AretiVs Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα σας, Θα το εκτιμούσα αν αφιερώνατε 2-3 λεπτά από το χρόνο σας για τη συμπλήρωση του κάτωθι ερωτηματολογίου για το μεταπτυχιακό μου, με θέμα: "ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΕΠΟΧΗ (μετά COVID εποχή)". https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfnpMawG-dYORU3FkoyIq3Lb0rPZSWNTBdGHX2yI2Ae1JD2BQ/viewform?usp=sf_link Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δεν απάντησα γιατί δεν μένω Ελλάδα, αλλά κάποια σημεία ίσως πρέπει να τεθούν διαφορετικά. Καταρχάς ως τι ορίζεις "παραδοσιακά τρόφιμα"; Δεν υπάρχει επεξήγηση. Επίσης κάποιες ερωτήσεις δεν είναι καθαρό τι εννοείς: Π.χ. Είμαι σίγουρος/η ότι τα ελληνικά παραδοσιακά τρόφιμα θα είναι αυθεντικά στη μετά COVID εποχή (αληθινά, ειλικρινή, γνήσια και όχι ψεύτικα ή τεχνητά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) το ερωτηματολογιο αυτο, και οχι μονο αυτο αλλα και πολλα παρομοιας λογικης, τα θεωρω εντελως ανουσια και αχρηστα. πολυ γενικο με εντελως ασαφης ορους και ερωτησεις παρομοιες, χωρις καμια ουσια. δεν καταλαβαινω πλεον τι διαολο διδασκουν στα πανεπιστημια...!!! κι επειδη.., λογω επαγγελματος ειμαι σε θεση να γνωριζω πως παραγονται τα τροφιμα και πως διακινουνται και πως γινονται οι πιστοποιησεις, οχι απλα δεν θα απαντησω, αλλα θα το εκανα και report σαν σπαμ...! αλλα το αφηνω στους διαχειριστες του φορουμ αυτο..!! 2 λογια μονο. 1, καθε χρονο καταργουνται πολλες δραστικες ουσιες γεωργικων φαρμακων, που υποτιθεται αφηνουν υπολλειματα σε προιοντα και περιβαλλον. με αποτελεσμα η παραγωγη τροφιμων εξ' ορισμου, να μην επιβαρυνεται (ξαναλεω.....ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ...) απο δραστικες ουσιες "σκληρες" και πιο επιβλαβεις για το περιβαλλον απο τα νεοτερης γενιας. 2, οταν μιλαει η ΕΕ για "καθαρα" τροφιμα, γιατι εισαγει προιοντα απο 3ες χωρες που χρησιμοποιουν αυτες τις παλιες και επιβλαβεις δραστικες ουσιες, οι οποιες ΙΔΙΕΣ ουσιες εχουν καταργηθει ως επικινδυνες, εντος ΕΕ.......?????? επισης, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ... τι σχεση εχει η COVID εποχη...., με την παραγωγη-συσκευασια τροφιμων....???? δλδ στην προ-Covid τρωγαμε ψωμι απο σιταρι, και μετα-COVID θα τρωμε ψωμι απο ΖΕΑ....... π.χ....?? Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2021 από cabdik 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δε νομίζω ότι η covid εποχή έχει ήδη τελειώσει, κάτι που καθιστά την έρευνά σου λίγο άκυρη Φιλικά πάντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Επειδή βλέπω Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων....μια διευκρίνηση... "ηπειρωτικά" (από την ηπειρωτική Ελλάδα) η ηπειρώτικα (από την Ηπειρο) ???? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) καλή επιτυχία! στο Ρούσση κάνεις? το συμπληρωσα αλλά το βρίσκω λίγο ακυρο και ασαφές, όπως είπαν και πιο πάνω η ασφάλεια και η υγιεινη των τροφίμων καθορίζονται από ορισμένα πρότυπα. επίσης το αν "ΘΑ είμαι ικανοποιημένος" όπως λες σε πολλές ερωτήσεις δεν μπορεί να το γνωρίζει κάποιος εκ των προτέρων. Αν είσαι στο μεταπτυχιακό στα τρόφιμα κάνε καλύτερα ερευνητική εργασία, πχ διατροφική αναβάθμιση κάποιου τροφίμου που παράγεται στα εργοστάσια της περιοχης. θα σου βγει η πίστη στο εργαστήριο αλλά αν το κάνεις σε συνεργασία με κάποια από τις μεγάλες τοπικές επιχειρήσεις θα έχεις και ακαδημαικό και επαγγελματικό όφελος. τα μεταπτυχιακά με ερωτηματολόγια της πλάκας εχουν αξία μόνο σαν μόρια για διορισμό στο δημόσιο Στις 26/6/2021 στις 8:30 ΠΜ, cabdik είπε το ερωτηματολογιο αυτο, και οχι μονο αυτο αλλα και πολλα παρομοιας λογικης, τα θεωρω εντελως ανουσια και αχρηστα. πολυ γενικο με εντελως ασαφης ορους και ερωτησεις παρομοιες, χωρις καμια ουσια. δεν καταλαβαινω πλεον τι διαολο διδασκουν στα πανεπιστημια...!!! κι επειδη.., λογω επαγγελματος ειμαι σε θεση να γνωριζω πως παραγονται τα τροφιμα και πως διακινουνται και πως γινονται οι πιστοποιησεις, οχι απλα δεν θα απαντησω, αλλα θα το εκανα και report σαν σπαμ...! αλλα το αφηνω στους διαχειριστες του φορουμ αυτο..!! 2 λογια μονο. 1, καθε χρονο καταργουνται πολλες δραστικες ουσιες γεωργικων φαρμακων, που υποτιθεται αφηνουν υπολλειματα σε προιοντα και περιβαλλον. με αποτελεσμα η παραγωγη τροφιμων εξ' ορισμου, να μην επιβαρυνεται (ξαναλεω.....ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ...) απο δραστικες ουσιες "σκληρες" και πιο επιβλαβεις για το περιβαλλον απο τα νεοτερης γενιας. 2, οταν μιλαει η ΕΕ για "καθαρα" τροφιμα, γιατι εισαγει προιοντα απο 3ες χωρες που χρησιμοποιουν αυτες τις παλιες και επιβλαβεις δραστικες ουσιες, οι οποιες ΙΔΙΕΣ ουσιες εχουν καταργηθει ως επικινδυνες, εντος ΕΕ.......?????? επισης, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ... τι σχεση εχει η COVID εποχη...., με την παραγωγη-συσκευασια τροφιμων....???? δλδ στην προ-Covid τρωγαμε ψωμι απο σιταρι, και μετα-COVID θα τρωμε ψωμι απο ΖΕΑ....... π.χ....?? Αρχικά για το τελευταίο, ο κοβιντ εχει γινει μόδα παντού, σε όλες τις διπλωματικές που βλέπω τον τελευταίο καιρό κολλάνε κι εναν κοβιντ διπλα. τωρα για τα φυτοφάρμακα, εκτός οτι πολλα αποσυρρονται για άλλους λόγους κι όχι για την τοξικότητα, η υπολλειμματικότητα στα τρόφιμα εξαρτάται κυρίως από το αν τηρούνται οι κανονισμοί κατα την εφαρμογή τους και τα διαστηματα αναμεσα στην τελευταία εφαρμογή και τη συγκομιδή. Τα επιτρεπόμενα ορια σε χωρες εκτός ΕΕ πολλές φορές είναι πιο υψηλά με αποτέλεσμα τα εισαγόμενα είτε προς κατανάλωση είτε ως πρωτες ύλες να διαφέρουν αρκετα από τα εγχώρια. μαλλον ως παραδοσιακά εννοεί αυτα που παράγονται εντός Ελλάδος με εγχωριας παραγωγής πρώτες ύλες, δεν το διευκρινίζει. κι επειδη είμαι κι εγω στο χωρο της αγροδιατροφής αν ημουν σε επιτροπή κι εβλεπα αυτη την ερευνα σε μεταπτυχιακό κι όχι σε εργασία πρωτοετη πραγματικά θα την απέρριπτα επί τόπου. απορώ πως οι καθηγητές πλέον δεχονται καθε ασάφεια σαν επιστημονική ερευνα. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από velociraptoras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 27 λεπτά πριν, velociraptoras είπε τωρα για τα φυτοφάρμακα, εκτός οτι πολλα αποσυρρονται για άλλους λόγους κι όχι για την τοξικότητα, η υπολλειμματικότητα στα τρόφιμα εξαρτάται κυρίως από το αν τηρούνται οι κανονισμοί κατα την εφαρμογή τους και τα διαστηματα αναμεσα στην τελευταία εφαρμογή και τη συγκομιδή. Τα επιτρεπόμενα ορια σε χωρες εκτός ΕΕ πολλές φορές είναι πιο υψηλά με αποτέλεσμα τα εισαγόμενα είτε προς κατανάλωση είτε ως πρωτες ύλες να διαφέρουν αρκετα από τα εγχώρια. μαλλον ως παραδοσιακά εννοεί αυτα που παράγονται εντός Ελλάδος με εγχωριας παραγωγής πρώτες ύλες, δεν το διευκρινίζει. κι επειδη είμαι κι εγω στο χωρο της αγροδιατροφής αν ημουν σε επιτροπή κι εβλεπα αυτη την ερευνα σε μεταπτυχιακό κι όχι σε εργασία πρωτοετη πραγματικά θα την απέρριπτα επί τόπου. απορώ πως οι καθηγητές πλέον δεχονται καθε ασάφεια σαν επιστημονική ερευνα. αυτοι οι.......... "αλλοι λογοι" ειναι που με κανουν και αμφισβητω το ενδιαφερον της ΕΕ για το περιβαλλον και την υγεια....!!! On topic.. το ερωτηματολογιο αυτο παντως, μου θυμισε πααααρα πολυ ενα ερωτηματολογιο που συμπληρωσαμε μετα απο ενα μεγαλο σεμιναριο (τυπου ECDL) που καναμε, σαν μαθητευομενος, για να καταγραψουμε τις εντυπωσεις μας απο την θεματολογια, την αποτελεσματικοτητα του, το ποσο καλοι ηταν οι "δασκαλοι", κλπ κλπ...! Μπουρδες.....δλδ...!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user_user Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Το συμπλήρωσα αλλά οι ερωτήσεις δεν είναι ξεκάθαρες. Στην αρχή ρωτάς 'Είμαι σίγουρος/η ότι τα ελληνικά παραδοσιακά τρόφιμα είναι ασφαλή στη μετά COVID εποχή.' Αν απαντήσω 'Συμφωνώ', γίνετε στην ερώτηση 'Θα είμαι ικανοποιημένος/η από την ασφάλεια των ηπειρωτικών παραδοσιακών τροφίμων στη μετά COVID εποχή.' να απαντήσω 'Διαφωνώ'; Εφόσον στην πρώτη ερώτηση συμπεριλαμβάνονται και τα ηπειρωτικά παραδοσιακά τρόφιμα. Δηλαδή, ή καθοδηγείς(που δεν το νομίζω) ή είναι λάθος διατυπωμένες οι ερωτήσεις(που το νομίζω). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Εμ... Ξέρετε ότι δεν πρόκειται ποτέ να μπει σας απαντήσει έτσι; Η κοπέλα έκανε το ερωτηματολόγιο απλά γιατί έπρεπε να το κάνει, να ξεμπερδέψει μια ώρα γρηγορότερα με το μεταπτυχιακό της μπας και βρει κάποια δουλειά, πάρει κανά μόριο κτλ. Το ανέβασε σε δυο τρια φόρα, fb, το έστειλε και σε κάποιον φίλο και απλά θα μπει σε καμία βδομάδα στο Google docs να μαζέψει τα αποτελέσματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 13 ώρες πριν, Speculoos είπε Εμ... Ξέρετε ότι δεν πρόκειται ποτέ να μπει σας απαντήσει έτσι; Η κοπέλα έκανε το ερωτηματολόγιο απλά γιατί έπρεπε να το κάνει, να ξεμπερδέψει μια ώρα γρηγορότερα με το μεταπτυχιακό της μπας και βρει κάποια δουλειά, πάρει κανά μόριο κτλ. Το ανέβασε σε δυο τρια φόρα, fb, το έστειλε και σε κάποιον φίλο και απλά θα μπει σε καμία βδομάδα στο Google docs να μαζέψει τα αποτελέσματα. γιατι ως γνωστον αυτό είναι και το νόημα του μεταπτυχιακού... επειδή εκανα μεταπτυχιακό στο ίδιο τμημα κυριολεκτικά ειχαμε μεγαλο ζόρι, αν το πήγαινα αυτό στον καθηγητή μου θα το απέρριπτε επιτόπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Και δημοσιευση παρακαλω https://www.mdpi.com/2071-1050/13/17/9975 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pi314 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το συγκεκριμένο journal θεωρείται από τα καλά πάντως.... με καλό impact factor: https://www.mdpi.com/about/announcements/2861 Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από pi314 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα