Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, adi32 είπε

για να σου αλλαξουν σπασμενη οθονη πρεπει να βαλεις το αποτυπωμα?

οχι δεν εννοώ αυτό.

το touch id/face id ειναι δεμενο με την πλακέτα. αν χαλάσει δεν φτιάχνεται θελει αλλαγη πλακετας με το Module του face id/touch id.

αν βάλουν δακτυλικο αποτυπωμα κατω απο την οθονη και δεν ειναι ξεχωριστο module οπως στα samsung πχ τοτε σιγουρα θα κλειδωσουν την οθονη με την μητρικη. οπως εκαναν και με τις καμερες στην 12 σειρα.

εχει κλειδωσει face id/μπαταρια/καμερες ηδη. αν ειναι να τα κλειδωσει και οθονη την βαψαμε

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σανό

8 ώρες πριν, NOODLE είπε

Αυτό που λέτε ότι τα κινητά των 200€ έχουν αισθητήρα κάτω από την οθόνη.. τα έχετε δει πως δουλευουν; Ακόμα και στα high end είναι για γέλια.. θα δείτε από φθινόπωρο αν το βάλει η Apple πως θα δουλεύει... Καμία σχέση με οτιδήποτε ξέρουμε εκεί έξω.

the truth is out there?

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, ff7lucas είπε

σανό

the truth is out there?

Android φαν ειμαι αλλά δεν το έγραψα γιατί ήθελα να δω αντιδράσεις και να γελάω.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, NOODLE είπε

Αυτό που λέτε ότι τα κινητά των 200€ έχουν αισθητήρα κάτω από την οθόνη.. τα έχετε δει πως δουλευουν; Ακόμα και στα high end είναι για γέλια.. θα δείτε από φθινόπωρο αν το βάλει η Apple πως θα δουλεύει... Καμία σχέση με οτιδήποτε ξέρουμε εκεί έξω.

Μία χαρά δουλεύουν, γρηγορότερα ανοίγουν από τα face id 

10 ώρες πριν, DTsuras είπε

Αυτα ελεγα και εγω και δεν εφευγα απο το 7αρι μου.. εμ ελα που δεν δινεις καθολου σημασια μολις το παρεις απο τα χερια σου..τουλαχιστον εγω.

Κατι λενε οτι του χρονου θα παει απο πανω ωστε να μην υπαρχει το notch, θα δουμε!

Σε σχέση με το 7αρι ναι. Σε σχέση με το note 20 μου όχι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Macosj είπε

ούτε 0,5 sec

Πάρε ένα τυχαίο. Πόσο πιο γρήγορα να πάει 

Τώρα εσύ μιλάς για κάτι που δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα 😀😀😀

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Macosj είπε

ούτε 0,5 sec

Πάρε ένα τυχαίο. Πόσο πιο γρήγορα να πάει 

Ακριβώς. Ένα τυχαίο android των 200€ που λέγαμε πιο πάνω  😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, koutsis είπε

Ακριβώς. Ένα τυχαίο android των 200€ που λέγαμε πιο πάνω  😂

Να και ένα από κινητό των 160€

Επεξ/σία από adi32
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, adi32 είπε

Να και ένα από κινητό των 140€

Αλήθεια τώρα, το οτι σχηματίζετε την άποψή σας από τυχαία βίντεο στο you tube με ξεπερνάει! Στο βίντεο 1" που έβαλες, ίσα ίσα ακουμπάει την μύτη του δαχτυλου στην οθόνη και ξεκλειδώνει! Αλήθεια τώρα πιστεύεις ότι διάβασε όλο το δακτυλικο αποτύπωμα και ξεκλειδώσε το κινητό με ασφάλεια σε αυτό το video?

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, koutsis είπε

Αλήθεια τώρα, το οτι σχηματίζετε την άποψή σας από τυχαία βίντεο στο you tube με ξεπερνάει! Στο βίντεο 1" που έβαλες, ίσα ίσα ακουμπάει την μύτη του δαχτυλου στην οθόνη και ξεκλειδώνει! Αλήθεια τώρα πιστεύεις ότι διάβασε όλο το δακτυλικο αποτύπωμα και ξεκλειδώσε το κινητό με ασφάλεια σε αυτό το video?

Το βίντεο αυτό είναι δικό μου αν πρόσεξες την ώρα και το τράβηξα τώρα 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, adi32 είπε

Το βίντεο αυτό είναι δικό μου αν πρόσεξες την ώρα και το τράβηξα τώρα 

Και πιστεύεις ότι αυτό το πράγμα σου παρέχει ασφάλεια;  μισό δευτερόλεπτο με τη μύτη του δαχτυλου! Αλλά εντάξει, από κινεζο των 140€ δεν περίμενα κάτι περισσότερο. Μου αρέσει που χαίρεστε κιόλας!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, van62 είπε

Καλα ας διορθωσoυν πρωτα το προβλημα με τα iphone 12  που εχουν με το σημα κινητης και μετα ας προχωρησουν σε τετοιες πολυτελειες.Ας κανουν τον κοπο οι αχρηστοι που μονο το ονομα τους εχει μεινει και η φημη,να δουν σε forum ποσες χιλιαδες παραπονα εχουν οι κατοχοι με το σημα και βλεπουμε.Σε προηγουμενες συσκευες ειχα 4 γραμμες σημα μεσα στο σπιτι και με το αχρηστο 12 που πηρα εχω μολις 1 γραμμη , χανω κλησεις και για να μιλησω τρeχω στο παραθυρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΚΡΥΑ απο iphone 12.....

IMG_1478.jpg

Εάν είστε στο μαγικό κόσμο τις Vodafone μην απορείς για την ποιότητα του σήματος…….

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, koutsis είπε

Και πιστεύεις ότι αυτό το πράγμα σου παρέχει ασφάλεια;  μισό δευτερόλεπτο με τη μύτη του δαχτυλου! Αλλά εντάξει, από κινεζο των 140€ δεν περίμενα κάτι περισσότερο. Μου αρέσει που χαίρεστε κιόλας!

Έλα να το ανοίξεις και στο χαρίζω 

• Like 4
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Εάν είστε στο μαγικό κόσμο τις Vodafone μην απορείς για την ποιότητα του σήματος…….

Ναι ειμαι στην Vodafone αλλα ημουν και με τα 2 προηγουμενα κινητα και στο ιδιο σπιτι,για τουτο και μου φαινεται οτι το προβλημα ειναι δυστυχως στο κινητο οπως εξαλλου το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζουν χιλιαδες ανθρωποι οπως διαβαζω σε forums. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...