Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εφοσον δεν πληρωνει,δε μας απασχολει αν ληγει η οχι το συμβολαιο,σωστα;

Εγω θελω να ρωτησω,το νερο σε ποιανου το ονομα ειναι;

Το ρευμα ειναι σιγουρο οτι ειναι στο ονομα τους;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Κουκουρούκου απαντήσεις....ακόμα περιμένουμε σαφή απάντηση πότε λήγει το συμβόλαιο με τη θανόντα

Η θανούσα, δεν φαίνεται πουθενά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Ιδιοκτήτες ακινήτων και δεν έχετε ένα δικηγόρο να ρωτήσετε ...............

Ο δικηγόρος στοιχίζει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Σε όποιον και να είναι το νερό, θα το απαιτήσουν από τον ιδιοκτήτη και μετά αυτός θα το απαιτήσει από τον ενοικιαστή. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

ΝΑΙ.

Έχει να πληρώσει 35 ημέρες.

Για το ρεύμα λέει ΝΑΙ.

Το νερό, έτσι και αλλιώς, είναι ο ιδιοκτήτης ΕΓΓΥΗΤΗΣ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Σε όποιον και να είναι το νερό, θα το απαιτήσουν από τον ιδιοκτήτη και μετά αυτός θα το απαιτήσει από τον ενοικιαστή. 

Οντως τωρα το εγραψες αυτο; :P
Εδω το πραμα παει να στραβωσει γενικα,λες να πληρωσουν οφειλες;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, StamTheMan είπε

Το νερό μας μάρανε !!!!

Ο ΤS δεν είναι σαφής, αλλά σε όλο αυτό, αν είναι έτσι, μια εξήγηση υπάρχει:

Εμένε η μάνα αλλά το μισθωτηριο ήταν στο όνομα του παιδιού για να τσιμπά επιδόματα: ΚΕΑ, ενοικίου κτλ.

Τώρα, σου λέει, κάτσε μερικούς μήνες να τσιμπήσω ότι μπορω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fysif είπε

Πρέπει να δω πότε λήγει το ενοικιαστηριο. 

Προφανώς κ δεν υπάρχει λογική στο να επιμένει να μου βρει επόμενο ενοικιαστή. Για αυτό λέω ότι μας κοροϊδεύει. Προσπαθεί να κρατάει τα κλειδιά του διαμερίσματος χωρίς να καταβάλει επιπλέον χρήματα. 

Η νομική κίνηση που μπορώ να κάνω είναι ασφαλιστικά μέτρα; Ή υπάρχει κ κάτι πιο "απλό" κ λιγότερο κοστοβόρο σ' αυτή τη φάση;

Στο σπίτι έμενε η κυρία που έφυγε απ' τη ζωή, μόνη της. 

(Οι λεπτομέρειες περί νέου ενοικιαστή, περί air-condition που θα μου παραχωρήσει κ περί αγγελίας στη χρυσή ευκαιρία δεν με πείθουν καθόλου. Στην πολυκατοικία δεν έχει μπει ενοικιαστηριο ακόμα.) 

Την εγγύηση που είχαμε λάβει όταν πρωτομπηκαν, τη θεωρήσαμε "πληρωμή έως 20 Ιουνίου", ναι. Αλλά δεν έχει γίνει ούτε διακοπή της ΔΕΗ,ούτε μου έχει δώσει αποδείξεις από εξοφλημενες ΔΕΚΟ. Και τώρα δεν συνεννοείται για να μου δώσει τα κλειδιά του διαμερίσματος! 

Στη δική μου οπτική, θεωρώ πολύ πιθανό να μην έχει καν αδειάσει το διαμέρισμα. 

Πλέον, από 20 Ιουνίου, χωρίς συνεννόηση κ χωρις νέα πληρωμή , κρατάει τα κλειδιά.

Γεια σου. 

Όταν συνέταξες το συμβόλαιο πρέπει να έγραψες ότι απαγορεύεται η Υπεκμίσθωση.

Εναρξη συμβολαίου και λήξη μετά από 3 έτη ή 2 ή εάν άλλως συμφωνήσατε. Ο Νόμος είναι υπέρ του εμοικιαστή σε πρώτο χρόνο.

Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν έχει χρήματα ή για κάποιους λόγους που δεν γνωρίζεις  μπορεί να σου αφήσει τα κλειδιά στον Δικηγόρο που έχουν οι ενοικιαστές και να σε καλέσει να τα παραλάβεις από εκεί.

Το να ξεκινήσεις διαδικασίες με δικηγόρο θα σου συνιστούσα να προσπαθήσεις να βρεις λύση μαζί του  πρώτα και μετά τα υπόλοιπα γιατί πιθανότατα θα σου κοστίσει περισσότερα του ενός ενοικίου.  Ο ενοικιαστής έχει το δικαίωμα να φιλοξενεί άτομα πρώτου βαθμού συγγενείας.

Για όσο διάστημα δεν σου παραδίδει κλειδιά οφείλει να καταβάλει το μίσθιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Το έγραψα για την ερώτηση που έκανες, σε ποιου το όνομα είναι η παροχή νερού. Προφανώς το ρώτησες με την έννοια ότι από ποιον θα ζητήσει τα χρέη η ΕΥΔΑΠ η οποίος είναι, απάντησα ότι δεν παίζει ρόλο, τα απαιτούν από τον ιδιοκτήτη όπως και να χει. 

Το ρευμα, νομίζω είπε ο ts ότι είναι στο όνομα του ενοικιαστη. 

Η κατάσταση που λέει ο ts είναι περίεργη. Αλλά όπως φαίνεται, το πράμα πάει να τους διώξει μετά από δικαστήριο και θα έχουν αφήσει οφειλές παντού μαζί με ζημιές στο σπίτι επίτηδες. 

Στο θέμα του να βρει ο παλιός ενοικιαστής νέο. Δεν είναι υποχρεωμένος, κάποιοι βέβαια από καλή θέληση μπορεί να το κάνουν, σε εμάς είχε τύχει ένας, βέβαια αυτοί που θα το κάνουν θα είναι και τυπικοί σε όλα τα άλλα, τώρα αυτοί, μάλλον προσπαθούν να κοροϊδέψουν και να κερδίσουν χρόνο από τον ιδιοκτήτη. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kawavn800 είπε

Γεια σου. 

Όταν συνέταξες το συμβόλαιο πρέπει να έγραψες ότι απαγορεύεται η Υπεκμίσθωση.

Εναρξη συμβολαίου και λήξη μετά από 3 έτη ή 2 ή εάν άλλως συμφωνήσατε. Ο Νόμος είναι υπέρ του εμοικιαστή σε πρώτο χρόνο.

Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν έχει χρήματα ή για κάποιους λόγους που δεν γνωρίζεις  μπορεί να σου αφήσει τα κλειδιά στον Δικηγόρο που έχουν οι ενοικιαστές και να σε καλέσει να τα παραλάβεις από εκεί.

Το να ξεκινήσεις διαδικασίες με δικηγόρο θα σου συνιστούσα να προσπαθήσεις να βρεις λύση μαζί του  πρώτα και μετά τα υπόλοιπα γιατί πιθανότατα θα σου κοστίσει περισσότερα του ενός ενοικίου.  Ο ενοικιαστής έχει το δικαίωμα να φιλοξενεί άτομα πρώτου βαθμού συγγενείας.

Για όσο διάστημα δεν σου παραδίδει κλειδιά οφείλει να καταβάλει το μίσθιο.

Δεν μιλάμε για υπεκμισθωση !!!

Γράφει κάτι τέτοιο ?

Δημοσ.

Το Σεπτέμβρη λήγει το τρέχον συμβόλαιο. Είχαμε κάνει ανανέωση τον περασμένο Σεπτέμβρη ,για ένα χρόνο. 

Όχι παιδιά, δεν είναι μεσίτης!! 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Το ρευμα, νομίζω είπε ο ts ότι είναι στο όνομα του ενοικιαστη. 

Θεωρω και εγω οτι ειναι στο ονομα του τυπου,για να τσιμπαει το στεγασης,αλλα ποτε δεν ξερεις.

Το νερο ομως αν ειναι απληρωτο τιποτα χρονια και δεν λαμβανει ο TS λογαριασμο,στο τελος θα το κανει γαργαρα,και ας παει μετα να κυνηγησει.

Εχω και μια εντυπωση οτι αν δεν πληρωσει ο ενοικιαστης,οτι στο τελος το κρατος τα ζηταει απο το σπιτονοικοκυρη,ακομα και αν ειναι στο ονομα του ενοικιαστη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fysif είπε

Το Σεπτέμβρη λήγει το τρέχον συμβόλαιο. Είχαμε κάνει ανανέωση τον περασμένο Σεπτέμβρη ,για ένα χρόνο. 

Όχι παιδιά, δεν είναι μεσίτης!! 

Για αστείο, το είπα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...