυμβατότητας. 

Το LAN είναι απλό 1000αρι άρα η προσθήκη NVME πάει για το μέλλον όταν θα έχουν πέσει και άλλο οι τιμές. Λογικά για να δουλέψει σωστά θἐλει NVME και στις 2 θέσεις ?

Σε οικιακό περιβάλλον (υπόθεση κάνω με βάση το μοντέλο και τις ερωτήσεις σου), η χρήση NVME cache ειναι απολύτως αχρείαστη. Δεν θα δεις καμία διαφορά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...