Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 8 λεπτά πριν, panos- είπε Καμία από τις τρεις δεν έχει όριο σε αυτό το πακέτο. Τα GB που αναγράφει στο πακέτο, είναι για χρήση σε περιαγωγή εντός της ΕΕ Αυτο θεωρητικα; Γιατι τα θεωρητικα τα εχουμε διαβασει ηδη. Ο φιλος εγραψε μια εμπειρια του, που παντα ειναι σημαντικοτερη απο την θεωρια. Αλλα ξεχασε να μας πει ποιος ειναι ο παροχος του στον οποιο ειδε αυτο που μας εγραψε! Το ερωτημα το οποιο εκανε quote, μιλουσε για vod+cosm+wind, το θεμα αφορα wind, οποτε ακομα δεν ξερουμε για ποια απο τις τρεις μιλουσε στο σχολιο του.
Doubt Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Γράφει ο άνθρωπος πως το όριο των 5 ισχύει μόνο για περιαγωγή και το έχει διαπιστώσει και ο ίδιος. Στις 26/6/2021 στις 2:55 ΜΜ, GaGaS_Thess είπε σε εξοχικο από την προηγουμενη Παρασκευή συνδεμενο ote, Nova παίζει όλη μέρα μαζί με 2 κινητά και υπολογιστή συνδεμενο και, δεν έχω πτωση ταχυτητας Το ΟΤΕ, μάλλον εννοεί cosmote tv. Όπως το έγραψε βέβαια, λογικό να γίνει μπέρδεμα.
panos- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, matrixxx είπε Αυτο θεωρητικα; Γιατι τα θεωρητικα τα εχουμε διαβασει ηδη. Θεωρητικά δεν έχει όριο. Πρακτικα μπορώ να επιβεβαιώσω για συμβόλαιο WIND ότι η προσφορά δεν έχει όριο, ενώ το μόνιμο πρόσθετο πακέτο με τα 15€ έχει όριο 30GB και μετά περιορίζει στο 1mbps. Η Vodafone δεν έχει όριο και το διαφημίζει κιολας (γιατί παλιότερα είχε γενικό όριο 3GB/μέρα στα καρτοκινητά), επίσης δοκιμασμένο στο CU μου. Η Cosmote δεν έχει όριο, όπως και στις προηγούμενες προσφορές.
GaGaS_Thess Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 19 ώρες πριν, matrixxx είπε Μιλας για wind, για vodafone η για cosmote; Μιλαω για wind που έχω εγώ και για cosmote που έχει η μάνα μου. Δεν ξέρω τι γίνεται νονό στην Vodafone
esertas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Μήπως ξέρει κάποιος. Έχω κάποια mb από blender που λήγουν 2 Αυγούστου. Αν πάρω το πακέτο απεριόριστα θα τρώει από τα απεριόριστα ή από το ήδη αγορασμένο πακέτο που λήγει πρώτο;
specre Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 50 λεπτά πριν, esertas είπε Μήπως ξέρει κάποιος. Έχω κάποια mb από blender που λήγουν 2 Αυγούστου. Αν πάρω το πακέτο απεριόριστα θα τρώει από τα απεριόριστα ή από το ήδη αγορασμένο πακέτο που λήγει πρώτο; Εγώ είχα ενεργό το Smart Νights, με λίγα mb υπόλοιπο. 1-2 ημέρες πριν λήξει, ενεργοποίησα το "Giga Full Summer Ατελείωτα Data" και έτρωγε από το δεύτερο και όχι από το Smart Νights. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, esertas είπε Μήπως ξέρει κάποιος. Έχω κάποια mb από blender που λήγουν 2 Αυγούστου. Αν πάρω το πακέτο απεριόριστα θα τρώει από τα απεριόριστα ή από το ήδη αγορασμένο πακέτο που λήγει πρώτο; Αφου θα εχεις απεριοριστα για 30 ημερες τα παλια ειναι πλεον αχρηστα. Σωστα; Οποτε του μπλεντερ λογικα θα μεινουν ολα για λεπτα και σμσ 1
Riddick888 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Ερωτηση.εστω οτι ενεργοποιεις το πακετο 30-31/8 ,ισχυουν τα απεριοριστα data μεχρι της 30/9 ή με το που μπει 1/9 τελος;
panos- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 30 μέρες από τη στιγμή της ενεργοποίησης. Μέχρι 1/9 είναι η δυνατότητα ενεργοποίησης, όσοι τα έχουν ενεργά δεν θα τα χάσουν τη 1/9 φυσικά. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από panos- 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα