Lazmour Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Και εγώ που πάντα πίστευα ότι το linux θα ήταν το πρώτο που θα το έκανε αυτό και θα μου έδινε ευκαιρία να το χρησιμοποιήσω επιτέλους ως βασικό λειτουργικό 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 12 λεπτά πριν, Lazmour είπε Και εγώ που πάντα πίστευα ότι το linux θα ήταν το πρώτο που θα το έκανε αυτό και θα μου έδινε ευκαιρία να το χρησιμοποιήσω επιτέλους ως βασικό λειτουργικό 😕 Νομίζω το AnBox το κάνει χρόνια τώρα αν και ποτέ δε με ενδιέφερε και δεν το έχω ψάξει και το kde connect σαν διαφορετικό εργαλείο για ενσωμάτωση του κινητού στον υπολογιστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazmour Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, korakios είπε Νομίζω το AnBox το κάνει χρόνια τώρα αν και ποτέ δε με ενδιέφερε και δεν το έχω ψάξει και το kde connect σαν διαφορετικό εργαλείο για ενσωμάτωση του κινητού στον υπολογιστή ναι ισχύει, το kde connect είναι άψογο, το AnBox νομίζω έχει το θεματάκια του (επιπλέον είναι διαθέσιμο μόνο ως snap, εγώ δουλεύω μόνο mint που τα έχει αφήνει εντελώς τα snaps), απλά έλεγα για full android εμπειρία Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2021 από Lazmour Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 19 λεπτά πριν, Lazmour είπε απλά έλεγα για full android εμπειρία δε ψάχνεις κανα distro που να είναι προσανατολισμένο για Android ? Ειλικρινά είμαι περίεργος για το ποια είναι η χρησιμότητα . Μπορείς να δώσεις κανα παράδειγμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisk86 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Δεν γίνεται αυτό , δεν νομίζω να δώσει ποτέ άδεια η Google. Γιατί όμως; Το market share της Google στα desktops/laptops είναι ελάχιστο εως μηδενικό. Θα μπορούσε να επιτρέπει πρόσβαση στα proprietary Google Services, όπως κάνει και με τους κατασκευαστές που χρησιμοποιούν Aosp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 19 ώρες πριν, pao13 είπε με ξένα κόλλυβα !! Ενώ οι εφαρμογές του iOS είναι της apple; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, apostolisk86 είπε Γιατί όμως; Το market share της Google στα desktops/laptops είναι ελάχιστο εως μηδενικό. Θα μπορούσε να επιτρέπει πρόσβαση στα proprietary Google Services, όπως κάνει και με τους κατασκευαστές που χρησιμοποιούν Aosp. Οι κατασκευαστές που χρησιμοποιούν AOSP δεν βγάζουν δικά τους λειτουργικά. H Apple και η Google βγάζουν δικά τους λειτουργικά. Και για να δώσουν θέλουν και να πάρουν. Αν υπήρχε κάποιο είδους deal σου δίνω play services και επομένως android apps στο full, μου δίνεις ένα είδους wine/proton για το chrome os ίσως να ήταν εφικτό κάτι τέτοιο. Και πριν πει κανείς ότι δεν θέλει η Google πχ το Οffice στο chrome os ας ψάξει να δει τις συμφωνίες που έκανε με τη parallels ειδικά για να φέρει το office στο chrome os. 1 ώρα πριν, korakios είπε Νομίζω το AnBox το κάνει χρόνια τώρα αν και ποτέ δε με ενδιέφερε και δεν το έχω ψάξει και το kde connect σαν διαφορετικό εργαλείο για ενσωμάτωση του κινητού στον υπολογιστή To Anbox το έχω δουλέψει αρκετά φίλε όταν είχε πρωτοβγεί. Το πρόβλημα για τους περισσότερους ήταν η άρνηση τους να υποστηρίξουν libhoudini και play services. Όσο κι αν μου άρεσε, για τον περισσότερο κόσμο δεν είχε κανένα νόημα χωρίς αυτά. Τώρα νομίζω όμως ότι τα υποστηρίζει. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2021 από aypnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, busellatos είπε 90% windows και 70% Android users παγκόσμιος νομίζω σε αφήνουν χωρίς σχολιο Μήλα και πορτοκάλια. Έχεις δει laptop/desktop με android; Κάτι ψιλά υπάρχουν με chrome os αλλά κι αυτό αργοπεθαίνει. Τι θα κάνεις με το android στο desktop, θα παίζεις angry birds; Μην ακούσω για productivity γιατί δεν υπάρχει ούτε μια εφαρμογή της προκοπής στο android. Για τα αρχεία σου το cloud ως ενδιάμεσος είναι αρκετό. Τι να κάνεις το ντουμπλέ με τα σκουπίδια του android στο desktop/laptop; Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2021 από spectaculator 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pao13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, Retromaniac είπε Ενώ οι εφαρμογές του iOS είναι της apple; άσχετο προσπάθησε παραπάνω έλα μπορείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Παρα πολυ καλο και θα κανει αρκετους να πανε σε Win11 Εκτος απο δωρεαν παιχνιδια υπαρχουν παρα πολλες εφαρμογες που θα τις ηθελαν στο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 26 λεπτά πριν, pao13 είπε άσχετο προσπάθησε παραπάνω έλα μπορείς Καθόλου. Πιάνου είναι οι εφαρμογές του iOS; Των developers. Πιάνου είναι οι εφαρμογές τους android που θα μπουν στα windows; Των developers. Οπότε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost.Dog Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 H Amazon πού κολλάει? Τι κουλή λογική είναι αυτή? Νταβατζιλίκι κι εκεί ο Μπήζος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kodorevi8ulis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 21 λεπτά πριν, Ghost.Dog είπε H Amazon πού κολλάει? Τι κουλή λογική είναι αυτή? Νταβατζιλίκι κι εκεί ο Μπήζος? 1ον με την google δεν θα γινόταν κάτι 2ον είναι έτοιμο "στημένο" το store οπότε δεν χρειάζεται να ασχολείται και με αυτό αλλά με ποιον άλλο να έκανε κάτι ; με την huawei ; (ή μόνη της ;;; .... αστείο θα ήταν) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Θέμα είναι να δούμε να γεφυρωθεί το χάσμα, αλλά στην ουσία να τρέχουν οι εφαρμογές χωρίς προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Ghost.Dog είπε H Amazon πού κολλάει? Τι κουλή λογική είναι αυτή? Νταβατζιλίκι κι εκεί ο Μπήζος? Όπως είπαν και άλλοι, από τη στιγμή που η Google δεν επέτρεπε το playstore, το Amazon store ηταν μονόδρομος. Βασικά μεσα απο το store των Windows θα κατεβάζεις και τις εφαρμογές Android. Απλα αυτο θα τις "παίρνει" απ το Amazon. Μια χαρα δουλειά κάνανε. Αλλά η αλήθεια είναι οτι το Amazon δεν έχει πολλες εφαρμογες πχ αν θες τις εφαρμογές τις ελληνικές Gazzeta, proto Thema, ή ελληνικά ραδιόφωνα μάλλον δε θα τα βρεις εκει. Εφαρμογές που σε Windows tablet έχουν νόημα καθώς είναι πολυ ποιο εύκολες (σε tablet με αφη πάντα) απο το να μπεις στον browser. Επίσης πιθανότατα θα τρέχει YouTube vanced. Δεν υπάρχει σε windows κατι αντίστοιχο. Υπάρχει το my tube, αλλά καμία σχέση στη χρησιμότητα σε ταμπλετα. Υπάρχουν δηλώσεις μηχανικού της Microsoft που ασχολείται με την υλοποίηση του Android στα Windows, και λεει οτι θα επιτρέπεται το sideloading. Μπορείς πρακτικα ετσι να κατεβάσεις οποία εφαρμογή θες που υπάρχει στο playstore και να την εγκατάστησεις στα Windows, όπως επίσης να εγκαταστήσεις οποίο αλλο store επιθυμείς. Κάποιες βέβαια δε θα δουλέυουν σωστά λόγω έλλειψης gapps αλλά λογικά θα είναι λίγες. Στη θεωρία μια χαρά υλοποίηση φαίνεται να κάνει η Microsoft. Στην πράξη ας περιμένουμε να δούμε. Αν δουλεύει σωστά, και καλύτερα απο emulators, ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν τη σημασία να τρέχεις Android, αλλά θα δώσει ΠΟΛΥ μεγάλη ώθηση στα Windows tablet. Εκει είναι ο στόχος. Άλλωστε δεν πάνε καθόλου καλα σε σχέση με Android tablet και iPad. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2021 από oldnew 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα