Fysif Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, Αν γνωρίζει κάποιος να με κατατοπίσει πως να κινηθώ. Ένα ακίνητο ,ιδιοκτησία της μητέρας μου, το νοίκιαζε σε μια κυρία η οποία πριν 2 μήνες έφυγε απ' τη ζωή. Το ενοικιαστηριο ήταν γραμμένο στα στοιχεία του γιου της κυρίας. Το "μπροστά" ενοίκιο που είχαν καταβάλει, το θεωρήσαμε πληρωμή για να κρατήσουν το διαμέρισμα για ένα μήνα επιπλέον , ώστε να μη χρειαστεί να αδειάσουν κακήν κακώς δεδομένων συνθηκών (θανάτου, γραφειοκρατίας για εκείνους κτλ). Από τις 20 Ιουνίου, μας κοροϊδεύουν. Λένε ότι θα φροντίσουν για επόμενο ενοικιαστή κ ότι έχουν βάλει αγγελία στη ΧΕ το διαμέρισμα (έψαξα κ δεν τη βρήκα!). Λένε ότι έχουν κλείσει ραντεβού να δείξουν το διαμέρισμα σε επόμενους κτλ ... Το διαμέρισμα δεν το έχουμε δει καν σε τι κατάσταση βρίσκεται. Κλειδιά δεν έχουμε γιατί αυτός είχε αλλάξει κλειδαριά όταν μπήκε. Κ στο τηλέφωνο είτε δεν μας απαντά, είτε καλεί ο ίδιος τη μάνα μου μετά από ωωωρες κ της λέει ότι ,έχω ραντεβού κ θα σου βρω αντικαταστάτη ενοικιαστή. Της λέει, μέχρι κ ότι θα αφήσει μέσα ένα air-conditionπου εγκατέστησε στο σαλόνι!!!!! Τη ΔΕΗ την είχε γυρίσει στο όνομα του κ δεν την έχει διακόψει ακόμα. Για άλλους Λογαριασμούς δεν έχω καν ιδέα. Ξέρετε αν έχω δικαίωμα, αρχικά, να βάλω κλειδαρά να ανοίξει το σπίτι; Οποιαδήποτε γνώση, ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ!!!!
GREGORYMO Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Fysif είπε Καλησπέρα παιδιά, Αν γνωρίζει κάποιος να με κατατοπίσει πως να κινηθώ. Ένα ακίνητο ,ιδιοκτησία της μητέρας μου, το νοίκιαζε σε μια κυρία η οποία πριν 2 μήνες έφυγε απ' τη ζωή. Το ενοικιαστηριο ήταν γραμμένο στα στοιχεία του γιου της κυρίας. Το "μπροστά" ενοίκιο που είχαν καταβάλει, το θεωρήσαμε πληρωμή για να κρατήσουν το διαμέρισμα για ένα μήνα επιπλέον , ώστε να μη χρειαστεί να αδειάσουν κακήν κακώς δεδομένων συνθηκών (θανάτου, γραφειοκρατίας για εκείνους κτλ). Από τις 20 Ιουνίου, μας κοροϊδεύουν. Λένε ότι θα φροντίσουν για επόμενο ενοικιαστή κ ότι έχουν βάλει αγγελία στη ΧΕ το διαμέρισμα (έψαξα κ δεν τη βρήκα!). Λένε ότι έχουν κλείσει ραντεβού να δείξουν το διαμέρισμα σε επόμενους κτλ ... Το διαμέρισμα δεν το έχουμε δει καν σε τι κατάσταση βρίσκεται. Κλειδιά δεν έχουμε γιατί αυτός είχε αλλάξει κλειδαριά όταν μπήκε. Κ στο τηλέφωνο είτε δεν μας απαντά, είτε καλεί ο ίδιος τη μάνα μου μετά από ωωωρες κ της λέει ότι ,έχω ραντεβού κ θα σου βρω αντικαταστάτη ενοικιαστή. Της λέει, μέχρι κ ότι θα αφήσει μέσα ένα air-conditionπου εγκατέστησε στο σαλόνι!!!!! Τη ΔΕΗ την είχε γυρίσει στο όνομα του κ δεν την έχει διακόψει ακόμα. Για άλλους Λογαριασμούς δεν έχω καν ιδέα. Ξέρετε αν έχω δικαίωμα, αρχικά, να βάλω κλειδαρά να ανοίξει το σπίτι; Οποιαδήποτε γνώση, ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ!!!! Άρα, ο θάνατος της κυρίας δεν πιάνεται αφού δεν ήταν στο μισθωτηριο. Στο σπίτι ΠΟΙΟΣ έμενε ? Η μάνα η ο υιός η και οι 2 ? Κλειδαρά, από που και ως που !!! ΥΓ. ΑΥΤΟΙ θα σου βρουν ενοικιαστή !!!!!! Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2021 από GREGORYMO Συμπληρώμα
Skrobo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Όπως τα περιγράφεις, δεν έγινε καμία αθέτηση των όρων του συμβολαίου. Γιατί θες να κάνεις κάτι; Το ενοίκιο σου δεν το παίρνεις κανονικά;
Fysif Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Στο σπίτι έμενε η κυρία που έφυγε απ' τη ζωή, μόνη της. (Οι λεπτομέρειες περί νέου ενοικιαστή, περί air-condition που θα μου παραχωρήσει κ περί αγγελίας στη χρυσή ευκαιρία δεν με πείθουν καθόλου. Στην πολυκατοικία δεν έχει μπει ενοικιαστηριο ακόμα.) Την εγγύηση που είχαμε λάβει όταν πρωτομπηκαν, τη θεωρήσαμε "πληρωμή έως 20 Ιουνίου", ναι. Αλλά δεν έχει γίνει ούτε διακοπή της ΔΕΗ,ούτε μου έχει δώσει αποδείξεις από εξοφλημενες ΔΕΚΟ. Και τώρα δεν συνεννοείται για να μου δώσει τα κλειδιά του διαμερίσματος! Στη δική μου οπτική, θεωρώ πολύ πιθανό να μην έχει καν αδειάσει το διαμέρισμα. Πλέον, από 20 Ιουνίου, χωρίς συνεννόηση κ χωρις νέα πληρωμή , κρατάει τα κλειδιά.
archer100 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Για ποιον λόγο ο τωρινός ενοικιαστής σου θα σου βρει τον επόμενο ενοικιαστή;
Jos3ph Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 @Fysif μπορείς να ξεκινήσεις αγωγή για μη έγκαιρη καταβολή ενοικίου , διαδικασία έξωσης. Απλά βρίσκεις ένα δικηγόρο. Εφόσον όντως δεν κατέβαλε ενοίκιο. Όσο πιο γρήγορα το κάνεις , τόσο πιο γρήγορα θα πάρεις αυτό που θέλεις
takoulou Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Fysif είπε Καλησπέρα παιδιά, Αν γνωρίζει κάποιος να με κατατοπίσει πως να κινηθώ. Ένα ακίνητο ,ιδιοκτησία της μητέρας μου, το νοίκιαζε σε μια κυρία η οποία πριν 2 μήνες έφυγε απ' τη ζωή. Το ενοικιαστηριο ήταν γραμμένο στα στοιχεία του γιου της κυρίας. Το "μπροστά" ενοίκιο που είχαν καταβάλει, το θεωρήσαμε πληρωμή για να κρατήσουν το διαμέρισμα για ένα μήνα επιπλέον , ώστε να μη χρειαστεί να αδειάσουν κακήν κακώς δεδομένων συνθηκών (θανάτου, γραφειοκρατίας για εκείνους κτλ). Από τις 20 Ιουνίου, μας κοροϊδεύουν. Λένε ότι θα φροντίσουν για επόμενο ενοικιαστή κ ότι έχουν βάλει αγγελία στη ΧΕ το διαμέρισμα (έψαξα κ δεν τη βρήκα!). Λένε ότι έχουν κλείσει ραντεβού να δείξουν το διαμέρισμα σε επόμενους κτλ ... Το διαμέρισμα δεν το έχουμε δει καν σε τι κατάσταση βρίσκεται. Κλειδιά δεν έχουμε γιατί αυτός είχε αλλάξει κλειδαριά όταν μπήκε. Κ στο τηλέφωνο είτε δεν μας απαντά, είτε καλεί ο ίδιος τη μάνα μου μετά από ωωωρες κ της λέει ότι ,έχω ραντεβού κ θα σου βρω αντικαταστάτη ενοικιαστή. Της λέει, μέχρι κ ότι θα αφήσει μέσα ένα air-conditionπου εγκατέστησε στο σαλόνι!!!!! Τη ΔΕΗ την είχε γυρίσει στο όνομα του κ δεν την έχει διακόψει ακόμα. Για άλλους Λογαριασμούς δεν έχω καν ιδέα. Ξέρετε αν έχω δικαίωμα, αρχικά, να βάλω κλειδαρά να ανοίξει το σπίτι; Οποιαδήποτε γνώση, ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ!!!! Καλησπερα... Ποτε ληγει το ενοικιαστηριο;;;
Fysif Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Πρέπει να δω πότε λήγει το ενοικιαστηριο. Προφανώς κ δεν υπάρχει λογική στο να επιμένει να μου βρει επόμενο ενοικιαστή. Για αυτό λέω ότι μας κοροϊδεύει. Προσπαθεί να κρατάει τα κλειδιά του διαμερίσματος χωρίς να καταβάλει επιπλέον χρήματα. Η νομική κίνηση που μπορώ να κάνω είναι ασφαλιστικά μέτρα; Ή υπάρχει κ κάτι πιο "απλό" κ λιγότερο κοστοβόρο σ' αυτή τη φάση; Στο σπίτι έμενε η κυρία που έφυγε απ' τη ζωή, μόνη της. (Οι λεπτομέρειες περί νέου ενοικιαστή, περί air-condition που θα μου παραχωρήσει κ περί αγγελίας στη χρυσή ευκαιρία δεν με πείθουν καθόλου. Στην πολυκατοικία δεν έχει μπει ενοικιαστηριο ακόμα.) Την εγγύηση που είχαμε λάβει όταν πρωτομπηκαν, τη θεωρήσαμε "πληρωμή έως 20 Ιουνίου", ναι. Αλλά δεν έχει γίνει ούτε διακοπή της ΔΕΗ,ούτε μου έχει δώσει αποδείξεις από εξοφλημενες ΔΕΚΟ. Και τώρα δεν συνεννοείται για να μου δώσει τα κλειδιά του διαμερίσματος! Στη δική μου οπτική, θεωρώ πολύ πιθανό να μην έχει καν αδειάσει το διαμέρισμα. Πλέον, από 20 Ιουνίου, χωρίς συνεννόηση κ χωρις νέα πληρωμή , κρατάει τα κλειδιά.
kallair Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Αν θυμαμαι καλα, σε ολα τα ενοικιαστηρια υπαρχει ορος οτι απαγορευεται η υπερνοικιαση. οποτε το "θα σου βρω ενοικιαστη" ειναι τελειως ακυρο. Θα σου προτεινα να στειλεις για αρχη εξωδικο, μιας και υπαρχει καθυστερηση πληρωμης ενοικιου, και μετα να προβεις σε ολες τις νομιμες διαδικασιες για να λυθει η μισθωση.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μεχρι στιγμής τι παράνομο εχει κάνει ο ενοικιαστής???? 1
kallair Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μεχρι στιγμής τι παράνομο εχει κάνει ο ενοικιαστής???? απ ότι βλεπω, καθυστερηση πληρωμης ενοικιου μόνο. Αλλά δεν ειναι λιγο αν βαλεις στην εξισωση το "θα σας βρω εγω ενοικιαστη".
GREGORYMO Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, kallair είπε απ ότι βλεπω, καθυστερηση πληρωμης ενοικιου μόνο. Αλλά δεν ειναι λιγο αν βαλεις στην εξισωση το "θα σας βρω εγω ενοικιαστη". Μήπως η εργασία του είναι ΜΕΣΙΤΗΣ ?
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, kallair είπε απ ότι βλεπω, καθυστερηση πληρωμης ενοικιου μόνο. Αλλά δεν ειναι λιγο αν βαλεις στην εξισωση το "θα σας βρω εγω ενοικιαστη". Αυτόν τον μήνα δεν χρωστά; Το συμβόλαιο μέχρι πότε είναι;
kallair Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 14 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μήπως η εργασία του είναι ΜΕΣΙΤΗΣ ? και μεσιτης να ειναι, δεν εχει δικαιωμα να βαλει αγγελια για σπιτι αλλου. 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αυτόν τον μήνα δεν χρωστά; Το συμβόλαιο μέχρι πότε είναι; εχει αναφερει πιο πανω λεπτομερειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις