dvlsakos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Ola150 είπε Έχουμε καεί τόσο πολύ από τους "ασφαλιστές" που πραγματικά θέλω να χάσουν τις "δουλειές" τους. Η anytime/interamerican και μάλλον και οι υπόλοιπες, σου δίνουν κάποια έκπτωση παραπάνω αν ασφαλίσεις όλα τα αμάξια σε αυτούς. Σε αυτές τις 2 περιπτώσεις ασφαλιστριών δεν είχαμε ποτέ τέτοια έκπτωση γιατί πάντα άλλαζαν τις εταιρίες και ποτέ δεν ασφάλιζαν όλα τα αυτοκίνητα σε μια εταιρία. θες ρε φιλε δηλαδη να χασει την δουλεια του ενας ανθρωπος που τρεφει την οικογενεια του και τα παιδια του επειδη δεν μπορεσε να βρει καλυτερη τιμη απο το ιντερνετ ? εσενα θα σου αρεσε να πεινασει η δικια σου ? τι ειναι αυτα που λετε πραγματικα.... ολα τα επαγγελματα υπαρχουν για καποιο λογο , τον υδραυλικο γιατι να τον πληρωσεις αν σου κανει μια δουλεια ακομα και ενα λαστιχακι να αλλαξει ? ο διαμεσολαβητης δηλαδη στο πηγαδι κατουρησε ? την τιμη που θα σου δωσει ο ασφαλιστης δεν θα την βγαλει απο το μυαλο του, υπαρχει πλατφορμα οπου τις βγαζει αυτοματα , δεν ειναι δικο του το μαγαζι για να βαλει οτι τιμη γουσταρει αυτος. αν ειναι σωστος θα σου δωσει την καλυτερη τιμη που βγαζει σε αυτον. οπως και αν η τιμη ειναι πχ κατα 10 ευρω παραπανω δεν ειναι υπολογισμενη η προμηθεια του μεσα. για το αν υπαρχουν διαφορες στις τιμες ιντερνετικα κανονικα θα επρεπε να βαζετε με την νομοθεσεια και τους αρμοδιους γιατι κανονικα αυτο ειναι παρονομο και θα επρεπε να υπαρχει ενα τιμολογιο για ολους. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2021 από dvlsakos
agnostos13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alexiko είπε Παιδιά για κάτι ιστορίες που διαβάζω περί διπλασίων τιμών κλπ κλπ, απλά ρωτήστε αλλού. Ήμαρτον πια. Υδραυλικό/ηλεκτρολόγο κλπ να φωνάξετε και να είναι ακριβός ή όχι καλός απλά θα φωνάξτε άλλο. Σύμφωνοι! Άλλος όμως σου λέει, αν μπορώ να το φτιάξω μόνος μου με λιγότερο κόστος γιατί να πληρώσω υδραυλικό, ηλεκτρολόγο, μηχανικό, ασφαλιστή κλπ; Αντίστοιχα υπάρχουν και αυτοί που λένε οτι δεν έχω χρόνο ή γνώσεις να ασχοληθώ να το κάνω ο ίδιος οπότε αναγκαστικά πληρώνω έναν να το κάνει για εμένα. Τόσο απλά! Αυτό που συζητάμε όμως είναι αν τελικά είναι vfm ο ασφαλιστής ή όχι (συνυπολογίζοντας φυσικά στην τιμή τις όποιες πρόσθετες υπηρεσίες παρέχει). ΥΓ. Όπως φαίνεται από τα σχόλια υπάρχουν περιπτώσεις που τιμάνε τα λεφτά που παίρνουν και άλλοι που ενεργούν απλά ως πρακτορείο για την ασφαλιστική...θα μου πεις και φθηνός και καλός γίνεται...πιθανότατα όχι! Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2021 από agnostos13 1
alexiko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Σύμφωνοι! Άλλος όμως σου λέει, αν μπορώ να το φτιάξω μόνος μου με λιγότερο κόστος γιατί να πληρώσω υδραυλικό, ηλεκτρολόγο, μηχανικό, ασφαλιστή κλπ; Αντίστοιχα υπάρχουν και αυτοί που λένε οτι δεν έχω χρόνο ή γνώσεις να ασχοληθώ να το κάνω ο ίδιος οπότε αναγκαστικά πληρώνω έναν να το κάνει για εμένα. Τόσο απλά! Αυτό που συζητάμε όμως είναι αν τελικά είναι vfm ο ασφαλιστής ή όχι (συνυπολογίζοντας φυσικά στην τιμή τις όποιες πρόσθετες υπηρεσίες παρέχει). ΥΓ. Όπως φαίνεται από τα σχόλια υπάρχουν περιπτώσεις που τιμάνε τα λεφτά που παίρνουν και άλλοι που ενεργούν απλά ως πρακτορείο για την ασφαλιστική...θα μου πεις και φθηνός και καλός γίνεται...πιθανότατα όχι! Αν νομίζω ότι μπορώ να το φτιάξω; Και καλός και φθηνός υπάρχει αν ψάξεις. Αν όμως θες την φθηνότερη εταιρία ακόμα και για 2€ θα σου πω απλά ότι το φθηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλιά (και πλέον όχι όλα μερικά είναι πολύ καλομαθημένα 😂 ).
agnostos13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 19 λεπτά πριν, alexiko είπε Αν νομίζω ότι μπορώ να το φτιάξω; Και καλός και φθηνός υπάρχει αν ψάξεις. Αν όμως θες την φθηνότερη εταιρία ακόμα και για 2€ θα σου πω απλά ότι το φθηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλιά (και πλέον όχι όλα μερικά είναι πολύ καλομαθημένα 😂 ). Μα δεν κάνουμε σύγκριση φθηνών και ακριβών εταιρειών εδώ, μόνο αν αξίζει να πληρώνεις ασφαλιστή συζητάμε...
alexiko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, agnostos13 είπε Μα δεν κάνουμε σύγκριση φθηνών και ακριβών εταιρειών εδώ, μόνο αν αξίζει να πληρώνεις ασφαλιστή συζητάμε... Το αν αξίζει είναι θέμα value for money... 1
dvlsakos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 59 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Μα δεν κάνουμε σύγκριση φθηνών και ακριβών εταιρειών εδώ, μόνο αν αξίζει να πληρώνεις ασφαλιστή συζητάμε... Δεν τον πληρώνουμε εμείς τον ασφαλιστή. Ο ασφαλιστής πληρώνεται από την εταιρία. Αυτη είναι υπεύθυνη για την τιμή του συμβόλαιου που θα πάρει ο ασφαλιστής. Δεν υπολογίζονται παραπάνω λεφτά στο συμβόλαιο για τον ασφαλιστή.
agnostos13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, dvlsakos είπε Δεν τον πληρώνουμε εμείς τον ασφαλιστή. Ο ασφαλιστής πληρώνεται από την εταιρία. Αυτη είναι υπεύθυνη για την τιμή του συμβόλαιου που θα πάρει ο ασφαλιστής. Δεν υπολογίζονται παραπάνω λεφτά στο συμβόλαιο για τον ασφαλιστή. Δεν παίρνει ποσοστό του συμβολαίου ο ασφαλιστής;
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 11 λεπτά πριν, dvlsakos είπε Δεν τον πληρώνουμε εμείς τον ασφαλιστή. Ο ασφαλιστής πληρώνεται από την εταιρία. Αυτη είναι υπεύθυνη για την τιμή του συμβόλαιου που θα πάρει ο ασφαλιστής. Δεν υπολογίζονται παραπάνω λεφτά στο συμβόλαιο για τον ασφαλιστή. Κατω κατω στο σύνολο το ασφαλιστήριο έχει την αμοιβή του ασφαλιστή.
dvlsakos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Κατω κατω στο σύνολο το ασφαλιστήριο έχει την αμοιβή του ασφαλιστή. Όχι δεν την έχει , αυτό είναι το δικαίωμα της εταιρίας στο συμβόλαιο 18 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Δεν παίρνει ποσοστό του συμβολαίου ο ασφαλιστής; Ναι λαμβάνει , λογικό δεν είναι? Δεν πρέπει να αμειφθεί κάπως για την δουλειά του? Υπηρεσία παρέχει. Έχει ακούσει ποτέ να καλούν τον διαμεσολαβητή το βράδυ μετά τα μεσάνυχτα γιατί δεν ήξερε ο πελάτης ποια οδική βοήθεια έχει και ήταν αγχωμενος στη μέση του δρόμου. Ο διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα στον πελάτη Αλλά δεν καθορίζει την τιμή του ασφαλίστρου αυτός ούτε υπολογίζεται έξτρα κόστος στο ασφαλιστρο για την προμήθεια τού.
Master-X Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Στις 29/6/2021 στις 2:39 ΜΜ, Ola150 είπε Ας παραθέσω κι εγώ την εμπειρία μου αν και δεν την ζήτησε κανένας. Όλα αυτά τα χρόνια οι γονείς μου ασφάλιζαν σε μια γνωστή τους τα αυτοκίνητα/τρακτέρ, μετά άλλαξαν σε μια άλλη γνωστή τους λόγω καλύτερων τιμών. Τα τελευταία 2 χρόνια τα ασφαλίζω όλα από το ίντερνετ κι αυτό γιατί οι τιμές ήταν τραγικά υψηλές με τεράστια διαφορά. Αναφέρω αυτοκίνητο το οποίο η ασφαλίστρια έδινε προσφορά 135€ για 6 μήνες και στο ίντερνετ έβρισκες 150€ για 1 χρόνο με ίδιες ή και περισσότερες καλύψεις. Προφανώς την είχα πάρει τηλέφωνο και της είχα πει πως θα τα ασφαλίσω από το ίντερνετ και μου απάντησε πως θα είναι απρόσωπα και δεν θα έχεις κάποιον να σε προσέξει, όπου απάντησα πως για 500€ που θα γλιτώσω στο σύνολο, το προτιμώ. Το θυμήθηκα γιατί σήμερα με πήρε τηλέφωνο προφανώς για να ασφαλίσει πάλι τα αυτοκίνητα και τα τρακτέρ, μετά από συνομιλία που είχε με τη μητέρα μου. Τώρα της είπε πως και καλά μάλωσε με τις ασφαλιστικές και θα μας δώσει τις ίδιες τιμές που βρίσκουμε online. Δεν της απάντησα καν, είπα μόνο στη μητέρα μου να της μιλήσει και να της πει πως πλέον το πουλάκι πέταξε, άλλα λεφτά δεν παίρνει από εμάς. Έχουμε καεί τόσο πολύ από τους "ασφαλιστές" που πραγματικά θέλω να χάσουν τις "δουλειές" τους. Η anytime/interamerican και μάλλον και οι υπόλοιπες, σου δίνουν κάποια έκπτωση παραπάνω αν ασφαλίσεις όλα τα αμάξια σε αυτούς. Σε αυτές τις 2 περιπτώσεις ασφαλιστριών δεν είχαμε ποτέ τέτοια έκπτωση γιατί πάντα άλλαζαν τις εταιρίες και ποτέ δεν ασφάλιζαν όλα τα αυτοκίνητα σε μια εταιρία. Αν κάποτε βρεθεί κάποιος που να κάνει την δουλειά του σωστά, προφανώς θα δώσω το κάτι παραπάνω. Για 10-20-30 ευρώ αν ξέρω ότι ο άλλος θα με προσέξει, θα το κάνω, δεν με πειράζει. Αυτό που λέτε για τους ασφαλιστές είναι άσχημο , επειδή συναντήσατε μία που δεν έψαχνε τις εταιρείες της , ο σωστός είναι ασφαλιστής είναι το Α και το Ω σε περίπτωση σωστής κάλυψης και ζημίας , απλά πέσατε σε λάθος ασφαλιστριες, εμένα και χαμηλότερη τιμή από Anytime έχει δώσει , και Anytime μου είχε δώσει μια φορά και πάντα με καλύψεις όπως συμβούλευε και όλα καλά 1
adi32 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Καλώς ή κακώς κάποια επαγγέλματα χάνονται ή περιορίζονται λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας. Οι λίγοι και καλοί θα παραμείνουν 1
agnostos13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, dvlsakos είπε Όχι δεν την έχει , αυτό είναι το δικαίωμα της εταιρίας στο συμβόλαιο Ναι λαμβάνει , λογικό δεν είναι? Δεν πρέπει να αμειφθεί κάπως για την δουλειά του? Υπηρεσία παρέχει. Έχει ακούσει ποτέ να καλούν τον διαμεσολαβητή το βράδυ μετά τα μεσάνυχτα γιατί δεν ήξερε ο πελάτης ποια οδική βοήθεια έχει και ήταν αγχωμενος στη μέση του δρόμου. Ο διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα στον πελάτη Αλλά δεν καθορίζει την τιμή του ασφαλίστρου αυτός ούτε υπολογίζεται έξτρα κόστος στο ασφαλιστρο για την προμήθεια τού. Εσύ έγραψες οτι δεν πληρώνει ο πελάτης τον ασφαλιστή! Φαντάζομαι καταλαβαίνεις το οτι το ποσοτό του συμβολαίου είναι μια έμεση πληρωμή και το οτι δεν πληρώνεται ξεχωριστά από τον πελάτη δεν σημαίνει οτι δεν πληρώνεται γενικώς... Και προφανώς κανείς δεν λέει να δουλεύει τσάμπα, να μην πληρώνεται τσάμπα λέμε (όσοι το λέμε)! Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2021 από agnostos13
dvlsakos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 38 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Εσύ έγραψες οτι δεν πληρώνει ο πελάτης τον ασφαλιστή! Φαντάζομαι καταλαβαίνεις το οτι το ποσοτό του συμβολαίου είναι μια έμεση πληρωμή και το οτι δεν πληρώνεται ξεχωριστά από τον πελάτη δεν σημαίνει οτι δεν πληρώνεται γενικώς... Και προφανώς κανείς δεν λέει να δουλεύει τσάμπα, να μην πληρώνεται τσάμπα λέμε (όσοι το λέμε)! ναι οπως το εγραψα ειναι ο ασφαλιστης λαμβανει ενα μικρο ποσοστο του συμβολαιου αλλα δεν καθοριζει αυτο το κοστος. πολλοι νομιζουν οτι επειδη ο ασφαλιστης μας βρηκε με 10 η 20 ευρω παραπανω ειναι γιατι ειναι η προμηθεια του μεσα υπολογισμενη αλλα δεν ειναι ετσι. αν γνωριζε ο κοσμος ποια ειναι η προμηθεια που λαμβανει ενας διαμεσολαβητης τοτε μαλλον θα λεγαμε οτι δουλευει οντως τσαμπα για να ειναι 24/7 απικου αν τον χρειαστει πελατης του. και ειναι διαφορετικο να εισαι δυσαρεστημενος γιατι δεν εκανε σωστα την δουλεια του η γιατι δεν σε ενημερωσε σωστα η γιατι σε κοροιδεψε ( σε καθε κλαδο υπαρχουν τα λαμογια και οι ανθρωποι ) και αλλο να εισαι δυσαρεστημενος γιατι δεν βρισκει καλυτερη τιμη στο ασφαλιστρο ενω δεν ειναι στο χερι του. Οταν η ιδια εταιρια , αλλη τιμη δινει σε αυτον και αλλη στο ιντερνετ ενω κανονικα θα επρεπε να ειναι ενα τιμολογιο για ολους , και να αποφασιζει ο πελατης που γουσταρει να παει.
agnostos13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 58 λεπτά πριν, dvlsakos είπε ναι οπως το εγραψα ειναι ο ασφαλιστης λαμβανει ενα μικρο ποσοστο του συμβολαιου αλλα δεν καθοριζει αυτο το κοστος. πολλοι νομιζουν οτι επειδη ο ασφαλιστης μας βρηκε με 10 η 20 ευρω παραπανω ειναι γιατι ειναι η προμηθεια του μεσα υπολογισμενη αλλα δεν ειναι ετσι. αν γνωριζε ο κοσμος ποια ειναι η προμηθεια που λαμβανει ενας διαμεσολαβητης τοτε μαλλον θα λεγαμε οτι δουλευει οντως τσαμπα για να ειναι 24/7 απικου αν τον χρειαστει πελατης του. και ειναι διαφορετικο να εισαι δυσαρεστημενος γιατι δεν εκανε σωστα την δουλεια του η γιατι δεν σε ενημερωσε σωστα η γιατι σε κοροιδεψε ( σε καθε κλαδο υπαρχουν τα λαμογια και οι ανθρωποι ) και αλλο να εισαι δυσαρεστημενος γιατι δεν βρισκει καλυτερη τιμη στο ασφαλιστρο ενω δεν ειναι στο χερι του. Οταν η ιδια εταιρια , αλλη τιμη δινει σε αυτον και αλλη στο ιντερνετ ενω κανονικα θα επρεπε να ειναι ενα τιμολογιο για ολους , και να αποφασιζει ο πελατης που γουσταρει να παει. Πάμε πάλι... Ο ασφαλιστής πληρώνεται ένα μέρος του ασφαλίστρου ως προμήθεια. Άρα κατά κύριο λόγο μεγαλύτερο ασφάλιστρο σημαίνει μεγαλύτερη προμήθεια και αντίστοιχα μικρότερο ασφάλιστρο σημαίνει μικρότερη προμήθεια. Και ορισμένες ασφαλιστικές (όχι όλες) επιλέγουν να δίνουν μέρος της προμήθειας ως έκπτωση στην direct ασφάλεια. Εν πάση περιπτώση ο καθένας έχει την οπτική του...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Εαξρταται αν θες ενας ανθρωπος να ζησει την οικογένειά του, ή όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα