stiflerakos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 11 λεπτά πριν, alexioannou είπε Ευτυχως που θα γεμίσουμε φορτιστές αυτοκινήτων να φουλαρεις ανά 12ωρο το ΑW5 Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ κουραστικό με τις φορτίσεις … Κάθε δεύτερη μέρα φορτίζω εγώ αλλά και πάλι είναι έλεος .. Βαλε όμως λίγο πως φορτιζω κινητό , ρολόι, ακουστικά , τσιγάρο και ότι άλλο τέλος πάντων όποτε καταντάει λίγο αηδία. Μου λείπει η αυτονομία του gt2 αλλά με κακόμαθε το μήλο που ενώ οδηγώ ας πούμε , υπαγορεύω φωνητικά το μήνυμα στο ρολόι και φεύγει σαν κείμενο, Όπως επίσης το ότι πληρώνω με μια κίνηση του χεριού μου. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα προφανώς , κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις , ο καθένας με την δίκη του ζυγαριά . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 17 ώρες πριν, ignome4 είπε Δεν φοράω ρολόγια εσυ εχεις κομπολοι τοτε προχθες αν δεν κανω λαθος ειχε προσφορα ο Κωτσοβολος το galaxy watch1 στα 97€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv398 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Νομίζω ότι το Huawei Watch 4 (όταν βγει με το καλό) θα μπορεί άνετα να παίξει στην κατηγορία Smart Clock... Τοίχου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsioscharalampos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Τουλάχιστον ας ειχε πληρωμή με NFC... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafinas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Πολύ ακριβό για την ώρα. Πιστεύω ότι θα πέσει η τιμή του γρήγορα αλλιώς κρίμα... θα περάσει από δίπλα και δεν θα ακουμπήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα