Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, panos- είπε

Καμία από τις τρεις δεν έχει όριο σε αυτό το πακέτο. Τα GB που αναγράφει στο πακέτο, είναι για χρήση σε περιαγωγή εντός της ΕΕ

Αυτο θεωρητικα; Γιατι τα θεωρητικα τα εχουμε διαβασει ηδη.

Ο φιλος εγραψε μια εμπειρια του, που παντα ειναι σημαντικοτερη απο την θεωρια. Αλλα ξεχασε να μας πει ποιος ειναι ο παροχος του στον οποιο ειδε αυτο που μας εγραψε! :)

Το ερωτημα το οποιο εκανε quote, μιλουσε για vod+cosm+wind, το θεμα αφορα wind, οποτε ακομα δεν ξερουμε για ποια απο τις τρεις μιλουσε στο σχολιο του.

Δημοσ.

Γράφει ο άνθρωπος πως το όριο των 5 ισχύει μόνο για περιαγωγή και το έχει διαπιστώσει και ο ίδιος.

Στις 26/6/2021 στις 2:55 ΜΜ, GaGaS_Thess είπε

σε εξοχικο από την προηγουμενη Παρασκευή συνδεμενο  ote, Nova παίζει όλη μέρα μαζί με 2 κινητά και υπολογιστή συνδεμενο και, δεν έχω πτωση ταχυτητας

Το ΟΤΕ, μάλλον εννοεί cosmote tv. Όπως το έγραψε βέβαια, λογικό να γίνει μπέρδεμα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Αυτο θεωρητικα; Γιατι τα θεωρητικα τα εχουμε διαβασει ηδη.

Θεωρητικά δεν έχει όριο. 

Πρακτικα μπορώ να επιβεβαιώσω για συμβόλαιο WIND ότι η προσφορά δεν έχει όριο, ενώ το μόνιμο πρόσθετο πακέτο με τα 15€ έχει όριο 30GB και μετά περιορίζει στο 1mbps.

Η Vodafone δεν έχει όριο και το διαφημίζει κιολας (γιατί παλιότερα είχε γενικό όριο 3GB/μέρα στα καρτοκινητά), επίσης δοκιμασμένο στο CU μου.

Η Cosmote δεν έχει όριο, όπως και στις προηγούμενες προσφορές. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, matrixxx είπε

Μιλας για wind, για vodafone η για cosmote;

Μιλαω για wind που έχω εγώ και για cosmote που έχει η μάνα μου. Δεν ξέρω τι γίνεται νονό στην Vodafone

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κάποιος. Έχω κάποια mb από blender που λήγουν 2 Αυγούστου. Αν πάρω το πακέτο απεριόριστα θα τρώει από τα απεριόριστα ή από το ήδη αγορασμένο πακέτο που λήγει πρώτο;

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, esertas είπε

Μήπως ξέρει κάποιος. Έχω κάποια mb από blender που λήγουν 2 Αυγούστου. Αν πάρω το πακέτο απεριόριστα θα τρώει από τα απεριόριστα ή από το ήδη αγορασμένο πακέτο που λήγει πρώτο;

Εγώ είχα ενεργό το Smart Νights, με λίγα mb υπόλοιπο. 1-2 ημέρες πριν λήξει, ενεργοποίησα το "Giga Full Summer Ατελείωτα Data" και έτρωγε από το δεύτερο και όχι από το Smart Νights.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, esertas είπε

Αφου θα εχεις απεριοριστα για 30 ημερες τα παλια ειναι πλεον αχρηστα. Σωστα; Οποτε του μπλεντερ λογικα θα μεινουν ολα για λεπτα και σμσ

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

30 μέρες από τη στιγμή της ενεργοποίησης. Μέχρι 1/9 είναι η δυνατότητα ενεργοποίησης, όσοι τα έχουν ενεργά δεν θα τα χάσουν τη 1/9 φυσικά. 

Επεξ/σία από panos-
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...