Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας.
μετα απο εναμιση μηνα ισως και δυο που παλευω να βαλω ιντερνετ στο νεο μου σπιτι κ μετα απο αιτηση σε δυο διαφορετικους παροχους η καταληξη ηταν η ιδια. Δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα δικτυου στη περιοχη. ΟΛΟΙ οι γειτονες μου εχουν και ειμαστε το μοναδικο σπιτι που "δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα" καθως ειμαστε και οι τελευταιοι που νοικιασαν στη γειτονια. 
η αναμονη ειναι επ αοριστου απ οτι εχω καταλαβει.

ερετε τι γινεται σ αυτη τη περιπτωση; μπορω να κανω κατι εγω  η πρεπει απλα να περιμενω και ΟΤΑΝ κ ΑΝ;

Δημοσ.

κοιτα για ασυρματο παροχο   πχ sktelecom ...ειναι πολλες εταιρειες αν εισαι Αθηνα

Δημοσ.

αν εισαι σε περιοχη εναεριου και ειναι ολα κατειλημμενα μαλλον οταν και αν. Αν εχει οικοδομες/μεζονετες που συνδεονται με υπογειο και εχουν στους κατανεμητες τους κενο ζευγος και τα σχετικα, με την προϋποθεση οτι εχουν την καλη διαθεση να σε βοηθησουν και να τα βρεις και με τον οτε, κατι μπορει να γινει.

Δημοσ.
Στις 26/6/2021 στις 12:44 ΠΜ, RaKa είπε

Δυστυχώς δεν είμαι.ειμαι Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος άλλος έτσι;

κοίταξες την sky telecom που σου πρότεινε ο συμφορουμίτης;

Αν γκουγκλάρεις
Θεσσαλονίκη ασύρματη σύνδεση ίντερνετ

βλέπω πολλές εταιρίες, μεταξύ αυτών και την sky.
Κάποια από όλες θα σου κάνει.

Δημοσ.

Welcome to the club..... περιοχη αν επιτρεπεται? Αντιμετωπιζω το ιδιο ακριβως θεμα στις Συκιες... ΜΕτακομισα 150μ πιο κατω και απο fiber 100 ειμαι στο καλο 0. Προσωρινα για το καλοκαιρο εχω σωθει με ενα Mr6400 Tp link και μια Whats up , περνω 4g με 10€ εχει για το καλοκαιρι unlimited data. Απ οσο μιλησα και γω δεν υπαρχει ελευθερο καλωδιο (με απλα ελληνικα).Αν μεχρι τελος καλοκαιριου δε βγαλω ακρη θα παω σε ασυρματο ιντερνετ.

• Sad 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συκιές όσο ήμουν ήμουν μια χαρά φίλε μου !

Τώρα είμαι Ρετζίκι. Και δε προβλέπεται άκρη να βγει 

Για καλοκαίρι έχω κ εγώ τα απεριόριστα της κοσμοτε αλλά εμτα για ασύρματο παροχο με βλέπω , που τσούζουν λίγο σε σχέση με τ αλλά αλλά τι να κάνεις !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...