Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδια,

Εχω ενα σπιτι που το νοικιαζω εδω κ 10 χρονια κ πριν 3 χρονια μου ζητησαν μειωση  γιατι δυσκολευοντουσαν οικονομικα πραγμα που δεχτηκα κ το μειωσαμε στα 210€ απο 380€.Φετος λογω κοροναιου εχασα την δουλεια μ κ ζοριζομαι πολυ οικονομικα κ αυτο το ενοικιο ειναι το μοναδικο μου εισοδημα.Προκειται για κατοικια 128τμ με 3 υπνοδωματια, με μεγαλη αυλη,αποθηκη και παρκινγκ.

Και μη εχοντας αλλους πορους θελω να ανεβασω τη τιμη με τη ληξη του συμβολαιου, απλα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει καποιος πως πρεπει να κινηθώ και πότε να του το πω;

Επεξ/σία από icebreak
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, icebreak είπε

Προκειται για κατοικια 128τμ με 3 υπνοδωματια, με μεγαλη αυλη,αποθηκη και παρκινγκ.

αν δεν ειναι στη πλατεια βάθης αυτο παει πάνω απο 500. με ποια λογική δέχεσαι να χάνεις τοσα λεφτα?! Οταν λήξει πες του θέλω τοσα η φύγε, απλα πραματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

11 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

αν δεν ειναι στη πλατεια βάθης αυτο παει πάνω απο 500. με ποια λογική δέχεσαι να χάνεις τοσα λεφτα?! Οταν λήξει πες του θέλω τοσα η φύγε, απλα πραματα.

δεν ειναι πλατεια βαθης.ειχα καλη δουλεια τοτε και ειπα να τους βοηθησω αφου μπορω αλλα δεν το βλεπουν ολοι ετσι γιατι με την ανανεωση του συμβολαιου και την μειωση που τους εκανα,ενω ειχαμε κοινη θερμανση μου λενε αμεσως μετα να την πληρωνεις εσυ εμεις δεν θελουμε θερμανση.ειναι το ευχαριστω αυτο

8 λεπτά πριν, javavall είπε

Εδινα και 650 αμα δεν ειναι τελειως σαπιο

ειναι παλια κατασκευη αλλα το ειχα ανακαινισει.

το θεμα ειναι οτι ουτε θα θελουν να πληρωσουν παραπανω ουτε να φυγουν και θα μπλεξω με δικαστηρια

αμα φυγουν στο δινω :P

Επεξ/σία από icebreak
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, icebreak είπε

δεν ειναι πλατεια βαθης.ειχα καλη δουλεια τοτε και ειπα να τους βοηθησω αφου μπορω αλλα δεν το βλεπουν ολοι ετσι γιατι με την ανανεωση του συμβολαιου και την μειωση που τους εκανα,ενω ειχαμε κοινη θερμανση μου λενε αμεσως μετα να την πληρωνεις εσυ εμεις δεν θελουμε θερμανση.ειναι το ευχαριστω αυτο

ειναι παλια κατασκευη αλλα το ειχα ανακαινισει.

το θεμα ειναι οτι ουτε θα θελουν να πληρωσουν παραπανω ουτε να φυγουν και θα μπλεξω με δικαστηρια

αμα φυγουν στο δινω :P

Πότε λήγει το συμβόλαιο?

Αν ήταν για 3 χρόνια και έληξε τους ζητάς αύξηση και αν δεν μπορούν, τότε πρέπει να φύγουν!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Πότε λήγει το συμβόλαιο?

Αν ήταν για 3 χρόνια και έληξε τους ζητάς αύξηση και αν δεν μπορούν, τότε πρέπει να φύγουν!

τον Δεκεμβριο ληγει.να τους το πω απο τωρα για να εχουν και χρονο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, icebreak είπε

καλησπερα παιδια,

Εχω ενα σπιτι που το νοικιαζω εδω κ 10 χρονια κ πριν 3 χρονια μου ζητησαν μειωση  γιατι δυσκολευοντουσαν οικονομικα πραγμα που δεχτηκα κ το μειωσαμε στα 210€ απο 380€.Φετος λογω κοροναιου εχασα την δουλεια μ κ ζοριζομαι πολυ οικονομικα κ αυτο το ενοικιο ειναι το μοναδικο μου εισοδημα.Προκειται για κατοικια 128τμ με 3 υπνοδωματια, με μεγαλη αυλη,αποθηκη και παρκινγκ.

Και μη εχοντας αλλους πορους θελω να ανεβασω τη τιμη με τη ληξη του συμβολαιου, απλα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει καποιος πως πρεπει να κινηθώ και πότε να του το πω;

Αυτό που γράφεις είναι ΥΠΕΡΒΟΛΗ !!!

ΟΣΟ και να ήθελες να βοηθήσεις από 380€ πηγες στα 210€ !!!!!!

Δωμάτιο ενοικιάζες !!!!

Στο δια ταύτα: ΔΕΝ φεύγουν με τίποτα !!!!!! ΜΟΝΟ δικαστήριο και τρέχα γυρεύε. ΔΕΝ σε φθάνουν 2 χρόνια με normal συνθήκες !!!!

Γράφεις για Δεκέμβριο. Έχουν μισθωτηριο μέχρι τότε η όχι ?

Δημοσ.

τον Δεκεμβριο ληγει.να τους το πω απο τωρα για να εχουν και χρονο;

πες τους οταν ληξει να φύγουν. τιποτε άλλο. οταν ρωτήσουν γιατι (θα ρωτησουν σίγουρα),  πες τους έχω βρει άλλον με 600 ευρω ετσι απλα. Αρχή δεκεβρη τους το ξαναλές και αν δεν φύγουν την πρώτη μερα, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ, κινήσαι αμέσως νομικά. Μην χάνεις χρονο, όλοι έτσι την πατάνε.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Αυτό που γράφεις είναι ΥΠΕΡΒΟΛΗ !!!

ΟΣΟ και να ήθελες να βοηθήσεις από 380€ πηγες στα 210€ !!!!!!

Δωμάτιο ενοικιάζες !!!!

Στο δια ταύτα: ΔΕΝ φεύγουν με τίποτα !!!!!! ΜΟΝΟ δικαστήριο και τρέχα γυρεύε. ΔΕΝ σε φθάνουν 2 χρόνια με normal συνθήκες !!!!

Γράφεις για Δεκέμβριο. Έχουν μισθωτηριο μέχρι τότε η όχι ?

Ημουν καλα οικονομικα τοτε και επειδη δεν ειχα καποιο θεμα πιο πριν δεχτηκα συν οτι υπηρχε κ θεμα υγειας συγγενικου μ προσωπου και δεν ηθελα να ασχοληθω με ενοικιασεις.τωρα ομως και γω ζοριζομαι.εχουν μισθωτηριο μεχρι 31/12

Δημοσ.
Μόλις τώρα, icebreak είπε

Ημουν καλα οικονομικα τοτε και επειδη δεν ειχα καποιο θεμα πιο πριν δεχτηκα συν οτι υπηρχε κ θεμα υγειας συγγενικου μ προσωπου και δεν ηθελα να ασχοληθω με ενοικιασεις.τωρα ομως και γω ζοριζομαι.εχουν μισθωτηριο μεχρι 31/12

Σε καταλαβαίνω, πίστεψέ με.

Όμως, έμπλεξες γερά !

Γιατί ?

Πως θα φύγουν από τα 210€ να πάνε στα 380€ ΞΑΝΑ ? Δεν σου λέω παραπάνω.

Τους φέρθηκες ΑΨΟΓΑ αλλά άμα δεν έχουν δυνατότητα, θα παλουκοθουν όσο μπορούν.

ΥΓ. Δεν σου κάνω τον έξυπνο και εγώ έχω παρόμοια περίπτωση. Θα πρέπει να είσαι απόλυτος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Σε καταλαβαίνω, πίστεψέ με.

Όμως, έμπλεξες γερά !

Γιατί ?

Πως θα φύγουν από τα 210€ να πάνε στα 380€ ΞΑΝΑ ? Δεν σου λέω παραπάνω.

Τους φέρθηκες ΑΨΟΓΑ αλλά άμα δεν έχουν δυνατότητα, θα παλουκοθουν όσο μπορούν.

ΥΓ. Δεν σου κάνω τον έξυπνο και εγώ έχω παρόμοια περίπτωση. Θα πρέπει να είσαι απόλυτος.

κανεις το καλο και βρισκεις τον μπελα σου.αυτο καταλαβα 😕

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, icebreak είπε

Στις επαγγελματικές σχέσεις δεν χωρά συναισθητισμος.

Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι σαφές: ΠΟΥ θα βρουν σπίτι με 210€ !!!!!!

• Sad 1
Δημοσ.

Αυτος ειναι ο κανονας σε αυτον τον πλανητη.
Μην περιμενεις να λαβεις οτι δινεις,απλα το κανεις για να εισαι καλα με τον εαυτο σου.

• Like 1
Δημοσ.

Απο τη στιγμή που οι ίδιοι δεν έχουν λεφτά αποκλείεται να πάρεις παραπάνω . Επομένως τους διώχνεις με τη λήξη.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους ενημερώσεις οτι θα το χρειαστείς άμεσα με τη λήξη

Πιθανόν να σκεφτούν και για φέσια ,οπότε σε κάθε περίπτωση

ρώτα δικηγόρο που ασχολείται να σου πει τη πιο σύντομη διαδικασία έξωσης να είσαι προετοιμασμένος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...