Georgram Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Λογικά ίσως έχει αναφερθεί σε παλαιότερα ποστ αλλά δεν βρήκα κάτι πιο φρέσκο και μιας και σε λιγότερο από μήνα πρέπει να κάνω καινούργια ασφάλεια έχω κάποιους ενδοιασμούς! Αρχες του 20 πήρα καινούργιο αυτοκίνητο,όποτε πήγα στον ασφαλιστή της οικογένειας και μέχρι τώρα έκανα εκεί την ασφαλεια! Αυτό που δεν μου αρέσει τόσο καιρό είναι που προσπαθεί να μου κάνει ασφάλειες με 2 συγκεκριμένες εταιρίες (όχι και τόσο γνωστές) γιατί συνεργάζεται με αυτές υποθέτω; Παίρνει ποσοστά; Δεν το γνωρίζω! Όποτε του έλεγα για πιο μεγάλη εταιρια πάντα ξυνιζε και προσπαθούσε να με πείσει για το αντίθετο! Δεν το συνέχιζα πολύ και έκανα εκεί που μου πρότεινε με όλα τα κομφόρ μεσα! Μιας και ήμουν και της άποψης ότι καλύτερα να έχεις ασφαλιστή και με καλές σχέσεις έτσι ώστε αν συμβεί η στραβή να μπορείς να συνεννοηθείς πρόσωπο με πρόσωπο και να τρέξει αυτός όλες τις διαδικασίες! Ίσως και να κάνω λάθος,δεν τον έχω χρειαστεί ευτυχώς ποτέ! Για αυτό λοιπόν ερωτω,μήπως πλέον είναι καλύτερο να τα κάνουμε μέσω Ίντερνετ όπου θελουμε και να τελειώνει το παραμύθι των ασφαλιστών; Η μήπως καλό είναι να έχουμε έναν άνθρωπο από κοντά να μας βοηθήσει όταν χρειαστεί; Έχει κανεις εμπειρία; Επίσης κάτι τελευταίο..στην ασφαλεια κλοπής πάντα με έβαζε αυτός υποτιθέμενη αξία αυτοκινήτου σε περίπτωση αποζημίωσης και έπρεπε να το δεχτει η εταιρεία! Τώρα αν χρειαστεί μέσω Ίντερνετ πάλι εσυ ο ίδιος επιλέγεις την αξία του αυτοκινήτου σου;
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Georgram είπε Λογικά ίσως έχει αναφερθεί σε παλαιότερα ποστ αλλά δεν βρήκα κάτι πιο φρέσκο και μιας και σε λιγότερο από μήνα πρέπει να κάνω καινούργια ασφάλεια έχω κάποιους ενδοιασμούς! Αρχες του 20 πήρα καινούργιο αυτοκίνητο,όποτε πήγα στον ασφαλιστή της οικογένειας και μέχρι τώρα έκανα εκεί την ασφαλεια! Αυτό που δεν μου αρέσει τόσο καιρό είναι που προσπαθεί να μου κάνει ασφάλειες με 2 συγκεκριμένες εταιρίες (όχι και τόσο γνωστές) γιατί συνεργάζεται με αυτές υποθέτω; Παίρνει ποσοστά; Δεν το γνωρίζω! Όποτε του έλεγα για πιο μεγάλη εταιρια πάντα ξυνιζε και προσπαθούσε να με πείσει για το αντίθετο! Δεν το συνέχιζα πολύ και έκανα εκεί που μου πρότεινε με όλα τα κομφόρ μεσα! Μιας και ήμουν και της άποψης ότι καλύτερα να έχεις ασφαλιστή και με καλές σχέσεις έτσι ώστε αν συμβεί η στραβή να μπορείς να συνεννοηθείς πρόσωπο με πρόσωπο και να τρέξει αυτός όλες τις διαδικασίες! Ίσως και να κάνω λάθος,δεν τον έχω χρειαστεί ευτυχώς ποτέ! Για αυτό λοιπόν ερωτω,μήπως πλέον είναι καλύτερο να τα κάνουμε μέσω Ίντερνετ όπου θελουμε και να τελειώνει το παραμύθι των ασφαλιστών; Η μήπως καλό είναι να έχουμε έναν άνθρωπο από κοντά να μας βοηθήσει όταν χρειαστεί; Έχει κανεις εμπειρία; Επίσης κάτι τελευταίο..στην ασφαλεια κλοπής πάντα με έβαζε αυτός υποτιθέμενη αξία αυτοκινήτου σε περίπτωση αποζημίωσης και έπρεπε να το δεχτει η εταιρεία! Τώρα αν χρειαστεί μέσω Ίντερνετ πάλι εσυ ο ίδιος επιλέγεις την αξία του αυτοκινήτου σου; Με προμήθεια δουλευουν οποτε λογικό να σε πάει εκεί που παίρνει πιο πολλά.Αυτά γλυτώνεις σε on line ασφάλιση. Εγω έχω hellas direct πάνω απο 5 χρόνια αλλά δεν τους έχω χρειαστεί ποτέ,γνωστοί που είχαν ατυχήματα κλπ δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα. Κερδίζεις πολλά χρηματα με online αλλά ψάξε το καλά. 3
Dantε Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δε κερδιζεις απαραιτητα πολλα χρηματα με online. Ειναι αναλογα σε τι ασφαλιστη εχεις πεσει. Το τελευταιο μηνα εκανα σε μηχανη και αυτοκινητο ασφαλεια. Τελικα και στα δυο πηγα μεσω ασφαλιστη ενω αρκετα χρονια εκανα Online. Στη μηχανη πηρα καλυτερη τιμη απο τις online και στο αυτοκινητο παρομοια. Και προτιμω τον ασφαλιστη γιατι θα σε εξυπηρετησει οταν χρειαστεις κατι ενω με τα Online ειναι πιο απροσωπα τα πραγματα. Επισης το να ειναι μικρη η ασφαλιστικη δεν εχει να λεει κατι.Ετσι και αλλιως και μπιστολι να ριξει,λεφτα δε χανεις,μπαινεις στο επικουρικο για οσο ηταν η ασφαλιση σου. Oσες φορες παντως εχω μπλεξει με ασφαλιστικες ,μια μεγαλη μου αφησε τη χειροτερη εντυπωση,συγκεκριμενα η Interamerican με συμβολαιο anytime. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 20 λεπτά πριν, Georgram είπε Λογικά ίσως έχει αναφερθεί σε παλαιότερα ποστ αλλά δεν βρήκα κάτι πιο φρέσκο και μιας και σε λιγότερο από μήνα πρέπει να κάνω καινούργια ασφάλεια έχω κάποιους ενδοιασμούς! Αρχες του 20 πήρα καινούργιο αυτοκίνητο,όποτε πήγα στον ασφαλιστή της οικογένειας και μέχρι τώρα έκανα εκεί την ασφαλεια! Αυτό που δεν μου αρέσει τόσο καιρό είναι που προσπαθεί να μου κάνει ασφάλειες με 2 συγκεκριμένες εταιρίες (όχι και τόσο γνωστές) γιατί συνεργάζεται με αυτές υποθέτω; Παίρνει ποσοστά; Δεν το γνωρίζω! Όποτε του έλεγα για πιο μεγάλη εταιρια πάντα ξυνιζε και προσπαθούσε να με πείσει για το αντίθετο! Δεν το συνέχιζα πολύ και έκανα εκεί που μου πρότεινε με όλα τα κομφόρ μεσα! Μιας και ήμουν και της άποψης ότι καλύτερα να έχεις ασφαλιστή και με καλές σχέσεις έτσι ώστε αν συμβεί η στραβή να μπορείς να συνεννοηθείς πρόσωπο με πρόσωπο και να τρέξει αυτός όλες τις διαδικασίες! Ίσως και να κάνω λάθος,δεν τον έχω χρειαστεί ευτυχώς ποτέ! Για αυτό λοιπόν ερωτω,μήπως πλέον είναι καλύτερο να τα κάνουμε μέσω Ίντερνετ όπου θελουμε και να τελειώνει το παραμύθι των ασφαλιστών; Η μήπως καλό είναι να έχουμε έναν άνθρωπο από κοντά να μας βοηθήσει όταν χρειαστεί; Έχει κανεις εμπειρία; Επίσης κάτι τελευταίο..στην ασφαλεια κλοπής πάντα με έβαζε αυτός υποτιθέμενη αξία αυτοκινήτου σε περίπτωση αποζημίωσης και έπρεπε να το δεχτει η εταιρεία! Τώρα αν χρειαστεί μέσω Ίντερνετ πάλι εσυ ο ίδιος επιλέγεις την αξία του αυτοκινήτου σου; Σου δινουν μια κλιμακα αξιας που αποδεχονται και την βαζεις εσυ ΠΡΟΣΟΧΗ να ειναι η πραγματικη εμπορικη αξια σε καθε ανανεωση Οι ασφαλιστες βγαζουν πιο πολλα απο μη γνωστες εταιριες
popopo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Σου δινουν μια κλιμακα αξιας που αποδεχονται και την βαζεις εσυ ΠΡΟΣΟΧΗ να ειναι η πραγματικη εμπορικη αξια σε καθε ανανεωση Οι ασφαλιστες βγαζουν πιο πολλα απο μη γνωστες εταιριες Από που προκύπτει η εμπορική αξία; Πρόσφατα σε ανανέωση, αυτοκίνητο το οποίο σε όλες τις αγγελίες στο car.gr δεν πουλιέται κάτω από 18.000, η Hellas Direct δέχονταν μόνο το εύρος 7.500-16.500 γιατί έτσι τους λέει η iAD.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, popopo είπε Από που προκύπτει η εμπορική αξία; Πρόσφατα σε ανανέωση, αυτοκίνητο το οποίο σε όλες τις αγγελίες στο car.gr δεν πουλιέται κάτω από 18.000, η Hellas Direct δέχονταν μόνο το εύρος 7.500-16.500 γιατί έτσι τους λέει η iAD. Ειναι μια ...ολιγον πονεμενη ιστορια .
Georgram Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 13 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Σου δινουν μια κλιμακα αξιας που αποδεχονται και την βαζεις εσυ ΠΡΟΣΟΧΗ να ειναι η πραγματικη εμπορικη αξια σε καθε ανανεωση Οι ασφαλιστες βγαζουν πιο πολλα απο μη γνωστες εταιριες Αν θυμάμαι καλά κάναμε μια μείωση της τάξεως 20% από την αρχική τιμή του αυτοκινήτου και το δέχτηκε κανονικά η εταιρία! Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι σε περίπτωση κλοπής θα σου καλύψει όλο αυτό το ποσό! Έτσι μου είχαν πει τουλάχιστον,απλά δεν ξέρω πως δουλεύει ιντερνετικα αυτό!
Dantε Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 10 λεπτά πριν, popopo είπε Από που προκύπτει η εμπορική αξία; Πρόσφατα σε ανανέωση, αυτοκίνητο το οποίο σε όλες τις αγγελίες στο car.gr δεν πουλιέται κάτω από 18.000, η Hellas Direct δέχονταν μόνο το εύρος 7.500-16.500 γιατί έτσι τους λέει η iAD. Βλεπεις τη μεση τιμη απο τα αυτοκινητα στο car. Και στο δικο μου,ενω το πηρα 7500 περσι και στο car τοσο εχει μεση τιμη η εκδοση που πηρα,η anytime δε μου εδινε πανω απο 6000.Ε πηγα σε αλλη ασφαλιστικη. 1 λεπτό πριν, Georgram είπε Αν θυμάμαι καλά κάναμε μια μείωση της τάξεως 20% από την αρχική τιμή του αυτοκινήτου και το δέχτηκε κανονικά η εταιρία! Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι σε περίπτωση κλοπής θα σου καλύψει όλο αυτό το ποσό! Έτσι μου είχαν πει τουλάχιστον,απλά δεν ξέρω πως δουλεύει ιντερνετικα αυτό! Να μη σου καλυψει ολο το ποσο γιατι? Απορω που σας το λενε και το δεχεστε κιολας.Εαν δεν εχει απαλλαγη,τοτε αν κλαπει,δικαιουσαι ολο το ποσο .- Τρεξτε τους αν υποστηριζουν κατι αλλο. Φυσικα δε μιλαω να εχεις ασφαλισει αυτοκινητο των 5000 για 10000,αλλα να ειναι η εμπορικη του αξια οντως αυτη.
Georgram Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, Dantε είπε 4 λεπτά πριν, Georgram είπε Να μη σου καλυψει ολο το ποσο γιατι? Απορω που σας το λενε και το δεχεστε κιολας.Εαν δεν εχει απαλλαγη,τοτε αν κλαπει,δικαιουσαι ολο το ποσο .- Τρεξτε τους αν υποστηριζουν κατι αλλο. Φυσικα δε μιλαω να εχεις ασφαλισει αυτοκινητο των 5000 για 10000,αλλα να ειναι η εμπορικη του αξια οντως αυτη. Γιατί εσυ μπορεί να το έχεις ασφαλίσει τόσο εκείνη την στιγμή αλλά όταν γίνει η κλοπή μπορεί να έχει πέσει και άλλο η εμπορική αξια του αυτοκινήτου!
Dantε Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Georgram είπε Γιατί εσυ μπορεί να το έχεις ασφαλίσει τόσο εκείνη την στιγμή αλλά όταν γίνει η κλοπή μπορεί να έχει πέσει και άλλο η εμπορική αξια του αυτοκινήτου! Σε 6-8 μηνες ποσο να εχει η εμπορικη αξια του αυτοκινητου?200-300 ευρω?Γιατι 2-3 χιλιαρικα που θα παει να σου φαει η ασφαλιστικη ,σιγουρα οχι. Η μεγιστη διαρκεια σε ασφαλιση ειναι 1 χρονος.Και καθε χρονο το ασφαλιζεις με την αναλογη εμπορικη αξια.Οποτε οχι ,δε στεκει το οτι επεσε η εμπορικη αξια απο οταν εκανες την ασφαλεια. 1
Georgram Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, Dantε είπε Σε 6-8 μηνες ποσο να εχει η εμπορικη αξια του αυτοκινητου?200-300 ευρω?Γιατι 2-3 χιλιαρικα που θα παει να σου φαει η ασφαλιστικη ,σιγουρα οχι. Η μεγιστη διαρκεια σε ασφαλιση ειναι 1 χρονος.Και καθε χρονο το ασφαλιζεις με την αναλογη εμπορικη αξια.Οποτε οχι ,δε στεκει το οτι επεσε η εμπορικη αξια απο οταν εκανες την ασφαλεια. Εγώ μαζί σου! Απλά για να σου δώσω να καταλαβεις οταν πήγα πρώτη φορά και την εκανα με ρώτησε ποσό το πήρες,ας πούμε 20κ ειπα εγώ,με είπε από την στιγμή που βγαίνει από την αντιπροσωπεία χάνει ένα ποσοστό της αξίας του! Όποτε το βάλαμε 17-18κ και έμεινε εκεί για τις υπόλοιπες 3 ανανεώσεις που έγιναν! Δεν μου φάνηκε παράξενο γιατί όντως από την στιγμή που φεύγεις από την αντιπροσωπεία αυτόματα χάνει ποσοστό από την αξία του το καινούργιο αυτοκίνητο!
agnostos13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Georgram είπε Λογικά ίσως έχει αναφερθεί σε παλαιότερα ποστ αλλά δεν βρήκα κάτι πιο φρέσκο και μιας και σε λιγότερο από μήνα πρέπει να κάνω καινούργια ασφάλεια έχω κάποιους ενδοιασμούς! Αρχες του 20 πήρα καινούργιο αυτοκίνητο,όποτε πήγα στον ασφαλιστή της οικογένειας και μέχρι τώρα έκανα εκεί την ασφαλεια! Αυτό που δεν μου αρέσει τόσο καιρό είναι που προσπαθεί να μου κάνει ασφάλειες με 2 συγκεκριμένες εταιρίες (όχι και τόσο γνωστές) γιατί συνεργάζεται με αυτές υποθέτω; Παίρνει ποσοστά; Δεν το γνωρίζω! Όποτε του έλεγα για πιο μεγάλη εταιρια πάντα ξυνιζε και προσπαθούσε να με πείσει για το αντίθετο! Δεν το συνέχιζα πολύ και έκανα εκεί που μου πρότεινε με όλα τα κομφόρ μεσα! Μιας και ήμουν και της άποψης ότι καλύτερα να έχεις ασφαλιστή και με καλές σχέσεις έτσι ώστε αν συμβεί η στραβή να μπορείς να συνεννοηθείς πρόσωπο με πρόσωπο και να τρέξει αυτός όλες τις διαδικασίες! Ίσως και να κάνω λάθος,δεν τον έχω χρειαστεί ευτυχώς ποτέ! Για αυτό λοιπόν ερωτω,μήπως πλέον είναι καλύτερο να τα κάνουμε μέσω Ίντερνετ όπου θελουμε και να τελειώνει το παραμύθι των ασφαλιστών; Η μήπως καλό είναι να έχουμε έναν άνθρωπο από κοντά να μας βοηθήσει όταν χρειαστεί; Έχει κανεις εμπειρία; Επίσης κάτι τελευταίο..στην ασφαλεια κλοπής πάντα με έβαζε αυτός υποτιθέμενη αξία αυτοκινήτου σε περίπτωση αποζημίωσης και έπρεπε να το δεχτει η εταιρεία! Τώρα αν χρειαστεί μέσω Ίντερνετ πάλι εσυ ο ίδιος επιλέγεις την αξία του αυτοκινήτου σου; Εμείς 15 χρόνια πληρώναμε ασφαλιστή και μια φορά που τον χρειαστήκαμε αντί να τρέξει μας παρέπεμψε να μιλήσουμε απευθείας με την ασφαλιστική (Εθνική τότε). Οπότε καταλήγω οτι μόνο σε γνωστό θα ξαναέκανα ασφάλεια και αυτό γιατί μάλλον θα ντραπεί να σε συνδέσει με Κάιρο, για κάποιον τυχαίο μάλλον θα έλεγα οτι είναι πεταμένα λεφτά. Άλλωστε η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι εν πολλοίς τυποποιημένη πια. Πόσες ασφαλιστικές κάνουν πραγματογνωμοσύνη πριν ασφαλίσουν από κλοπή ή πυρκαγια για να σου δώσουν ασφάλιση στα μέτρα σου; Μάλλον καμία πλέον! Τυποποιημένους πίνακες χρησιμοποιούν όλοι. 32 λεπτά πριν, popopo είπε Από που προκύπτει η εμπορική αξία; Πρόσφατα σε ανανέωση, αυτοκίνητο το οποίο σε όλες τις αγγελίες στο car.gr δεν πουλιέται κάτω από 18.000, η Hellas Direct δέχονταν μόνο το εύρος 7.500-16.500 γιατί έτσι τους λέει η iAD. Πονεμένη ιστορία οι εμπορικές αξίες, από τη μία σου δείχνουν κάτι σαπάκια βασική έκδοση με +200.000 χιλιόμετρα από το δικό σου και αν δεν υπάρχουν βάζουν τιμές με το μάτι. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2021 από agnostos13 1
popopo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Σκέψου, ούτε καν να προσποιηθούν ότι τόσο υπολογίζουν ένα αντίστοιχο σαπάκι. Με σορτάρισμα στο car.gr αυτοκίνητα μόνο ίδιας χρονολογίας με το δικό μου (ανεξαρτήτως km, εξοπλισμού κλπ) και η ελάχιστη τιμή είναι 18.000€. Δεν δέχτηκαν ποσό μεγαλύτερο από 16.500€.
Dantε Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Georgram είπε Εγώ μαζί σου! Απλά για να σου δώσω να καταλαβεις οταν πήγα πρώτη φορά και την εκανα με ρώτησε ποσό το πήρες,ας πούμε 20κ ειπα εγώ,με είπε από την στιγμή που βγαίνει από την αντιπροσωπεία χάνει ένα ποσοστό της αξίας του! Όποτε το βάλαμε 17-18κ και έμεινε εκεί για τις υπόλοιπες 3 ανανεώσεις που έγιναν! Δεν μου φάνηκε παράξενο γιατί όντως από την στιγμή που φεύγεις από την αντιπροσωπεία αυτόματα χάνει ποσοστό από την αξία του το καινούργιο αυτοκίνητο! Ενταξει,ναι στο καινουργιο αλλαζει η υποθεση. Το νοημα ειναι να μπορεις με το ποσο που θα παρεις να αγορασεις αυτοκινητο σε παρομοια κατασταση με αυτο που σου κλεψαν. Η αληθεια ειναι οτι εαν επιχειρουσες να πουλησεις αυτοκινητο που μολις πηρες απο την αντιπροσωπεια,σιγουρα δε θα το πουλαγες οσο το πηρες. 11 λεπτά πριν, popopo είπε Σκέψου, ούτε καν να προσποιηθούν ότι τόσο υπολογίζουν ένα αντίστοιχο σαπάκι. Με σορτάρισμα στο car.gr αυτοκίνητα μόνο ίδιας χρονολογίας με το δικό μου (ανεξαρτήτως km, εξοπλισμού κλπ) και η ελάχιστη τιμή είναι 18.000€. Δεν δέχτηκαν ποσό μεγαλύτερο από 16.500€. Απλα διαλεγεις αλλη ασφαλιστικη και τελος.Η εναλλακτικα θα γλιτωσεις κανα 20αρικο και αν γινει η στραβη θα χασεις τη διαφορα στη δηλωμενη αξια. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2021 από Dantε
agnostos13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, popopo είπε Σκέψου, ούτε καν να προσποιηθούν ότι τόσο υπολογίζουν ένα αντίστοιχο σαπάκι. Με σορτάρισμα στο car.gr αυτοκίνητα μόνο ίδιας χρονολογίας με το δικό μου (ανεξαρτήτως km, εξοπλισμού κλπ) και η ελάχιστη τιμή είναι 18.000€. Δεν δέχτηκαν ποσό μεγαλύτερο από 16.500€. Μπορείς να δεις και εδώ τις χαμηλότερες τιμές. Αν διαφέρουν μπορείς να το δεις με την ασφαλιστική αλλά και πάλι, το τι πληρώνεις δεν ταυτίζεται πάντα με το τι αποζημίωση θα πάρεις οπότε να τους κυνηγάς να σε ασφαλίσουν και μετά να τους κυνηγάς και να σε αποζημιώσουν αν γίνει στραβή αξίζει; Καλύτερα να επιλέξεις μια που δέχεται την αξία του, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2021 από agnostos13 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα