koutsis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 33 λεπτά πριν, van62 είπε Ναι ειμαι στην Vodafone αλλα ημουν και με τα 2 προηγουμενα κινητα και στο ιδιο σπιτι,για τουτο και μου φαινεται οτι το προβλημα ειναι δυστυχως στο κινητο οπως εξαλλου το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζουν χιλιαδες ανθρωποι οπως διαβαζω σε forums. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Μήπως άλλαξαν τίποτα κεραίες και για αυτό άλλαξε το σήμα; Μου φαίνεται πολύ περίεργο με άλλα κινητά να έχεις 3 μπάρες και με το 12 μόνο μια. Το δοκίμασες τώρα τελευταία με άλλο κινητό;
Macosj Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, koutsis είπε Ακριβώς. Ένα τυχαίο android των 200€ που λέγαμε πιο πάνω 😂 Δε θα συγκρίνω ένα κινητό των 1000 που θα βγει με ένα των 200. Αυτό είναι τρελό. Αμφισβήτησες την τεχνολογία αυτή και είπες ότι η αππλε θα φτιάξει κάτι καλύτερο. Σου έδειξα ότι είναι ήδη τέλειο, έχει αναπτυχθεί εδώ και 2 χρονια κανένας δεν περίμενε το μήλο 58 λεπτά πριν, koutsis είπε Αλήθεια τώρα, το οτι σχηματίζετε την άποψή σας από τυχαία βίντεο στο you tube με ξεπερνάει! Στο βίντεο 1" που έβαλες, ίσα ίσα ακουμπάει την μύτη του δαχτυλου στην οθόνη και ξεκλειδώνει! Αλήθεια τώρα πιστεύεις ότι διάβασε όλο το δακτυλικο αποτύπωμα και ξεκλειδώσε το κινητό με ασφάλεια σε αυτό το video? Δεν χρειάζονται βίντεο από το YouTube. Το ζούμε καθημερινά, έτσι ξεκλειδώνει και το δικό μου. Ούτε 0,2 sec δε θέλει για να το αναγνωρίσει. Και όχι δεν ξεκλειδώνει με άλλο δάκτυλο 55 λεπτά πριν, adi32 είπε Έλα να το ανοίξεις και στο χαρίζω Άφησε το φίλε, ο Έλληνας δεν καταλαβαίνει. Τσάμπα ενέργεια χαλάμε, ο τύπος είναι φανατικός μηλος 2
adi32 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 20 λεπτά πριν, Macosj είπε Δε θα συγκρίνω ένα κινητό των 1000 που θα βγει με ένα των 200. Αυτό είναι τρελό. Αμφισβήτησες την τεχνολογία αυτή και είπες ότι η αππλε θα φτιάξει κάτι καλύτερο. Σου έδειξα ότι είναι ήδη τέλειο, έχει αναπτυχθεί εδώ και 2 χρονια κανένας δεν περίμενε το μήλο Δεν χρειάζονται βίντεο από το YouTube. Το ζούμε καθημερινά, έτσι ξεκλειδώνει και το δικό μου. Ούτε 0,2 sec δε θέλει για να το αναγνωρίσει. Και όχι δεν ξεκλειδώνει με άλλο δάκτυλο Άφησε το φίλε, ο Έλληνας δεν καταλαβαίνει. Τσάμπα ενέργεια χαλάμε, ο τύπος είναι φανατικός μηλος Καλό είναι να μην είμαστε φανατικοί ειδικά με ένα μονοπώλιο και να μπορούμε να διαλέγουμε. Ούτε να κρίνουμε από κάτι που δεν έχουμε δει ή έχουμε δει απλά παραδείγματα από κακες συσκευές σε χέρια άσχετων. Στο Android είναι πολύ πιο εύκολο να καταστρέψει κάποιος άσχετος τη συσκευή
van62 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 47 λεπτά πριν, koutsis είπε Μήπως άλλαξαν τίποτα κεραίες και για αυτό άλλαξε το σήμα; Μου φαίνεται πολύ περίεργο με άλλα κινητά να έχεις 3 μπάρες και με το 12 μόνο μια. Το δοκίμασες τώρα τελευταία με άλλο κινητό; Ναι με το iphone 7,δυστυχως κατι παιζει με το 12. Διαβαζω παρα πολλα παραπονα με αυτο το θεμα. 1
apostolisd Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Αυτό που ανέκαθεν ήλπιζα ως αναβάθμιση του touchId είναι το να λειτουργεί σε όλη την οθόνη. Το μεγαλύτερο προτέρημα του faceId για μένα είναι η "μία κίνηση" για να ανοίξεις ειδοποιήσεις, που προσωπικά είναι πάνω κάτω οι μισές φορές που θέλω να ξεκλειδώσω την οθόνη. Με δακτυλικό, είτε off είτε on-screen (αν δεν υποστηρίζεται σε όλη την οθόνη) απαιτούνται 2 κινήσεις, swipe/tap για το notif και μετά το authentication. Αν λοιπόν η Apple φτιάξει αυτό, χαλάλι. Αν είναι απλά σε ένα σημείο στην οθόνη, τότε είναι πραγματικά καθυστερημένη προσθήκη και ελπίζω να μην παρουσιαστεί ως main feature 😐
intruder99 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, koutsis είπε Και πιστεύεις ότι αυτό το πράγμα σου παρέχει ασφάλεια; μισό δευτερόλεπτο με τη μύτη του δαχτυλου! Αλλά εντάξει, από κινεζο των 140€ δεν περίμενα κάτι περισσότερο. Μου αρέσει που χαίρεστε κιόλας! Δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύουμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχω μόνο δυο δακτυλικά αποτυπώματα αποθηκευμένα και δεν μπορώ να το ανοίξω με κανένα άλλο δάχτυλο.
korakios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, intruder99 είπε Δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύουμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχω μόνο δυο δακτυλικά αποτυπώματα αποθηκευμένα και δεν μπορώ να το ανοίξω με κανένα άλλο δάχτυλο. ναι αλλά τρέχει Android και είναι πραγματικότητα
Canedra Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Στις 25/6/2021 στις 4:25 ΜΜ, DanielRGr είπε Χαιρετισματα απο την Samsung, υπαρχει απο το S10 Ναι αλλα δε λεγεται touch ID, οπως και η οθονη δεν ειναι η θρυλικη Retina (Boutari)
intruder99 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 11 λεπτά πριν, korakios είπε ναι αλλά τρέχει Android και είναι πραγματικότητα Για όσους θέλουν αποκλειστικά iOS είναι μια θετική εξέλιξη. Αλλά σαφώς και δεν έχει κάποια αξία ως τεχνολογικό επίτευγμα. Αυτό προσπαθούμε να εξηγήσουμε. 1
korakios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, intruder99 είπε Για όσους θέλουν αποκλειστικά iOS είναι μια θετική εξέλιξη. Αλλά σαφώς και δεν έχει κάποια αξία ως τεχνολογικό επίτευγμα. Αυτό προσπαθούμε να εξηγήσουμε. Εννοείται ,απλά είναι καινοτομία για iphone . Τώρα αν προϋπάρχει σε άλλα κινητά ,είναι αδιάφορο
Dinos1973 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, van62 είπε Ναι ειμαι στην Vodafone αλλα ημουν και με τα 2 προηγουμενα κινητα και στο ιδιο σπιτι,για τουτο και μου φαινεται οτι το προβλημα ειναι δυστυχως στο κινητο οπως εξαλλου το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζουν χιλιαδες ανθρωποι οπως διαβαζω σε forums. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Το πρόβλημα είναι η Vodafone, το σήμα που έβλεπες δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, δυστυχώς η Vodafone έχει πολλά προβλήματα, σε πολλά σημεία στην Αθήνα ενώ έχεις σήμα δεν μπορείς να κανείς κλήση, δεν τους ενδιαφέρει και πολύ, διότι καλύπτουν τις σοβαρές ανεπάρκειες τους με πολύ μπούκωμα με διαφημίσεις παντού….. 1 1
kostas903 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Στις 25/6/2021 στις 3:32 ΜΜ, Chris Andriopoulos είπε απίστευτη καινοτομία, μπράβο apple. Έχεις δουλέψει ποτέ το Face ID? Τον καλύτερο επεξεργαστή σε κινητά στον πλανήτη Γη? Ατσάλι σε κατασκευή και την πιο ποιοτική κατασκευή στον κόσμο? Αλουμίνιο η apple μετά από 1-2 χρόνια αλουμίνιο όλοι και τέλος οι πλαστικούρες.Θα μιλήσεις για καινοτομίες; 2
adi32 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 17 λεπτά πριν, kostas903 είπε Έχεις δουλέψει ποτέ το Face ID? Αυτο που δεν δουλευει με μασκα και πρεπει να αγορασεις ρολοι Apple?
Mr.Calavera Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 25/6/2021 στις 4:24 ΜΜ, kundi είπε φτιάξτε πρώτα τις οθόνες oled στο 12 ηταν μεγαλη απογοητευση , το πουλησα και αγορασα το11pro Max η νυχτα με την μερα στην oled,ακομα και του x οled καλητερη , Touch ID πλαι ,θελω Αυτό το θέμα με τις τραγικές oled στα 12αρια (απλά, pro, pro max) απορώ πως δεν έχει γίνει βούκινο. Έβαλα δίπλα δίπλα το δικό μ iPhone 12 και το Huawei των 300 ευρώ ενός φίλου και έκλαψα. Sad but true... Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2021 από Mr.Calavera 2
intruder99 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 8 λεπτά πριν, Mr.Calavera είπε Αυτό το θέμα με τις τραγικές oled στα 12αρια (απλά, pro, pro max) απορώ πως δεν έχει γίνει βούκινο. Έβαλα δίπλα δίπλα το δικό μ iPhone 12 και το Xiaomi των 300 ευρώ ενός φίλου και έκλαψα. Sad but true... Να φαίνεται ωραία το δαγκωμένο μηλαράκι και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα