phanispal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα, λόγω σημερινής εισαγωγής μιας συγγενούς στον Ευαγγελισμό, για να μπει κάποιος μέσα (η μάνα της η οποία είναι καθ' οδόν από επαρχία) απαιτείται να έχει αποτέλεσμα από μοριακό τεστ Covid. Ξέρετε κανένα που να βγάζει άμεσα το αποτέλεσμα; Δηλαδή όχι σε ένα 24ωρο, αλλά σε 2 ώρες ας πούμε. Είναι το Mikrolab στο Χαλάνδρι αλλά θέλουν να είναι εκεί μέχρι τις 19:00, κάτι που δε γίνεται εκτός κι αν διακτινιστούν.
Eddy_Gordo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Κανονικά με ραπιντ και γνωμάτευση θα πρέπει να σε βάλουν
kaliakman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Χρειάζεται PCR, Rapid ή self-test? Αν είναι το πρώτο δεν πρόκειται να βρεις σε λιγότερο από αρκετές ώρες. Για Rapid δες Βιοιατρικη, τα είχα σε περίπου 1μιση ώρα. Για self test, φαρμακείο και 20 λεπτά.
phanispal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Η κοπέλα ήταν ξεκάθαρη, μου είπε PCR. Η Βιοϊατρική μου είπε 48 ώρες, γέλασα. 9 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε Κανονικά με ραπιντ και γνωμάτευση θα πρέπει να σε βάλουν Της έστειλα να το ρωτήσει και αναμένω απάντηση, αλλά δε νομίζω.
kaliakman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, phanispal είπε Η κοπέλα ήταν ξεκάθαρη, μου είπε PCR. Η Βιοϊατρική μου είπε 48 ώρες, γέλασα. Δεν θα βρεις τόσο γρήγορα που θέλεις.
phanispal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, kaliakman είπε Δεν θα βρεις τόσο γρήγορα που θέλεις. Απλά ρωτάω μήπως παίζει και άλλο σαν το Mikrolab αλλά να μην έχει τον περιορισμό του χρόνου άφιξης.
giorgosvet Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 PCR σε λίγη ώρα είναι αδύνατο.Δεν είναι θέμα εργαστηρίου αλλά της ίδιας της διαδικασίας που δεν γίνεται να έχεις πολύ γρήγορα αποτελέσματα. Δεν θα έπρεπε όμως η μητέρα να έχει ήδη εμβολιαστεί?. 2
phanispal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Έχει εμβολιαστεί (δεν ξέρω αν έχει κάνει και τις δύο δόσεις βέβαια), αλλά δεν ξέρω και αν θα την έβαζαν μέσα χωρίς test αν ήταν πλήρως εμβολιασμένη.
Eddy_Gordo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 16 λεπτά πριν, phanispal είπε Η κοπέλα ήταν ξεκάθαρη, μου είπε PCR. Η Βιοϊατρική μου είπε 48 ώρες, γέλασα. Της έστειλα να το ρωτήσει και αναμένω απάντηση, αλλά δε νομίζω. Σορρυ δεν το διάβασα σωστά, αυτό είναι για αυτόν που θα κάνει την εισαγωγή. Για τον συγγενή αν εχει κανει τα εμβόλια δεν αρκεί; τωρα για pcr και τοσο γρήγορα μμμμ δεν 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Έχει εμβολιαστεί (δεν ξέρω αν έχει κάνει και τις δύο δόσεις βέβαια), αλλά δεν ξέρω και αν θα την έβαζαν μέσα χωρίς test αν ήταν πλήρως εμβολιασμένη. Με Ραπιντ και βεβαίωση ότι εχει κανει εμβόλιο δεν θα έχει θέμα.
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Αν μιλήσατε μόνο με την συγκεκριμένη υπάλληλο, μιλήστε με κάποια άλλη μήπως σας δώσει άλλη απάντηση, που σημαίνει μάλλον πως δεν είναι σίγουροι τι χρειάζονται. Που καταντήσαμε πάντως, να μην μπορεί να μπει άτομο της οικογένειας μέσα στο νοσοκομείο αν δεν έχει 100 πιστοποιητικά η αν δεν τα σκάσει για εξέταση. Κανονικά με πιστοποιητικό εμβολιασμού, rapid test και καμιά μάσκα έστω ffp2 έπρεπε να την άφηναν και να ήταν όλα εντάξει.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Για κοίτα αυτό απο το Ελ Βεν https://payments.iatriko.gr/?utm_source=aia&utm_medium=23032021_banner&utm_campaign=airport_covidtest Ολα να πάνε καλά.
xgol Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 34 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Αν μιλήσατε μόνο με την συγκεκριμένη υπάλληλο, μιλήστε με κάποια άλλη μήπως σας δώσει άλλη απάντηση, που σημαίνει μάλλον πως δεν είναι σίγουροι τι χρειάζονται. Που καταντήσαμε πάντως, να μην μπορεί να μπει άτομο της οικογένειας μέσα στο νοσοκομείο αν δεν έχει 100 πιστοποιητικά η αν δεν τα σκάσει για εξέταση. Κανονικά με πιστοποιητικό εμβολιασμού, rapid test και καμιά μάσκα έστω ffp2 έπρεπε να την άφηναν και να ήταν όλα εντάξει. Σαφως και δεν θα επρεπε να γινεται αυτο που λες. Αν ειχες τον δικο σου ανθρωπο, θα ηθελες να ελεγχεται ετσι ο συγγενης στο διπλανο κρεβατι και να μπορει να μεταδωσει τον κορονοιο; Δε το νομιζω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις