hellghan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, adi32 είπε για να σου αλλαξουν σπασμενη οθονη πρεπει να βαλεις το αποτυπωμα? οχι δεν εννοώ αυτό. το touch id/face id ειναι δεμενο με την πλακέτα. αν χαλάσει δεν φτιάχνεται θελει αλλαγη πλακετας με το Module του face id/touch id. αν βάλουν δακτυλικο αποτυπωμα κατω απο την οθονη και δεν ειναι ξεχωριστο module οπως στα samsung πχ τοτε σιγουρα θα κλειδωσουν την οθονη με την μητρικη. οπως εκαναν και με τις καμερες στην 12 σειρα. εχει κλειδωσει face id/μπαταρια/καμερες ηδη. αν ειναι να τα κλειδωσει και οθονη την βαψαμε
ff7lucas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 σανό 8 ώρες πριν, NOODLE είπε Αυτό που λέτε ότι τα κινητά των 200€ έχουν αισθητήρα κάτω από την οθόνη.. τα έχετε δει πως δουλευουν; Ακόμα και στα high end είναι για γέλια.. θα δείτε από φθινόπωρο αν το βάλει η Apple πως θα δουλεύει... Καμία σχέση με οτιδήποτε ξέρουμε εκεί έξω. the truth is out there?
NOODLE Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 51 λεπτά πριν, ff7lucas είπε σανό the truth is out there? Android φαν ειμαι αλλά δεν το έγραψα γιατί ήθελα να δω αντιδράσεις και να γελάω.
Macosj Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 10 ώρες πριν, NOODLE είπε Αυτό που λέτε ότι τα κινητά των 200€ έχουν αισθητήρα κάτω από την οθόνη.. τα έχετε δει πως δουλευουν; Ακόμα και στα high end είναι για γέλια.. θα δείτε από φθινόπωρο αν το βάλει η Apple πως θα δουλεύει... Καμία σχέση με οτιδήποτε ξέρουμε εκεί έξω. Μία χαρά δουλεύουν, γρηγορότερα ανοίγουν από τα face id 10 ώρες πριν, DTsuras είπε Αυτα ελεγα και εγω και δεν εφευγα απο το 7αρι μου.. εμ ελα που δεν δινεις καθολου σημασια μολις το παρεις απο τα χερια σου..τουλαχιστον εγω. Κατι λενε οτι του χρονου θα παει απο πανω ωστε να μην υπαρχει το notch, θα δουμε! Σε σχέση με το 7αρι ναι. Σε σχέση με το note 20 μου όχι
koutsis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, Macosj είπε Μία χαρά δουλεύουν, γρηγορότερα ανοίγουν από τα face id 🤣🤣🤣🤣 1 1
Macosj Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, koutsis είπε 🤣🤣🤣🤣 ούτε 0,5 sec Πάρε ένα τυχαίο. Πόσο πιο γρήγορα να πάει
adi32 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Macosj είπε ούτε 0,5 sec Πάρε ένα τυχαίο. Πόσο πιο γρήγορα να πάει Τώρα εσύ μιλάς για κάτι που δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα 😀😀😀 Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2021 από adi32
koutsis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 32 λεπτά πριν, Macosj είπε ούτε 0,5 sec Πάρε ένα τυχαίο. Πόσο πιο γρήγορα να πάει Ακριβώς. Ένα τυχαίο android των 200€ που λέγαμε πιο πάνω 😂 1
adi32 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, koutsis είπε Ακριβώς. Ένα τυχαίο android των 200€ που λέγαμε πιο πάνω 😂 Να και ένα από κινητό των 160€ VID-20210626-WA0000.mp4 Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2021 από adi32 1
koutsis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, adi32 είπε Να και ένα από κινητό των 140€ VID-20210626-WA0000.mp4 Αλήθεια τώρα, το οτι σχηματίζετε την άποψή σας από τυχαία βίντεο στο you tube με ξεπερνάει! Στο βίντεο 1" που έβαλες, ίσα ίσα ακουμπάει την μύτη του δαχτυλου στην οθόνη και ξεκλειδώνει! Αλήθεια τώρα πιστεύεις ότι διάβασε όλο το δακτυλικο αποτύπωμα και ξεκλειδώσε το κινητό με ασφάλεια σε αυτό το video? Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2021 από koutsis 2
adi32 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, koutsis είπε Αλήθεια τώρα, το οτι σχηματίζετε την άποψή σας από τυχαία βίντεο στο you tube με ξεπερνάει! Στο βίντεο 1" που έβαλες, ίσα ίσα ακουμπάει την μύτη του δαχτυλου στην οθόνη και ξεκλειδώνει! Αλήθεια τώρα πιστεύεις ότι διάβασε όλο το δακτυλικο αποτύπωμα και ξεκλειδώσε το κινητό με ασφάλεια σε αυτό το video? Το βίντεο αυτό είναι δικό μου αν πρόσεξες την ώρα και το τράβηξα τώρα 1
koutsis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, adi32 είπε Το βίντεο αυτό είναι δικό μου αν πρόσεξες την ώρα και το τράβηξα τώρα Και πιστεύεις ότι αυτό το πράγμα σου παρέχει ασφάλεια; μισό δευτερόλεπτο με τη μύτη του δαχτυλου! Αλλά εντάξει, από κινεζο των 140€ δεν περίμενα κάτι περισσότερο. Μου αρέσει που χαίρεστε κιόλας!
Dinos1973 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, van62 είπε Καλα ας διορθωσoυν πρωτα το προβλημα με τα iphone 12 που εχουν με το σημα κινητης και μετα ας προχωρησουν σε τετοιες πολυτελειες.Ας κανουν τον κοπο οι αχρηστοι που μονο το ονομα τους εχει μεινει και η φημη,να δουν σε forum ποσες χιλιαδες παραπονα εχουν οι κατοχοι με το σημα και βλεπουμε.Σε προηγουμενες συσκευες ειχα 4 γραμμες σημα μεσα στο σπιτι και με το αχρηστο 12 που πηρα εχω μολις 1 γραμμη , χανω κλησεις και για να μιλησω τρeχω στο παραθυρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΚΡΥΑ απο iphone 12..... Εάν είστε στο μαγικό κόσμο τις Vodafone μην απορείς για την ποιότητα του σήματος……. 1
adi32 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, koutsis είπε Και πιστεύεις ότι αυτό το πράγμα σου παρέχει ασφάλεια; μισό δευτερόλεπτο με τη μύτη του δαχτυλου! Αλλά εντάξει, από κινεζο των 140€ δεν περίμενα κάτι περισσότερο. Μου αρέσει που χαίρεστε κιόλας! Έλα να το ανοίξεις και στο χαρίζω 4
van62 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 8 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Εάν είστε στο μαγικό κόσμο τις Vodafone μην απορείς για την ποιότητα του σήματος……. Ναι ειμαι στην Vodafone αλλα ημουν και με τα 2 προηγουμενα κινητα και στο ιδιο σπιτι,για τουτο και μου φαινεται οτι το προβλημα ειναι δυστυχως στο κινητο οπως εξαλλου το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζουν χιλιαδες ανθρωποι οπως διαβαζω σε forums. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα