Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το νερό μας μάρανε !!!! Ο ΤS δεν είναι σαφής, αλλά σε όλο αυτό, αν είναι έτσι, μια εξήγηση υπάρχει: Εμένε η μάνα αλλά το μισθωτηριο ήταν στο όνομα του παιδιού για να τσιμπά επιδόματα: ΚΕΑ, ενοικίου κτλ. Τώρα, σου λέει, κάτσε μερικούς μήνες να τσιμπήσω ότι μπορω. Το παιδί δεν έμενε κάπου;
kawavn800 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Δεν μιλάμε για υπεκμισθωση !!! Γράφει κάτι τέτοιο ? Εαν δεν το έχει αναφέρει ρητά ότι απαγορεύεται η Υπεκμίσθωση, μπορεί ο ενοικιαστής εφόσον το συμβόλαιο είναι ενεργό να το επινοικιάσει και να νέμεται την διαφορά των χρημάτων ακόμη. Αλλά μετά τη λήξη του πρέπει να το παραδώσει ή να συντάξει εκ νέου νέο συμβόλαιο με τον ιδιοκτήτη. Εν ολίγοις πρέπει να έλθει σε συνεννόηση με τον ενοικιαστή . Η εγγύηση ενός ή περισσοτέρων μισθίων επιστρέφονται μετά τον έλεγχο του ακινήτου για τυχόν ζημιές ανεξόφλητους λογαριασμούς κλπ. Καλή συνέχεια
GREGORYMO Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, Fysif είπε Το Σεπτέμβρη λήγει το τρέχον συμβόλαιο. Είχαμε κάνει ανανέωση τον περασμένο Σεπτέμβρη ,για ένα χρόνο. Όχι παιδιά, δεν είναι μεσίτης!! Γιατί δεν φεύγει ? Για να σου βρει ενοικιάστη ?
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Το νερό το ζητάνε από τον ιδιοκτήτη. Κοινόχρηστα ακριβώς το ίδιο. Το ρευμα περνάει στην παροχή με το ΑΦΜ του ενοικιαστη όπου αλλού πάει.
GREGORYMO Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Το παιδί δεν έμενε κάπου; Το σκέφτηκα και εγώ. Πιθανόν, κάπου φιλοξενείται και παίρνει το επίδομα πχ η σύντροφος.
kawavn800 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Το νερό το ζητάνε από τον ιδιοκτήτη. Κοινόχρηστα ακριβώς το ίδιο. Το ρευμα περνάει στην παροχή με το ΑΦΜ του ενοικιαστη όπου αλλού πάει. Σε περίπτωση που αφήσει πολλά χρήματα στη ΔΕΗ και δεν πάει σε ρύθμιση η ΔΕΗ αναζητά τον ιδιοκτήτη της παροχής (του ακινήτου). Να το γνωρίζετε. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2021 από kawavn800
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Το σκέφτηκα και εγώ. Πιθανόν, κάπου φιλοξενείται και παίρνει το επίδομα πχ η σύντροφος. Εχεις σκεφτεί να γίνεις σεναριογράφος; 1 1
GREGORYMO Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, kawavn800 είπε Εαν δεν το έχει αναφέρει ρητά ότι απαγορεύεται η Υπεκμίσθωση, μπορεί ο ενοικιαστής εφόσον το συμβόλαιο είναι ενεργό να το επινοικιάσει και να νέμεται την διαφορά των χρημάτων ακόμη. Αλλά μετά τη λήξη του πρέπει να το παραδώσει ή να συντάξει εκ νέου νέο συμβόλαιο με τον ιδιοκτήτη. Εν ολίγοις πρέπει να έλθει σε συνεννόηση με τον ενοικιαστή . Η εγγύηση ενός ή περισσοτέρων μισθίων επιστρέφονται μετά τον έλεγχο του ακινήτου για τυχόν ζημιές ανεξόφλητους λογαριασμούς κλπ. Καλή συνέχεια Όλα τα συμβόλαιο γράφουν ότι απαγορεύεται η υπεκμισθωση. Εδώ, γιατί να έχουμε κάτι άλλο ?
kawavn800 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Όλα τα συμβόλαιο γράφουν ότι απαγορεύεται η υπεκμισθωση. Εδώ, γιατί να έχουμε κάτι άλλο ? Εχει ενα πεδίο που πρέπει να βάλεις τικ. Μόλις τώρα, StamTheMan είπε Υπενοικίαση ειναι το σωστο παιδια. Υπεκμίσθωση 1
Fysif Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 11 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το νερό μας μάρανε !!!! Ο ΤS δεν είναι σαφής, αλλά σε όλο αυτό, αν είναι έτσι, μια εξήγηση υπάρχει: Εμένε η μάνα αλλά το μισθωτηριο ήταν στο όνομα του παιδιού για να τσιμπά επιδόματα: ΚΕΑ, ενοικίου κτλ. Τώρα, σου λέει, κάτσε μερικούς μήνες να τσιμπήσω ότι μπορω. Επιδόματα έπαιρνε ισχύει. Έτσι το βλέπω κ εγώ......ότι θέλει να εκμεταλλευτεί μήνες....
GREGORYMO Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Εχεις σκεφτεί να γίνεις σεναριογράφος; Νομίζω, ότι ήμουν σαφής. Πρώτα, έγραψα ΑΝ είναι τα πράγματα όπως τα λέει ο ΤS. Αν λοιπόν είναι έτσι, η πιο απλή δικαιολογία θα ήταν: ΔΕΝ έχω που να πάω τα πράγματα της μάνα μου και δώσε λίγο χρόνο. Όχι, θα σου βρω ενοικιαστή !!!!!!
kawavn800 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, Fysif είπε Επιδόματα έπαιρνε ισχύει. Έτσι το βλέπω κ εγώ......ότι θέλει να εκμεταλλευτεί μήνες.... Το μισθωτήριο το υπέβαλες μέσω taxisnet ή όχι ; Τα χρήματα τα δηλώνεις ή όχι ;
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Νομίζω, ότι ήμουν σαφής. Πρώτα, έγραψα ΑΝ είναι τα πράγματα όπως τα λέει ο ΤS. Αν λοιπόν είναι έτσι, η πιο απλή δικαιολογία θα ήταν: ΔΕΝ έχω που να πάω τα πράγματα της μάνα μου και δώσε λίγο χρόνο. Όχι, θα σου βρω ενοικιαστή !!!!!! χαραμίζεσαι!!!
GREGORYMO Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε χαραμίζεσαι!!! Είναι απλό, τώρα που το σκέφτομαι: Δεν θέλει να μείνει, αλλά δεν δίνει το σπίτι !!!!!!!!! Αν ισχύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις