Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο ιντερνετ στην αρχή πετύχαινα καλές τιμές και το έκανα για 2-3 χρόνια. Τελευταία στη HD που όταν έκοψε τα κουπόνια μου έδωσε μία τιμή στο θεό.

Πλέον το έκοψα έχω βρει δύο πρακτορεία  και πριν τη λήξη κάθε αυτοκινήτου παίρνω τηλέφωνο και μου δίνουν 1-2 προσφορές. Από περιέργεια μετά κοιτάω  και στο ίντερνετ και ποτέ δεν πέτυχα καλύτερη τιμή. Άρα μένω σε αυτούς τους δύο οι οποίοι ξέρουν και έχουν τη δυνατότητα να βρουν την καλύτερη τιμή στην πιάτσα. Μην είστε κορόιδα και κολάτε σε μία ασφάλεια. Κανείς δεν μας κάνει χάρη. Όλοι την κονόμα κοιτάνε και το συμφέρον τους άρα και εμείς το δικό μας.

• Like 1
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 27/6/2021 στις 12:34 ΠΜ, Georgram είπε

Μια χαρά τα ξεκαθάρισες,δεν τίθεται θέμα! Απλά μάλλον εγώ δεν έχω την καλύτερη εμπειρία από ασφαλιστή όπως έχω αναφέρει στα προηγούμενα ποστ όποτε και σκέφτομαι την επιλογή του Ίντερνετ!

Και σκέφτομαι αν σε κάθε ασφαλιστή που πηγαίνω θέλει να με κάνει συμβόλαιο μόνο με τις ασφάλειες με τις οποίες συνεργάζεται για να παίρνει ποσοστά τοτε όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω! 

Είναι δύσκολο να βρεις τον κατάλληλο σύμβουλο για σένα αλλά αν ψάξεις θα βρεις και θα ωφεληθείς. :)

Δημοσ.

Ας παραθέσω κι εγώ την εμπειρία μου αν και δεν την ζήτησε κανένας. Όλα αυτά τα χρόνια οι γονείς μου ασφάλιζαν σε μια γνωστή τους τα αυτοκίνητα/τρακτέρ, μετά άλλαξαν σε μια άλλη γνωστή τους λόγω καλύτερων τιμών. Τα τελευταία 2 χρόνια τα ασφαλίζω όλα από το ίντερνετ κι αυτό γιατί οι τιμές ήταν τραγικά υψηλές με τεράστια διαφορά. Αναφέρω αυτοκίνητο το οποίο η ασφαλίστρια έδινε προσφορά 135€ για 6 μήνες και στο ίντερνετ έβρισκες 150€ για 1 χρόνο με ίδιες ή και περισσότερες καλύψεις. Προφανώς την είχα πάρει τηλέφωνο και της είχα πει πως θα τα ασφαλίσω από το ίντερνετ και μου απάντησε πως θα είναι απρόσωπα και δεν θα έχεις κάποιον να σε προσέξει, όπου απάντησα πως για 500€ που θα γλιτώσω στο σύνολο, το προτιμώ. Το θυμήθηκα γιατί σήμερα με πήρε τηλέφωνο προφανώς για να ασφαλίσει πάλι τα αυτοκίνητα και τα τρακτέρ, μετά από συνομιλία που είχε με τη μητέρα μου. Τώρα της είπε πως και καλά μάλωσε με τις ασφαλιστικές και θα μας δώσει τις ίδιες τιμές που βρίσκουμε online. Δεν της απάντησα καν, είπα μόνο στη μητέρα μου να της μιλήσει και να της πει πως πλέον το πουλάκι πέταξε, άλλα λεφτά δεν παίρνει από εμάς.

Έχουμε καεί τόσο πολύ από τους "ασφαλιστές" που πραγματικά θέλω να χάσουν τις "δουλειές" τους. Η anytime/interamerican και μάλλον και οι υπόλοιπες, σου δίνουν κάποια έκπτωση παραπάνω αν ασφαλίσεις όλα τα αμάξια σε αυτούς. Σε αυτές τις 2 περιπτώσεις ασφαλιστριών δεν είχαμε ποτέ τέτοια έκπτωση γιατί πάντα άλλαζαν τις εταιρίες και ποτέ δεν ασφάλιζαν όλα τα αυτοκίνητα σε μια εταιρία.

Αν κάποτε βρεθεί κάποιος που να κάνει την δουλειά του σωστά, προφανώς θα δώσω το κάτι παραπάνω. Για 10-20-30 ευρώ αν ξέρω ότι ο άλλος θα με προσέξει, θα το κάνω, δεν με πειράζει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ πάντως την τιμή που μου έκανε ασφαλιστής, από 6μηνο σε ετήσιο συμβολαιο δεν την βρήκα πουθενά σε καμία online ασφαλιστική.Τον γνωρίζω, έχω πάει στο γραφείο του, ξέρω με ποιον μιλάω. 

Οποτε αυτό με την καλύτερη τιμή, προσωπικά δεν το βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο. 

Και εξωτερικό που ήμουν, το ίδιο. Δεν έχω καμία διάθεση να μπλέκω με έναν άγνωστο στο τηλέφωνο αν συμβεί κάτι. Άποψη μου. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jmmys είπε

Εγώ πάντως την τιμή που μου έκανε ασφαλιστής, από 6μηνο σε ετήσιο συμβολαιο δεν την βρήκα πουθενά σε καμία online ασφαλιστική.Τον γνωρίζω, έχω πάει στο γραφείο του, ξέρω με ποιον μιλάω. 

Οποτε αυτό με την καλύτερη τιμή, προσωπικά δεν το βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο. 

Και εξωτερικό που ήμουν, το ίδιο. Δεν έχω καμία διάθεση να μπλέκω με έναν άγνωστο στο τηλέφωνο αν συμβεί κάτι. Άποψη μου. 

Και αν χρειαστείς κάτι σε ατυχημα με τον ασφαλιστή σου θα μιλάς ή με το τηλεφωνικό κέντρο της ασφαλιστικής;

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Και αν χρειαστείς κάτι σε ατυχημα με τον ασφαλιστή σου θα μιλάς ή με το τηλεφωνικό κέντρο της ασφαλιστικής;

Με τον ασφαλιστή μου.Εχει τύχει. 

Δημοσ.

Πριν μερικα χρονια ειχα περασει απο εκπαιδευση για ασφαλιστης σε μεγαλη εταιρια, τοτε ειχε εμφανιστει η anytime και τον ρωτησα , "Η εταιρια γιατι δεν εχει κατι παρομοιο, πως θα ανταγωνιστουμε τοσο χαμηλες τιμες?" Η απαντηση (νεος ανθρωπος ηταν, οχι κανας παππους) οπως αναφερθεικε   και πιο πανω, "δεν εχεις προσωπικη επαφη" "στα δυσκολα θα μπλεξεις" και "δεν βλεπω μελλον σε αυτο του ειδους τισ ασφαλισεις" 

Σημερα η μεγαλη αυτη εταιρια εχει κλισει, και εχουν βγει τουλαχιστον δυο ακομα πολυ επιτυχημενες πλατφορμες.

Γιατι την ιστορια δεν συνεχισα διοτι ζητηγαν πριν ακομα σε προσλαβουν, λιστα με 100 ατομα-γνωστους με στοιχεια για σπιτια αυτοκινητα κτλ...

Προσωπικα δεν εχω προβλημα να πληρωσω και 10-15% παραπανω για προσωπικο ασφαλιστη που θα τον ξερω, ομως οι διαφορες αγγιζουν το νταμπλ σκορ, οποτε ιντερνετ και παλι ιντερνετ.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, jmmys είπε

Με τον ασφαλιστή μου.Εχει τύχει. 

Οι πιο πολλοί όμως πρέπει να βγάλουν άκρη μόνοι τους γιατί οι ασφαλιστές τους στέλνουν εκεί.

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οι πιο πολλοί όμως πρέπει να βγάλουν άκρη μόνοι τους γιατί οι ασφαλιστές τους στέλνουν εκεί.

Δεν ξέρω φίλε μου τι κάνουν οι άλλοι. 

Προσωπικά είχα ασφάλεια πολλά χρόνια Γερμανία με ασφαλιστή της Nürnberger και μετά Allianz, και όσες φορές χρειάστηκε, μιλούσα πάντα με τον ασφαλιστή μου που τον γνώριζα προσωπικά,ειχα σταθερό τηλέφωνο γραφείο, σπίτι και κινητό του, και πότε δεν μίλησα με τηλεφωνικά κέντρα, μόνο με αυτόν. 

Ελλάδα, ο ασφαλιστής μου, σε μεγάλη ασφαλιστική, που μια φορά τον χρειάστηκα και τον πήρα απευθείας στο κινητό και δεν ασχολήθηκα αλλο, μου έκανε ασφάλεια 190 ευρώ το χρόνο, ενώ η anytime online, για τα ίδια ακριβώς μου έβγαζε 206,47 ευρώ. 

Ο καθένας έχει τις εμπειρίες του και τις προτιμήσεις του,οπότε το αρχικό ερώτημα του Ts είναι εντελώς υποκειμενικό. 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, jmmys είπε

Δεν ξέρω φίλε μου τι κάνουν οι άλλοι. 

Προσωπικά είχα ασφάλεια πολλά χρόνια Γερμανία με ασφαλιστή της Nürnberger και μετά Allianz, και όσες φορές χρειάστηκε, μιλούσα πάντα με τον ασφαλιστή μου που τον γνώριζα προσωπικά,ειχα σταθερό τηλέφωνο γραφείο, σπίτι και κινητό του, και πότε δεν μίλησα με τηλεφωνικά κέντρα, μόνο με αυτόν. 

Ελλάδα, ο ασφαλιστής μου, σε μεγάλη ασφαλιστική, που μια φορά τον χρειάστηκα και τον πήρα απευθείας στο κινητό και δεν ασχολήθηκα αλλο, μου έκανε ασφάλεια 190 ευρώ το χρόνο, ενώ η anytime online, για τα ίδια ακριβώς μου έβγαζε 206,47 ευρώ. 

Ο καθένας έχει τις εμπειρίες του και τις προτιμήσεις του,οπότε το αρχικό ερώτημα του Ts είναι εντελώς υποκειμενικό. 

Φαντάζομαι δεν αναφέρεσαι σε κάποια ασφαλιστική-φάντασμα που αν χρειαστείς οτιδήποτε εκτός οδικής και θραύσης κάνουν τους Κινέζους (ενώ είναι συνήθως Βαλκάνιοι)...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην Υδρογειο αναφέρομαι. 

Επίσης ο καθένας μπορεί να έχει άριστες εμπειρίες με κάποια ασφαλιστικη μέχρι να γίνει μια στραβή,και να κράζει μετά την ασφαλιστική,οπως και το αντίστροφο. 

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jmmys είπε

Στην Υδρογειο αναφέρομαι. 

Επίσης ο καθένας μπορεί να έχει άριστες εμπειρίες με κάποια ασφαλιστικη μέχρι να γίνει μια στραβή,και να κράζει μετά την ασφαλιστική,οπως και το αντίστροφο. 

Τουλάχιστον είναι επώνυμη...

Δημοσ.

Σε όσους έχουν παράπονα από ασφαλιστές, θα ρωτήσω:

Πώς επιλέξατε τον ασφαλιστή σας; Με τι κριτήρια; Σας απέδειξε την αξία του ΠΡΟΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ; Κάνατε το απαραίτητο service σε τακτά χρονικά διαστήματα; Ήταν κατάλληλα πιστοποιημένος;

Ρητορικές ερωτήσεις και παραπέμπω στην αρχική μου τοποθέτηση ως απάντηση. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγα μη του ζητησω και ΑΜΚΑ ,φορολογικη δηλωση και τι ρατσα σκυλο εχει...

Επεξ/σία από Dantε
Δημοσ.

Παιδιά για κάτι ιστορίες που διαβάζω περί διπλασίων τιμών κλπ κλπ, απλά ρωτήστε αλλού. Ήμαρτον πια. Υδραυλικό/ηλεκτρολόγο κλπ να φωνάξετε και να είναι ακριβός ή όχι καλός απλά θα φωνάξτε άλλο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...