FlocculentVoid Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Ψάχνω για ασύρματα ακουστικά ψείρες, όπως αναφέρω και στον τίτλο. Η χρήση των ακουστικών θα είναι κυρίως μόνο για το γυμναστήριο, το λεωφορείο, και το δρόμο που θα καλύπτω με τα πόδια να γυρίσω σπίτι. Τώρα όσον αφορά τη χρήση τους, σπάνια θα ακούω μουσική. Θα τα χρησιμοποιώ για εκμάθηση ξένης γλώσσας, ακούγοντας πράγματα όπως podcasts, audio books, etc. Μέγιστη τιμή τα 100 ευρώ (και αυτά πολλά είναι) αλλά γνωρίζω πως είναι δύσκολο να βρω κάτι καλό με active noise cancelling σε χαμηλότερες τιμές. Δεν θέλω να ακούω τη μηχανή του λεωφορείου η την ενοχλητική μουσική του γυμναστηρίου, και να παλεύω να καταλάβω τι είπε κάποιος σε μια γλώσσα που δεν είμαι ακόμα άνετος. Πέρα απο το noise cancelling, που είναι το σημαντικότερο για εμένα, κάλο θα ήταν να είναι και αδιάβροχα, ή τουλάχιστον αρκέτα ανθεκτικά ώστε να μην τους δημιουργηθεί βλάβη από τον ιδρώτα του γυμναστηρίου. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2021 από FlocculentVoid
Nik1239 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Στις 25/6/2021 στις 8:48 ΜΜ, FlocculentVoid είπε Καλησπέρα, Ψάχνω για ασύρματα ακουστικά ψείρες, όπως αναφέρω και στον τίτλο. Η χρήση των ακουστικών θα είναι κυρίως μόνο για το γυμναστήριο, το λεωφορείο, και το δρόμο που θα καλύπτω με τα πόδια να γυρίσω σπίτι. Τώρα όσον αφορά τη χρήση τους, σπάνια θα ακούω μουσική. Θα τα χρησιμοποιώ για εκμάθηση ξένης γλώσσας, ακούγοντας πράγματα όπως podcasts, audio books, etc. Μέγιστη τιμή τα 100 ευρώ (και αυτά πολλά είναι) αλλά γνωρίζω πως είναι δύσκολο να βρω κάτι καλό με active noise cancelling σε χαμηλότερες τιμές. Δεν θέλω να ακούω τη μηχανή του λεωφορείου η την ενοχλητική μουσική του γυμναστηρίου, και να παλεύω να καταλάβω τι είπε κάποιος σε μια γλώσσα που δεν είμαι ακόμα άνετος. Πέρα απο το noise cancelling, που είναι το σημαντικότερο για εμένα, κάλο θα ήταν να είναι και αδιάβροχα, ή τουλάχιστον αρκέτα ανθεκτικά ώστε να μην τους δημιουργηθεί βλάβη από τον ιδρώτα του γυμναστηρίου. Ευχαριστώ. Νομίζω πως δεν θα δουλέψει αυτό που θες να κάνεις μιας και για να μάθεις μια ξένη γλώσσα το καλύτερο θα ήταν να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτή και όχι να κάνεις άλλα πράγματα ταυτόχρονα. Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό που θες να κάνεις άλλα δεν νομίζω ότι υπάρχουν τέτοια ακουστικά ψείρες που ζητάς Σε headset ίσως κάνεις δουλειά με ένα ασύρματο (όχι gaming ) αλλά δεν ξέρω πόσο θα σε βγάλει η δερμάτινη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα