stiflerakos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 11 λεπτά πριν, alexioannou είπε Ευτυχως που θα γεμίσουμε φορτιστές αυτοκινήτων να φουλαρεις ανά 12ωρο το ΑW5 Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ κουραστικό με τις φορτίσεις … Κάθε δεύτερη μέρα φορτίζω εγώ αλλά και πάλι είναι έλεος .. Βαλε όμως λίγο πως φορτιζω κινητό , ρολόι, ακουστικά , τσιγάρο και ότι άλλο τέλος πάντων όποτε καταντάει λίγο αηδία. Μου λείπει η αυτονομία του gt2 αλλά με κακόμαθε το μήλο που ενώ οδηγώ ας πούμε , υπαγορεύω φωνητικά το μήνυμα στο ρολόι και φεύγει σαν κείμενο, Όπως επίσης το ότι πληρώνω με μια κίνηση του χεριού μου. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα προφανώς , κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις , ο καθένας με την δίκη του ζυγαριά . 2
kostasfalcon Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 17 ώρες πριν, ignome4 είπε Δεν φοράω ρολόγια εσυ εχεις κομπολοι τοτε προχθες αν δεν κανω λαθος ειχε προσφορα ο Κωτσοβολος το galaxy watch1 στα 97€
sv398 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Νομίζω ότι το Huawei Watch 4 (όταν βγει με το καλό) θα μπορεί άνετα να παίξει στην κατηγορία Smart Clock... Τοίχου. 1
mitsioscharalampos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Τουλάχιστον ας ειχε πληρωμή με NFC... 1 1
Rafinas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Πολύ ακριβό για την ώρα. Πιστεύω ότι θα πέσει η τιμή του γρήγορα αλλιώς κρίμα... θα περάσει από δίπλα και δεν θα ακουμπήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα